Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: kome se obratiti radi kvržice u dojci?

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno kome se obratiti radi kvržice u dojci?

Napipala sam kvržicu još prije nekog vremena, primjetila sam je tokom mazanja grudi kremom jer tada izađe, nalazi se nekako između rebara inače..
    Sad ne znam da li se trebam javiti liječniku opće prakse ili ginekologu? Ili nekome trećem?
    Hvala unaprijed

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

brzo brzo ljecniku opce prakse da ti da uputnicu za mamografiju ili pregeld specijalista

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam otisla doktorici opce prakse a ona me poslala ginekologu. Pregledali su mi i on i ona i ustanovili da nije nista.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zaboravih dodat, sretno!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Re: kome se obratiti radi kvržice u dojci?

Citiraj jenny prvotno napisa
    Napipala sam kvržicu još prije nekog vremena, primjetila sam je tokom mazanja grudi kremom jer tada izađe, nalazi se nekako između rebara inače..
    Sad ne znam da li se trebam javiti liječniku opće prakse ili ginekologu? Ili nekome trećem?
    Hvala unaprijed
    Može i opće prakse, mada meni je takve stvari zgodnije rješavati s ginekologom, jer moj ima i privatnu ordinaciju u kojoj radi i UZV dojke.
    Mislim da bi hitno trebala obaviti i mamografiju i UZV, mada nekako mislim da ćeš za UZV prije doči na red. To bi bila možda "prva slika" dok čekaš mamografiju. Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja išla liječniku opće prakse, a on me poslao svakako na UZV. Taj pregled UZV ionako bi trebala raditi svake godine ako si mlađa, a mamografiju tek iza 40 ili 45.
    Ja sam na UZV dojki otišla privatno, platila 250 kuna jer nisam imala živaca čekati u Domu zdravlja.

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

tnx curke, bila sam kod dr. opće p., dala mi je uputnicu za ultrazvuk pa ću sada vidjeti..ak se bude dugo čekalo, otići ću privatno..Dr. je rekla da joj to izgleda ko cista pa se nadam da je

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj jenny prvotno napisa
    tnx curke, bila sam kod dr. opće p., dala mi je uputnicu za ultrazvuk pa ću sada vidjeti..ak se bude dugo čekalo, otići ću privatno..Dr. je rekla da joj to izgleda ko cista pa se nadam da je
    Vjerujem da je. One opake stvarčice su previše karakteristične i njih ne promaše, ziher, budi bez brige

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

, tnx
    idem sutra

Nikina mama avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Prije godinu dana sam napipala kvrzicu pod pazuhom, isla sam na UZV kod privatnika, platila 220 kn, hvala Bogu sve u redu, limfni cvor, ali mi je napomenuo da bi svaka zena od 25. trebala svake godine obaviti UZV dojki, a od 40. mamografiju jer kaze da je jako cest slucaj da nazalost nalaz ne bude dobar. Uglavnom, u 9. mj. idem na novi UZV, u biti sam to shvatila kao PAPA test utoliko da ga trebam, hocu i moram obavljati svake godine.

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jenny jesi bila,kaj ti je rečeno
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da nalaz bude dobar

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor