Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: čekaj da si otplešem i otpjevam....

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno čekaj da si otplešem i otpjevam....

termin mi je bio 11.11.2008.
    dolazili smo prije u kbc merkur,ja sam osječala trudove,a ctg ih nije zabilježio...navečer 11.11.08, smo naručeni na pregled,ležim na ctg-u i smijem se sa babicama....pregledaju me ,dođe dr.i pita :Kako se osječate?Ja mu kažem sper..A on meni..pa vi imate trudove,ja se na to nasmijem i kažem da me zeza...a pošto su tu noč imali sve puno pustio me doma i ekao da me do ponoči očekuje...
    odlazim ja i kažem mm,idemo doma.počeli su me zezati...
    drugo jutro dolazi ,a ja još doma u svom krevetu...kažem mm :mogli bi večeras u naš restoran na lignje..odemo navečer na lignje,ja sam se naklopala kao nikad do sada ..i na izlasku mi konobarica kaže:sad ste se najeli a do kraja večeri idete na pražnjenje i u box....ja se samo osmjehnem i kažem..aha..i ja vas volim...
    demo u moj dučan,kolegicama,nosim košaru punu sokova dok mm stoji na kasi i sluša kako ga špotaju moje curke..viknem ja Ostavite mi dragog,da se odmara...mogu ja...neče moj dačo još van....

Dolazimo doma,ja sva puna snage,mm umoran ko pas,ode sapt u 22h,a ja u krevetu igram na mob igrice..odlučim iči spavat oko 1h..
    okrenem se ..a kad ono..BUM...pitam se..što je sad to?pa opet..hmmm boli...trknem mm...kažem:DIŽI SE...DOŠAO JE...DAČO,OČE VAN....
    on skoči iz kreveta,smije se ko ludi majmun .več obučen i kaže,što čekaš idemo....
    ma ne još..čekaj da se spremim..polako...oblačim se bez problema,obavjestimo kumove..a kad su me trudovi lovili.samo sam vikala:šuuuuutiii!!!

Napokon spremna sam ja.kaže ajde polako,samo mi nemoj reč da ču te po stepenicama(25 komada) morat nosit..ma neeeee...odlazimo..krenem u spavaču sobu da ugasim tv..a kad ono na tv dobra pjesma...sjednem si ja na krevet..i vičem.ČEKAJ 5MIN.....Dolazi mm po mene,i pita jel ti misliš krenut,.a ja njemu...aj da si otplešem ja ovo pa čemo polako..i tako je bilo..otplesala sam si ja ples sa svojim dačom još dok je u trbuhu..i krenula prema merkuru...još smo usput išli po gl.sestru pa u bolnicu....došli smo unutra obavili sve kaj treba,tad sam se sjetila konobarice...i rekla imala je žena pravo...
    došla sam u box oko 5sati...bilo sve ok..e tek oko 7:30 krenuli su trudovi.vičem ja..neeeeeee.....gotovo......dolazi naš anđeo na svijet....ali ipak je pričekao još 30min...
    u 8:00 rodio se naš ( mamin plesač) anđeo david. dobila sam ga na prsa,i prva rečenica je bila...auuu..što si grdi,,nisi moj...pa se nasmijem ,svi me pogledau..i kažu eto iskrene mame...kažem ja njima kako da mi bude lijepi kad je još sav krvav i zgužvan ...malo smo se našalili..pa kažem sinu...tebe nije roda donjela..nego poštar te donio..(tata mu je poštar).svi me opet pogledaju sa čuđenjem ..a ja ima kažem mm je poštar..kaže meni dr. ženo božja od kud vam toliko več snage za zezanciju nakon 2 min poslje poroda....samo sam se nasmijala i rekla...MOJ ŽIVOT JE OD OVOG TRENUTKA ISPUNJEN SVIME,OBITELJI,DRAGIM LJUDIMA,PJESMOM I PLESOM!!!!!

Tako nam je i dandanas..pjevamo i plešemo puuuno......i hvala dragom Bogu što nisam odmah požurila u bolnicu,što sam sve to obavila opušteno!!! :D

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

super.... pogotovo ovo s plesom...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ma, super!!! plesite i dalje!!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma super mi je ova priča :D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

puno plesa i dalje u životu :D

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

odlicna prica...pozdrav maminom plescu!

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

hvala Vam svima... eto i danas sa 9,5 mj...čim moj čuje veseliku pjesmicu odmah počne skakat od veselja i traži da ga dignem da plešemo.....

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

tko zna..možda kad poraste bude izvrstan plesač.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •