-
Probadanje na lijevoj strani trbuha
Trudna sam 7+4. Imam klasična probadanja u jajnicima od početka trudnoće, no večeras sam počela osjećati na lijevoj strani trbuha probadanja kao da me netko upikao iglom i idu od prepone pa nekad skoro do ravnine pupka (oko lijevog jajnika).
Ne znam da li dizati paniku ili ne, jasno mi je da se sad sve rasteže i da na sve strane može boliti, ali malo sam nemirna radi toga što takvu bol još nisam do sad imala.
Ono što me plaši je sljedeće: beta je bila na 13 dpt 538, na transferu su mi vratili dvije oplođene js. Na pregledima do sad se uredno vidjela jedna bebica tamo gdje treba biti. Da li trebam strahovati od moguće vanmaterične što se druge bebice tiče? Da li se ta mogućnost mogla vidjeti na UZV sa 6+3 kad sam zadnje bila na pregledu?
Baš radi tih strahova sam nemirna kad mi tako počnu čudni bolovi oko jajnika. Krvarenja nema.
Ima li tko savjet?
-
BubaSanja opisala si jednu klasičnu bol za početak trudnoće. Često se javlja baš na ljevoj strani sve do pupka onako nekako sjevajuča bol, kratko traje ali bude neugodno. Ne brini i zaboravi na vanmateričnu, možda jedino da se nije još jedna bebica skrila iza druge
-
pozdrav cure.
Ja sam friška trudnica. Danas 4+2. I ineče nemam nekih smetnji, međutim danas sam išla u kratku šetnju u kojoj sam ostala bez daha i imala sam nakon prvih cca 5 min hodanja pa nadalje tupu bol na lijevoj strani trbuha-nekako kao da me boli slezena kad inače trčim duže.
Da li je to zabrinjavajuće?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma