Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: oprao me ginekolog -al totalno

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno oprao me ginekolog -al totalno

Bila sam na redovnom pregledu kod ginekologa danas.10 tjedana sam trudna.Velim ja njemu da moj dvogodišnjak još spava s nama (makar ima krevetić)i da ga 1 navečer dojim.On meni da sam neodgovorna majka ,da to nije normalno da može uzrokovat prijevremeno porod.Čak me pito dal ću ak rodim kćer dat da spava s mužem u krevetu a ja sa sinom :? Nisam znala kaj da mu kažem.Inaće je odličan ginić nikad nisam bila kod boljeg što se pregleda tiče

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:shock:

kaj ga nisi tražila podatke o istraživanjima iz kojih je izvukao tako pametne zaključke

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prvo sto mi je palo na pamet citajuci tvoj post bilo je cemu uopce ginicu pricati s kim i gdje ti dijete spava?
    Ja takve stvari nisam jednostavno spominjala,jer mi se stvarno neda raspravljat sto,kako,zasto... S prijateljima da, ali mislim da ta cinjenica nije relevantna za ginica na primjer,pa je nebih ni spominjala.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja imam kćer pa spava sa mužem i samnom u krevetu. Ne vidim kakva su to bolesna razmišljanja. Rekla bih mu: Dr. ako ste vi perverzni pa možete i pomisliti takvo što, MM zasigurno nije!"

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Rekao mi je da prema svjetskoj zdravstvenoj dijete treba dojit do 6 mjeseci najviše 1 godinu

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Možda sjajno pregledava, ali o dojenju očito ne zna ništa.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj millie prvotno napisa
    Rekao mi je da prema svjetskoj zdravstvenoj dijete treba dojit do 6 mjeseci najviše 1 godinu
    SZO preporuča ISKLJUČIVO dojenje (dakle, bez IKAKVIH dodataka) do šest mjeseci, a onda nastaviti barem do druge godine (dalje, ako dijete i majka to žele)

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

kaj te briga šta ti on kaže u vezi dojenja i zajedničkog spavanja, kada smo upisivali Jana u vrtić ja sam isto spomenula da on još kika čisto kao tehnički podatak, kako je njena reakcija bila prilično neodobravajuća, ja sam se samo nasmijala i pomislila:"još jedna neupućena"

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Nina prvotno napisa
    Prvo sto mi je palo na pamet citajuci tvoj post bilo je cemu uopce ginicu pricati s kim i gdje ti dijete spava?
    Ja takve stvari nisam jednostavno spominjala,jer mi se stvarno neda raspravljat sto,kako,zasto... S prijateljima da, ali mislim da ta cinjenica nije relevantna za ginica na primjer,pa je nebih ni spominjala.
    X

A sto se tice dojenja neznam odkuda mu takvo razmisljanje ipak je on ginic i trebao bi znati takve stvari,ali vidim ovaj nema blage dume...

ne zamaraj se njime...

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ne obaziri se! Mene su oprali i privatni i socijalni sa sličnim komentarima - dijete će mi razvit Elektrin kompleks (imam curicu), bit će psihički bolesnik, nesigurna u sebe...
    Socijalni je čak provalio da je možda razlog mog spontanog to što sam dojila dok sam bila trudna...
    Što se tiče spavanja, uskoro će nas biti četvero u krevetu

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pa što to nebi trebala biti stvar obitelji gdje će spavati njihovo djete??? :?
    Šta se on u to smije mješati??? :?
    I moja mala ima svoj krevetić ali 90% slučajeva spava s menom.....

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bogme je meni moj ginić rekao da "nek dojenje ide dokle ide". Uvijek istiće pozitivan učinak dojenja na zdravlje žene i smanjenje rizika od pojave raka dojke. No njegovi su pogledi na svijet "neuobičajeni" za moju okolinu, podržavao je moju želju za VBAC-om, hrabrio me da će me možda i pustiti u kadu i sl.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

millie stvarno si ostala bez teksta ili si mu ipak nešto rekla.
    Ja bih na tvom mjestu isprintala sve što mogu naći o dojenju u trudnoći,
    također i o zajedničkom spavanju (možda i ne, ovisi, to ga se stvarno ne tiče)
    i lijepo mu odnjela neka si čovjek pročita i nauči.
    Jer nije sramota ne znati, sramota je ne željeti naučiti.

Reci mu i kako ga cijeniš kao dobrog ginekologa i da mu jednostavno želiš
    pomoći da ne bude i dalje u zabludi

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je dr. Kos rekao da u slucaju trudnoce normalno nastavim dojiti - da to NISTA ne steti trudnoci a dojenje kao takvo korisno je i za majku i za dijete koje doji.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno Re: oprao me ginekolog -al totalno

Citiraj millie prvotno napisa
    Čak me pito dal ću ak rodim kćer dat da spava s mužem u krevetu a ja sa sinom :? Nisam znala kaj da mu kažem.Inaće je odličan ginić nikad nisam bila kod boljeg što se pregleda tiče
    OK, ne branim ga u vezi dojenja, ali u zadnje vrijeme stalno doživljavam manja ili veća zgražanja na dojenje u trudnoći pa sam valjda očvrsla (i namjerno dojim vanka, nek se ljudi zgražaju do mile volje, i meni se riga od njihovih smokija).
    Ali, ova gore rečenica... nije mi jasno. Što su svi ljudi pedofili u duši? Što mu ovo znači? Ma je li on normalan?
    Ne znam draga, možda je dobar ginekolog, ali ja bi ga zaobilazila u širokom luku, posebno kad su djeca sa mnom.
    Bolesnik.

Inače, ovaj gore scenarij koji je tvoj ginekolog spomenuo je naš plan, a možda ćemo i svi četvoro spavati zajedno u krevetu, pa šta, jesmo li nastrani ili smo toj djeci roditelji. Gade mi se uopće takve aluzije, sram ga bilo.

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

:shock: Pacijent. Na jedno uho nutra, na drugo van. Opusti se.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
    Meni je dr. Kos rekao da u slucaju trudnoce normalno nastavim dojiti - da to NISTA ne steti trudnoci a dojenje kao takvo korisno je i za majku i za dijete koje doji.
    X
    I još smo se nasmijali kada sam mu rekla kako svog skoro dvogodišnjaka nerijetko nosim na 4. kat: sve je to NORMALNO, jer i on je još uvijek moje (malo) dijete.

(a to sve nakon što sam otišla od jednog drugog ginića koij me je ispljuvao za dojenje iz "psiholoških" razloga )

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja se uvijek sjetim svog gin. koji me je stalno podržavao u dojenju i hvalio me jer je njega mama dojila 4 godine pa vidi koliki je (ima preko 2 m). A ovo o spavanju mi je bolesno, ja mu nebi ostala dužna na one njegove riječi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nista se ne brini .. samo se nasmij i dalje po svome!
    Tako sam i ja, dojila sam Elenu i isto tako zatrudnila i na pregledu rekla ginicu da jos dojim, ovaj se isto shokirao i poceo brojiti o tome kako nisam normalna i .... :shock:
    Naravno da sam ju i dalje dojila (tada je imala 3.5god) i dojilasam ju cak i nakon poroda ali kratko, taj tandem me iscrpljivao, tako da smo se dogovorile da je to za Gregora jer je on mali i papa samo cicu ... !

Samo vi uzivajte

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    A ovo o spavanju mi je bolesno,
    xxx

a njemu je normalno tebe pipat i gledat golu makar mu nisi zena. ne bi se cudila da tak blesno razmislja i o odnosu lijecnika i pacijenta :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •