Zna li netko kad se smije početi koristiti i postoje li posebne za djecu?
Zna li netko kad se smije početi koristiti i postoje li posebne za djecu?
Isto sam pitala svojeg stomatologa, jer malenom baš ne uspjevam s običnom očetkati zube kako treba, s električnom bi ipak bilo prije gotovo, a voli zujanje. Odgovor je bio da može koristiti, bez problema (ima 2 godine). I da postoje i takve četkice za djecu, mi smo svoju kupili u DM - u.
Inače sam protivnik električnih četkica, i čim bude malo veči, opet kupujemo običnu, ovo je bio mali ustupak da se ipak zubi donekle operu.
ja sam svojoj kupila tu u DM-u, ali je se boji i ne da uopće ni blizu ustima.
mi smo je kupili kqad je imala 4 godine, mislila sam da bibilo dobro naviknuti na zvuk zujenja, za danas-sutra kad dođe prvi put kod zubara.
Koristila ju je godinu dana, sad ju zujanje plaši![]()
mi ju isto imamo po novom (4,5) isto dm, na pčelicu maju!! sviđa mu se, samo što bi ju on koristio za mnogo šta osim za pranje zubi!!!
Hvala, pogledat ću u DM-u. Ako još netko zna nešto o dječjim električnim četkicama, npr. po čemu je dječja - dječja, neka se slobodno javi![]()
Moja cura je koristi negdje od navrsene trece godine.
Glava na cetkici je dosta mala,a drska sarena.
Mislim da je zato djecja-djecja![]()
Mislim da se sa elektricnom puno bolje operu zubi, pa me bas zato zanima zasto se vi Anemona namjeravate vratiti obicnim cetkicama?
Evo dva članka, jedan malo protiv i jedan za.
Osobno, električnu koristim već godinama i nikad se ne bih vratila na običnu. S običnom operem zube kad idemo negdje na samo jednu noć i nikad nemam osjećaj da su stvarno čisti, a i obožavam osjećaj četkice na zubima. Imam Oral B četkicu, i njoj je glava mala. Ne znam je li ok za dijete samo uzeti drugu glavu?
Moja deca imaju decju,a ja za "odrasle"
Kada mi se potrosi baterija,ukradem njihovu![]()
I cini mi se da je sve isto. :?
Nikakav specijalni razlog, jednostavno mi električne "nisu sjele", radije bih da zube pere običnom kad bude veči, ali kao što sam i rekla, bez specijalnog razloga. :/Nina prvotno napisa
Aha,ok. Mislila sam da ima mozda neki razlog zasto bi obine bile bolje.
Inace ja, kao i Balarosa volim taj osjecaj cistih, glatkih zubi kad perem s elektricnom i isto imam osjecaj da kad perem sa obicnom nikad nisu tako cisti.
Pogotovo vazno kod djece,s ogranicenom strpljivoscu za cetkanje,elektricna ima toliko okretaja da sigurno bolje iscetka nego obicna,u kracem vremenskom razdoblju.