Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: utrogestan

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno utrogestan

Imam jedno pitanje za cure koje su bile putem IVF-a?

Sada sam trudna 18. tjedan i to iz smrznog embrija (u posljednji čas izbjegnut idiotski zakon) i od početka koristim 3x1 utrogestane. Problem se javlja sa gljivicama tj. smiju li se koristiti utrogestani zajedno sa canesten vaginaletama?

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam imala gljivice
    u 13 tj i tada sam prestala s utrogestanom
    negdije tj dana prije sam morala početi uzimati canesten i nije bilo nikakvih problema samo što sam prvo stavljala utriće pa nekih 2 sata poslije canesten ( to mislim na večernje stavljanje )

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ah i da...
    utrogestani se prestaju stavljati već u 12-14 tj ( kako tko a netko ih stavlja cijelu trudnoću)
    bitno ti je da ne prestaneš stavljati naglo ( da ne dođe do krvarenja)već postepeno samanjivati

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

meni je ginićka rekla da prestanem par dana uzimati utriće pa da stavljam canesten, ali ja sam ipak pretrpila još par tjedana gljivice baš zato jer nisam htjela stati naglo s utrićima i kad mi je moj MPO dr rekao da stanem s njima (postepeno), tada sam uzela canesten.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

začudo pod utrićima nisam imala gljivice, već nakon što sam ih prestala uzimati; tada sam stavila onu jednu ogromnu Canesten vaginaletu i gljivice su netragom nestale

možeš ih uzimati paralelno ili za vrijeme dok stvljaš canesten utriće piješ u istoj dozi kao što bi ih i stavljala vaginalno

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Također sam dobivala gljivice za vrijeme vaginalnog korištenja utrogestana, i dok sam koristila canesten vaginalete utrogestane sam uzimala oralno - ista doza - sve u dogovoru s liječnikom na odjelu (čuvala trudnoću u bolnici).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •