Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Sirova mrkva i kukuruz

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno Sirova mrkva i kukuruz

kako ne radi pretražnik, barem meni, ako već ima nešto na tu temo, oprostite...
    Zanima me dajete li, i ako da kada ste počeli, sirovu mrkvu. Kad idem kuhati Stella mora dobiti nešto pa joj obično ogulim mrkvu i dam da se igra ili se kugla korabom. Danas sam joj tako dala mrkvu i ona malo poglodala. Pa rekoh da pitam jel da joj dajem tako sirovu i za jelo...

I zanima me za kukuruz, da li ste davali, koji, kako... Ja bi joj skuhala pa u ruku da proba grickat

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Da malo podignem jer me zanima sirova mrkva.
    Kukuruz smo jeli kuhani i jako joj se sviđa ... U svaku ruku uzme jednu polovicu i ne pušta dok sve ne oglođe, onda ako je gladna dođe tražiti još... Zna pojesti po dva klipa (4 polovice)

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemam pojma...ali nekako iz vlastitog iskustva, mislim da je kukuruz "gori". Naime, dosta je težak za želudac. Napuhuje. I ja sam kao curičak (svojih 7-8 g.) znala fino povratiti iz kuhanog kukuruza (koji bajdvej, obožavam)....Super da ti bebačica hoće tako klopati (moj Lovro, još ne zna). Samo joj nemoj dati previše kukuruza. Sigurno znam da jedan klip zna biti i previše za velike, a kamoli za malene trbuščiće.

za mrkvu nemam pojma. Ako nema opasnosti da se zagrcne (nećem o gorem), onda što reći? Daj joj neka glođe....

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    nemam pojma...ali nekako iz vlastitog iskustva, mislim da je kukuruz "gori". Naime, dosta je težak za želudac. Napuhuje. I ja sam kao curičak (svojih 7-8 g.) znala fino povratiti iz kuhanog kukuruza (koji bajdvej, obožavam)....Super da ti bebačica hoće tako klopati (moj Lovro, još ne zna). Samo joj nemoj dati previše kukuruza. Sigurno znam da jedan klip zna biti i previše za velike, a kamoli za malene trbuščiće.

za mrkvu nemam pojma. Ako nema opasnosti da se zagrcne (nećem o gorem), onda što reći? Daj joj neka glođe....
    iz= iza

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Smiješ,samo dobro operi ili oguli ako je kupljena u dućanu.Možeš joj i naribat s jabukom,pa nek papa.Ili nek glumi zeku,pa nek gloda...

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Prvi put dala mrkvu 4 dana prije punih 6mj, i to sirovu, nije bio baš oduševljen pa sam se malo izdojila, bilo mu finije,sad sam i par puta mješala s tikvicama i fino mu. I ništ mu nije od sirove. A zakaj ne sirovu mrkvu?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Možda zato jer je jako tvrda. Ako može odgrist komadić, može ga i progutat, a može se i zagrcnut.

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

A ja shvatila da je stvar u sirovoj, al bilo kakvoj ( konkretno, ja sam davala samo naribanu), istina , cijela se baš ne preporučuje davat zbog opasnosti od gušenja.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hmm... Sirova mrkva i kuhana kuruza imaju nešto zajedničko: ne probavljaju se uopće. Dakle, u prehrani nisu ništa lošiji od plastične izolacije na električnim vodičima. OK, jako su zabavni za papat. I lijepo izgledaju. I samo zato ih i koristim u kuhanju.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Za kukuruz sam shvatila da mu je ulaz i izlaz u jednakom agregatnom stanju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Za kukuruz sam shvatila da mu je ulaz i izlaz u jednakom agregatnom stanju
    i ja

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    ... Dakle, u prehrani nisu ništa lošiji od plastične izolacije na električnim vodičima.
    :buahahahaha:

znači sad kad nemam mrkve...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa ... skuhaj vražju mrkvu! Kuhana i dovoljno usitnjena je puuuno probavljivija i čak jako korisna. Zapravo toliko korisna da se ne preporučuje uzimati više od jedne šalice dnevno. (karotin izaziva nekakvu vrstu ovisnosti)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •