-
Da odjavim tandem...
Eto...gotovo....znala sam da se jednom mora završiti....trudim se da ne mislim o tome, jer je delom bila i moja inicijativa, pa mi je zato još teže....Pika je sikila tačno 28 meseci....................sad plačem, pa zato, umesto priče, mogu samo tačkice da redjam...........jer ne znam da li sam više ponosna na naš "staž" ili mi je žao što se završio, ili me grize savest što mi više nije prijalo da je dojim....čak ni taj jedan jutarnji podoj(poslednja dva meseca se njeno interesovanje svelo na samo taj, retko bi sikila pred spavanje) više nisam mogla da opušteno iznesem do kraja.....tehnika, zubi, bacakanja, beba koja plače i čeka na red...svako jutro ista gnjavaža.....i tako se polako pojavila moja želja za prekidom.....znala sam da neću moći dugo izdržati.....čak sam je u nekim trenucima počela i uslovljavati(ako nastaviš sa vrištanjem/bacanjem/grubostima/namernim pišanjem u gaće/ nećeš dobiti siku) što nikako nije naš stil odgoja, al' mi je u nekim trenucima prelivalo.....možda baš zbog rastuće želje za prekidom.....
Ona sada neko jutro traži, neko ne. Kada traži, ponudim joj nešto kako zamenu...ponudim joj moje mleko u čaši.....ponudim joj vodu, voće, odvučem joj pažnju pričom o nečemo drugom....obično upali bez ikakvih suza ili drame, al' meni bude teško, bude mi žao.....što nisam još izdržala....
I ne...ne pamtim naš poslednji podoj...ne želim taj da zapamtim već jedan nedavni, kada se ona posle dužeg vremena uspavala sisajući....sva umorna od igre, trčanja i smejanja.....moja divna devojčica
-
obrisi suze draaagaaa!
i budi srecna sa dve lepotice.
imas fore dojiti dunu jos 28, ili vise meseci,
a mozda u medjuvremenu stigne i neki decko?
znam da je osecaj tezak,
taj osecaj kad znas da vise ne sisa.
jos tezi je da ne znas kada ces sledeci put ponovo.
budi srecna, divna si mama!
-
Osoblje foruma
-
-
-
MarikaPika
Trebaš si samo čestitati na ovome što si postigla...28 mjeseci je wow period...
I nemoj se osjećati loše zbog toga što ti više nije prijalo dojiti veliku sisavicu...mislim da je ona itekako uživala sve blagodati dojenja.
I da znaš...osjećam se slično kao i ti. Pa ti i zavidim na glatkom prekidu. Kod nas je tendencija povećanja broja podoja, a ne smanjenje ili gubitak interesa...tako da...koliko god bila ponosna na moj tandem, iskreno, već mi je pomalo dosta.
-
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma