Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Gdje spavaju vaši trogodišnjaci ?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Gdje spavaju vaši trogodišnjaci ?

Nisam naišla na sličnu temu, pa otvaram novu....

Moja curica će uskoro napuniti tri godine i još spava u kinderbetu, koji je malo većih dimenzija...
    Nisam do sad s nikim pričala o tome kad je vrijeme da počne spavati na normalnom krevetu, jer svi klinci koje znam spavaju (barem većina njih) s roditeljima u istom krevetu....

Pa me zanima kad su vaši počeli spavati u krevetu?
    Ona od godine dana spava sama u svojoj sobi, koja je vrata do naše....

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I mene zanima isto. Moj 2 - godišnjak ima kinderbet spojen s našim krevetom, skinuta je stranica s kinderbeta, pa se prebaci k nama kad želi. Vidim da će mu kinderbet uskoro biti mali. On je visok 95 cm, + 10 cm kad si ispruži stopala dok spava, to je več 105, ako malo ispruži ruke, več nema mjesta.
    Vjerojatno kad bude veči, umjesto kinderbeta spojim njegov krevet uz naš. :/

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

eh,moj dvogodišnjak spava sa nama,odnosno po nama ,ali smo predvidjeli problem rasta/spavanja,pa smo u ikei za samo 60ak eura kupili kinderbet koji naraste s vremenom do 140 duljine i pretvara se u pravi krevet.tako da teoretski da spava u svom krevetu mislim da bi mu to bilo OK do navedene visine koju valjda ne bi postigao do škole,valjda...?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mi smo isto tak imali spojen kindać s našim kreveto, do njenih nekih 6mj, a onda je postalo preopasno (jer je po danu sama spavala u zamračenoj sobi...) pa smo stavili stranicu natrag...

mojoj nebude kindać skoro premali, sitna je ona...
    al ima valjda neko vrijeme kad bi bilo dobro da počne spavat na normalnom krevetu?! Ili?
    Tim više što sad kreće u vrtić, a kolko znam tam imaju normalne krevetiće, pa da ne pada......... :/

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Naš trogodišnjak spava u svom krevetu, dijeli sobu sa sedmogodišnjim bratom. I stariji dečko je kao malđi spavao u svojoj sobi negdje od 2,5 godine, do tada sa nama po nama i u kindaču stariji, mlađi u kolijevci 3 mjeseca i onda sa nama...

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

zanima me taj prijelaz iz kinderbeta na krevetić....
    Pošto nije s nama u sobi, i uopće se ne budi po noće (a jaaaakoooo nemirno spava) da ne pada stalno dolje s kreveta....
    Jeste ih prek noći premjestili, ili kao, neznam.... :?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moji baš i nisu padali s kreveta, ali i tu su ljestve koje bi smanjile mogućnost pada...A prelaz, stariji je bio sretan što je dobio novu sobu pa više nije htio s nama, osim ponekad, a mlađeg smo malo obrađivali i nagovarali dok nije skonto je je veeeliki dečko i da veeeeliki spavaju u velikom krevetu Nismo ih prebacivalo ono zaspe tu pa nosi tamo nego bi zaspali nakon čitanja, mazuljanja ispijanja vode i tako...

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nasa uskoro cetverogodisnjakinja spava s nama, po nama, kraj nas...ali iza ljeta dolazi soba, i planiramo ju prebaciti tamo. Mislim da cu, usprkos bolnim ledjima, pokojoj modrici na ruci i sl. ja biti jaaaako tuzna bez nje. Kako cu bez onoga da mi prebaci rukicu po noci oko vrata, pa za par sekundi kaze makni se mama, smetas mi :/

malo je OT, ali morala sam

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

jadro, ne brini, dolazit će ona još k vama...

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Spava u svom krevetu od nekih godinu dana. Krevet je spojen s našim. Kada bi se skroz ispružio i podigao ruke,kindač mu je bio premali. Ovo je najidealnija opcija jer se po noći samo prešaltam k njemu,dojim i spavamo. Ili se on dokotura k meni.
    Mislim da sam u katalogu od TL vidjela da imaju nekakvu zaštitu protiv ispadanja za takve krevete.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

marko 5,5 je napokon odgmizao iz bračnog kreveta

i nije mi žao, velik je, terorizira, baca se i prijetio je da će i curu dovesti

no otjeralo ga je moje hrkanje

sad si sam sprema krevet, razvuče dio garniture, stavi plahtu jastuk i pokrije se laganom dekicom, ujutro to pospremi...

aleluja :D

antigona avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mi smo tek nedavno (prije cca 2 mjeseca) sredili L sobu, sve igračke prebacili tamo i kupili pravi krevet 200x100, stavili ogradicu.
    naglašavamo mu da je to njegova soba, sve igračke stoje tamo.
    mogu reći da je on to prihvatio iznad svih očekivanja, dobar je spavač i to prolazi super.
    nakraju se mi odvikavamo spavanja sa mališom.
    ima 2.4 godine

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

spava u flexa krevetu koji ima ogradu, a ograda se moze kasnije i skinuti. super rjesenje za male vrtiguze

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    spava u flexa krevetu koji ima ogradu, a ograda se moze kasnije i skinuti. super rjesenje za male vrtiguze
    U istom krevetu spava i naša uskoro trogodišnjakinja, ali i ja s njom. Tak spavamo od proljeća jer ja nikak da se ohrabrim otići u bračnu sobu
    Neki dan priča ona kak imamo tatinu sobu i njenu sobu. Velimo mi da je tatina soba i mamina i da bi i ja trebala tam spavati. Na to će ona zgroženo:"Neeeee, mama!"

Do proljeća je spavala s nama u krevetu i da nema ove ogradice na njenom krevetu već bi puno puta zaronila na parket.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

kakav je to flexa krevet?

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj enela prvotno napisa
    Citiraj meda prvotno napisa
    U istom krevetu spava i naša uskoro trogodišnjakinja, ali i ja s njom.
    joj, nemoj me podsjecat

i ja spavam s dorianom vecinu noci. jer kad ga uspavljujem i ja puno puta zaspim s njim. ili dodem pred jutro kad se pocne budit

a kad se samo sjetim da smo taj krevet kupili da se ja konacno naspavam

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj daisy may prvotno napisa
    kakav je to flexa krevet?
    www.flexa.dk

imas ga u lesnini i kiki

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno Re: Gdje spavaju vaši trogodišnjaci ?

M. preko dana spava u svojoj sobi u običnom krevetu (90x200).
    kako je navikla spavati s nama na bračnom, raširi se i vrti okolo pa za svaki slučaj uz stranu kreveta koja nije do zida stavimo njenje fotelje, velikog meda ili sl. da je zagradimo.
    Dosad nije padala i dobro je prihvatila to spavanje u svojoj sobi, ali samo preko dana. Po noći obavezno s nama.

Mi smo sad u 100 kombinacija kako ćemo kada dođe druga beba.
    Vjerojatno svi u našu sobu, a krevetić ovako sa spuštenom stranicom uz naš krevet (zaglavite li ga nekako, što ako mi beba upadne između kreveta i krevetića?).

A onda za koju godinicu seoba, izbacujemo sve iz svoje sobe

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mi isto vodimo borbu oko mjesta spavanja
    MM bi je "izbacio" iz našeg kreveta pa je ja kad zaspe prebacim u njen krevetić. Jedno vrijeme je čak i sama znala zaspati u svom krevetiću, a onda je jednom pala iz njega ( nagnula se preko ogradice i bum) i više je ne ostavljam samu u sobi dok ne zaspe :/
    Imamo onaj veći krevetić ( 140x70) i ne čini mi se još joj mali, mislila sam skinuti joj jednu stranicu, ali kako se vrti mislim da bi često spavala na podu. Ne znam ni sama, nikako se ne mogu odlučiti jer ni sama ne znam što bi bilo najbolje.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moji (33 MJ)su još u kindaćima, ali su kindaći već na knap. Uskoro nam predstoji kupovima kreveta...

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

moj (18mj) spava u najobicnijem krevetu u svojoj sobi vec 2mj (do tada je spavao sa mnom). tata spava s njim. ne pada s kreveta, ogradimo ga jastukom (i MMom), ali mislim da je i to nepotrebno, jer ponekad prospava cijelu noc sam, ujutro se probudi i lijepo sidje s kreveta. netko treba spavati s njim samo zbog nocnih budjenja (ako se probudi i nikog nema kraj njega, place, a ako je netko kraj njega, normalno nastavi spavati).

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

moja curica je prije par mjeseci pocela spavati u svom krevetu koji je jednom stranicom spojen uz nas a na drugu smo stavili ogradicu. znaci imala je godinu i po i uopce nije bilo nikakvih problema. ona je oduvijek veliki spavac (citaj: gdje je spustis, tamo zaspi i do jutra ne mrda)
    prije tri tjedna je stigao braco i zauzeo sekin kindac i sad kad se ona popne u njega ne mogu zamisliti da jos uvijek spava u njemu jer je tako velika i mislim da bi joj bilo tijesno i vruce u njemu.
    na svom novom (starom ali prefarbanom - u crveno) krevetu spava ko kraljica!

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

N je od rođenja do godine dana spavala bez problema u svojoj sobi i nikad nije tražila da dođe kod nas u krevet. I onda je MM postao terenac, većinu godine ga nema doma pa smo mi dvije počele spavati zajedno. Nekako sam bila usamljena
    Kupili smo veliki krevet i sad smo svi skupa i tako mi je žao da to nisam radila od početka.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Janko je imao 2 godine i 3 mjeseca kada je prešao u svoju sobu u veliki krevet.
    Iva je prešla bratu u sobu u svoj veliki krevet prije nekih 3 mjeseca ako se ne varam. Manje više, znači s 20-ak mejseci...

I nekako su sami izrazili želju za time.
    Ja sam im samo suptilno pokazala kako bi bilo lijepo da spavaju sami. 8)

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

noa je malo prije 4. rođendana dobio svoju sobu i novi krevet na kat koji mu je u početku bio fora, ali nekako s vreenom, ni saa ne zna kad i kako opet nam se uselio i tako danas nas 5 spava u istom krevetu + spojen kinderbet bez stranice

još jedino pokušavamo naći dobitnu kombinaciju rasporeda tko do koga

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

G još uvijek spava samnom. prošlo ljeto se preselila u svoju sobu u svoj krevet, ali se vratila. ima ogradicu na krevetu tako da nismo imali problema s padanjem.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Borna se mjesec dana prije 3. rođendana preselio u svoju sobu. Prošlo je sve u najboljem redu ... Tamo su mu sve igračke, slikovnice ... Trenutno je i MM s njim u sobi (no, u drugom krevetu) zbog malene koja nije neki noćni spavač.

Pokušavali smo par puta ga "preseliti" u njegov krevet, no zaključila sam da je bolje pustiti ga da to sam odluči ... tako je i bilo. Sada mu ne pada na pamet da spava sa mnom; ponekad se dođe ujutro pomaziti i to je to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •