Ima te krame kod mene, o-ho-ho!

Tri aparata za kavu (svadbeni ostaci), jedan koristili vrlo kratko vrijeme, MM pije džezvu, ja Frank instant.
Pekač za vafle. Čak smo ga teglili iz Belgije. Jest da smo tamo tamanili vafle, ali u Hrvastkoj ga zapalili dva puta. Stoji zapakiran u sšpajzi.
Friteza. Isprva sam je dosta koristila, sad već puno manje pa stoji. Mislim da ću je napuniti u veljači za fritule i krafne. Ajd, barem neke koristi.
Wok. Kuhala sam u njemu kojih dva tjedna. Sad mi je opet lakše da izvadim svoj stari provjereni lonac i da u njemu nešto brzo iskemijam. Stoji u špajzi.
Toster. Nekad smo u njemu svakodnevno pekli tople sendviče. Sad stoji u špajzi (jer topli sendviči debljaju).
Imam mali milijon gulilica za krumpir, ali niti jedna nije dobra kao ova stara koju imam. Već je sva strgana i stalno je pokušavam zamijeniti, ali sve ostale ne vrijede, pa još uvijek gulim na tu staru, a ove stoje.
Vacsy. Nekad sam vakumirala, zatvarala. Sad mi se uvijek žuri pa ak nešto trebam smrznut, bubnem u vrećicu za smrzavanje, napravim čvor i u škrinju. Tak ionak bum to otvorila za par dana.
Nekakva super svemirska digitalna zidna kuhinjska vaga koju smo kupili prije 5 godina za našu novu kuhinju, al MM nikad nije imao vremena izbušiti dvije rupe pa sad stoji. A ja mjerim brašno, šećer odokativno.
Masažer za noge. Ha! To je investicija MM. Banjal se u njoj dva puta. Eno je u podrumu!
Mini disc. I to je propala investicija MM. Stoji već 4 godine i skuplja prašinu u dnevnoj. Slušali glazbu s njega samo jednom (tu ću spomenuti i da imamo 3 DVD-a, a koristimo samo jedan).
Ubodna pila. MM je ima već 7 godina. Nijednom korištena u našem domu. Uglavnom je posuđuje prijateljima koji imaju nešto za izrezat.

Uh, naborjala ja tog dosta. Još kad bih prošvrljala po podrumu, našlo bi se toga dosta. U podrum ide samo MM. On je tamo gospodar reda i spremač odbačenih nepotrebnih stvari.