ja nisam skužila nikajivy prvotno napisa
![]()
meni te ulice ne znače nikaj, ali budem dala mm da ovo pročita, njemu bude jasno...
thanx.
ja nisam skužila nikajivy prvotno napisa
![]()
meni te ulice ne znače nikaj, ali budem dala mm da ovo pročita, njemu bude jasno...
thanx.
Mene jos drzi ludilo 8)
Uzivala jucer totalno, i skuzila da moram ici i danas...a nije mi se bas islo na koncert, totalno su me iznenadili.
Nabavila sam karte za danas, jos ne znam kako cu fizicki izdrzati jel sam ustala u 6 :shock:
Sad kad me pusti ova euforija, zaspat cu doma 8)
A to ste vas dvije bile pored mene??? :?anchie76 prvotno napisa
![]()
BTW, ja travu dolje na terenu nisam primjetio, sve su prekrili pločama...![]()
joooj mene nekakva trema lovi... kaj zbog toga jer nisam nikad bila na takvom koncertu a dijelom i zbog male... pa ne znam kaj ću obućiznam samo da nosim kišnu kabanicu...
ici ili ne ici pitanje je sad
jel da se uputim i nasekiram ak ne nadjem kartu?
ili da ostanem doma i sekiram se sto nisam bar otisla probat....
ma kartu neces trebat ni trazit, naci ce ona tebe![]()
joj, sad bi i ja![]()
Daj Muks više,Mukica prvotno napisa
već mi dođe da ti kupim kartu i spakiram te za Maksimir![]()
IDI!
Sad ili nikad![]()
E da, upozorenje za one koji idu na istok - tamo negdje do 20h sunce prži cijelu tribinu. :shock:
Ivy... gdje si, pobogu, nasla te ulice? Resnicka i Sesvetska vuku na nesto daleko u Dubravi...
Kvragu sve, sad mi je zao sto nisam tamo.![]()
na karti t-coma. i meni je bilo nešto sumnjivo![]()
A dakle s tobom sam se naguravala i kontala tko je ovaj pametnjakovicMoover prvotno napisa
![]()
Niku fakat drzi ludilo.. ne da je ubola jeftinije karte, nego je upala i u Red Zone :shock: Eno je prvi red do pozornice i vadi mi mast mms-ovimaNika prvotno napisa
![]()
Onda ipak to nisam bio ja... nit sam se s nekim naguravao, nit sam se pravio pametan...anchie76 prvotno napisa
![]()
anchie76 prvotno napisa
![]()
Tu sreću imaju samo rijetki...![]()
nisi jedina koju maltretira svojom srecomanchie76 prvotno napisa
![]()
![]()
Ovo se isto meni jučer desilo, sasvim nenadano su mene i MM pustili skroz do pozornice, evo sličica za one koji su bili daleko da vide kako je izgledalo izbliza. Iz jako blizuanchie76 prvotno napisa
http://public.fotki.com/mojeblago/u2/
moje fotke od nedjelje...
http://picasaweb.google.com/pozezani...90809ByMoover#
jbt pa jesi li ti bila back vokal? fakat preblizuAnnie prvotno napisa
![]()
eto me doma konacno
kao prvo - mima, VELIKO ti, VELIKO, VELIKOOOO, VEEEEEELIKO hvala![]()
![]()
meni je koncert bio o.d.l.i.c.a.n.
najvise od svega me odusevilo ono zbog cega zapravo vodlim frontmena grupe, a to je njegov aktivisticki duh - poslao je jake poruke i bas sam si misla kad bi samo 20% ljudi s koncerta bar jednom pozelilo biti ONE pa izaslo na ulice (ko o cemu ja o prosvjedima)
http://www.one.org/international/u2tour2009/
& btw. "Kiss the Future" --> Concert goers will be urged to sign up to ONE by going to www.ONE.org or by texting +447797800225 SMS in Europe (for a cost of no more than 11c per text).
a nasekiralo me odma na pocetku sto je moj skoro cetvero, ak ne i peterogodisnjak od fotoaparata proglasen profesionalanom foto opremom, pa sam se morala vracat do auta, dok su sva cuda tehnike zvana ipod, blackberry i slicno SLOBODNO mogla uci iako imaju bar dva puta bolju rezoluciju od moje kante
e fakat sam posizila kad sam vidla da SVI osim mene snimaju i slikaju
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Tvoje fotke sjajne!!!!!!Moover prvotno napisa
Moover, fotke su ti fenomenalne!
Ja opet nisam bila unutra, ali danas mi je zvučalo puno, puno bolje nego jučer.![]()
hvala cure![]()
fotofrikovi svoje fotke mogu poslat i na: http://www.u2gigs.com/upload/show1583.html
Simona & Bono: http://www.u2gigs.com/article528.html
fotke su vam super!
bila sam i ja i bilo mi je odlično...
pokraj mene je bio jedan mali od desetak ljeta i to ako je imao toliko, ali taj je klinac skakao i pjevao u sav glas SVE od prve do zadnje pjesme... strašan mali...
i fakat, ušli smo bez problema malo prije 9 sati. i bilo je slobodnih mjesta još oko nas i to dosta... a bome je bilo i vruće...
mala je preživjela bez moje sise tih par sati, sve je bilo ok, a ja presretna kaj sam bila nazočna tom spektaklu :D
Bemu....zato na Depechovce idem 100%, once in a lifetime i ne propuštam!
Moover, jesi to ti s naočalama u albumu Moto susret Strmac 2009????
Dakle, jesu meni vuha u k..cu, ili je Bonov glas u k..cu, ili su se klali visokotonci na sredini terena :? . Mene je taj zvuk kao helijem izobličenog glasa toliko iritirao da sa se sa svoje pozicije od 20-tak metara ispred stagea povukla poprilično unazad pa u stranu i tek kad sam došla već skoro do zapadne tribine onda mi je postalo podnošljivo. Tako sam umjesto očekivanih 2 sata orgazma doživjela sporadično i slučajno napipavanje g-točke... ali i to je uspjeh obzirom da si je niti ja sama ne mogu pogoditi.
Zvuk odličan, osim (meni) tog ozvučenja Bonovog vokala, vizualno nevjerojatno, emocije - ehhh, da je vokal u meni izazvao ono što je toliko puta do sada bilo bi 5+, ovako solidna četvorka, ali ako slijedeći put dođu dat ću im priliku za popravak.
A fasciniralo me ona rijeka ljudi što je nakon koncerta potekla Maksimirskom ulicom prema Kvatriću. Tisuće ljudi ide ulicom, i NITKO ne urla, NITKO ne razbija, NITKO se ne tuče... Radila je većina kafića, pekara, sandwich barova, radila je Tvornica, Aquarius records, sve je bilo puno zadovoljnih ljudi, atmosfera da poželiš sjesti i guštati i još malo upijati te dobre vibre.
Ahh, krivi smajlić... umjesto beljećeg je trebao biti smajlić vulgaris.
Meni je jučer bilo još bolje nego u nedjelju.(Djelomično zato što smo bili na istoku dosta blizu pozornice, a ne na šugavom sjeveru. Čak je i MM požalio što me natjerao na najjeftinije karte za nedjelju.
I da, na istoku je bilo puuuuno bolje društvo nego na sjeveru.)
I sad sam totalno u badu što je sve gotovo.![]()
I mi smo bili na istoku...sinoć...sa Sonjom...bilo je FENOMENALNO!!! Njen prvi veliki koncert...Naskakali se...izgalamili...sve me boli...al mogla bi još...
I ja sam bila :D
Na Zapadu
Jučer u Dancing Bearu kupila karte. Platila sam karte svaku po 250kn, umjesto 1000kn :D
Mi smo i jučerašnji slušali s balkona. Ne znam da li je vjetar puhao drugačije ili u čemu je štos, ali čulo se puno bolje nego prethodne večeri, a čini mi se onak s udaljenosti od kilometra da je i atmosfera bila bolja. MM je rasklopio stolac, zasjeo na balkon i uživao... od predgrupe do kraja!![]()
Ja sam mislila da je to Red Zone ali nije, red zone je tamo kod zapadne tribine bio ogradjen, ovo je fun pit.Annie prvotno napisa
MM-a i mene su totalno oduševili Snow Patrol.Pogotovo ova pjesma (doduše, nije snimljena na našim koncertima):
http://www.youtube.com/watch?v=od4vhtjeBqY
![]()
Ma ja sam napunila baterije za ohoho vremena!
Bila jucer i fakat ali fakat mi je bilo fenomenalno od prve do zadnje minute!
Super vibra, super spika (ma makar i bila fake...), ne znam...još uvijek sam po dojmom...
a i ovo što Audrey kaže, rijeka ljudi kroz Maksimirsku..genijalno...
i publika je bila, baš ono, One!
Hahahaha, u današnjem Jutarnjem je izašla slikica "dvojnika" Bono Voxa, ljudi se raspametili - a čovjek samo išao tankati!
(Moover, promijenila sam pjesmicu, check it out!)
oni su direkt s koncerta odletjeli u englesku
fakat smo dirljivi, bono na trešnjevci jede kolač u nekom pajzlu i čita 24sata![]()
![]()
inače, mi se u ponedjeljak ipak odlučili otići, MM kupio dvije karte za red zone na gadnom popustu - karte su inače 2000 kn po komadu, a mi ih kupili za po 500 kn)
meni je sve bilo ok osim izbora pjesama, valjda sam slušala neke druge albume i u neko drugo vrijeme
ja samo mogu reci ja bi jos, bilo nam je suuuuuper :D
i mog frenda nisu htjeli pustiti, no on si je prije koncerta isprintao papir na kojem piše da to nije profesionalna kamera, na kraju nakon pregovaranja ga je viša istanca pustilaMukica prvotno napisa
![]()