Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 300

Tema: Zepter i tupperware

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ima li tko da prodaje tupperware???
    moja prezenterica AnnMary zavrsila u bolnici ,a meni bi trebalo nesto...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

cure pomoć!
    imam Zepterov mixsy(nekoliko god),međutim emajl na dnu štapa je skroz opao ,poruzinavio
    da li ja imam pravo tražiti da mi se to zamjeni(jer ako se ja dobro sjećam,na prezentaciji su govorili da na metalni dio štapa imamo trajnu garanciju)
    ima li tko kakvih iskustava?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tupperware proizvoda imam dosta i super zadovoljna( za sada )

SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj neva prvotno napisa
    cure pomoć!
    imam Zepterov mixsy(nekoliko god),međutim emajl na dnu štapa je skroz opao ,poruzinavio
    da li ja imam pravo tražiti da mi se to zamjeni(jer ako se ja dobro sjećam,na prezentaciji su govorili da na metalni dio štapa imamo trajnu garanciju)
    Definitivno odi u servis i pitaj. Ako i nema doživotne garancije, raspitaj se za zamjenski dio. Neznam točno u kojem dijelu Hrvatske si, ali postoje servisi u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.
    Javi se, dat ću ti broj.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

tuperware je zakon! kadgod imam prilike volim si priustiti nesto iz tuperware-a jer stvarno sve moze biti u njemu pohranjeno na duze vrijeme. zadnje sto sam si kupila bio je nozic za guljenje krumpira i sl. i vise nemogu zamisliti da se moze drugacije guliti!!!
    jednostavno isplati se dati koju paru vise jer traje i traje nakon dugo godina

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj SNOOPY prvotno napisa
    cure pomoć!
    Definitivno odi u servis i pitaj. Ako i nema doživotne garancije, raspitaj se za zamjenski dio. Neznam točno u kojem dijelu Hrvatske si, ali postoje servisi u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.
    Javi se, dat ću ti broj.
    evo danas sam otišla do njihovog servisa i promjenili su mi taj dio bez ikakvih problema :D

SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Yes!!!! 8)

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Namam Zepter imam AMC i super je. A tuperwar isto imam par posuda i kvalitetno je ali i skupo bome.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nisam baš prezadovoljna Zepterom. Imam proplema s poklopcima, tj. s onim čepovima na njima (na kojima je potenciometar temperature kuhanja). Većina ih se uništila. Pribor za jelo je OK, dugo ga koristimo, a zadržao je prvobitan sjaj.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

imam dosta stvari iz tuperwarea,posudice,valjak,druckalicu krumpira,za guljenje krumpira...jako sam zadovoljna sa svime.

zepter nemam,imam fissler sude 8)

mama Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Zepter imam ali ga koristim kao najobičnije suđe tako da me smeta to što je grozno težak, ostalo sudje mi je isto inox i puno lakše je za hendlati zbog manje težine...Sve se pere u perilici pa sve izgleda OK. Otišli su mi plastični dijelovi od ručkica!!! Mislim da vrijedi novaca ako ste spremni naučiti kuhati po njihovim uputama, ako ne onda je sve isto kao neko malo bolje inox suđe..
    Vi koji kuhate po teoriji od ZEptera, dajte par svakodnevnih recepata, kao ovaj za kokice!!! Čini mi se da bi bio super, ali mi je teška misterija kako napraviti špagete i umak ujedno?!?
    Tupperware - imam dvije okrugle posude (treću sam uništila ) i nezamjenjive su!!! Imala sam posudu za miksanje ali mi je bila nepotrebna i stalno se onaj središnji dio gubio...

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

meni su odlicne one posude za ocuvanje povrca

samo sam zaboravila jednu sitnicu one na sebi imaju one gumbice koji se otvore da zrak moze strujat kroz posudu ili zatvore
    e sad, vise se nesjecam kad ih treba drzat otvorene a kad zatvorene ?
    ako ima koja teta sto prodaje tupper medju nama da me podjseti

i da,imam i onu kutiju za kruh,isto mi je super

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

podjseti-podsjeti

u stvari pitanje se odnosi ako itko zna,ne samo na tete koje to prodaju

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sandric, ja mislim da su "okice" zatvorene kad je u pitanju "podzemno" povrce, a ovo tanusno tipa paradajza, paprika trebaju biti s otvorenim okicama.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

thanx

izgleda da sam dobro radila ja to koristim opcenito samo za mrkvu i stvarno jako dugo zadrzi taj friski izgled

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj s_a_n_d_r_a prvotno napisa
    meni su odlicne one posude za ocuvanje povrca
    Ozbiljno? Pa ja ne znam kaj je samnom al ja s tom doticnom posudom muku mucim. Sta got unutra stavila i koliko got gumbica otvorila uvijek mi se unutra sve vlazi i nakupi se vodurine..a kako mi je tek muka prati tu posudu.
    Uglavnom, htjedoh reci da postoji naljepnica s povrcem i koliko gumbica treba biti otvoreno, to se nalijepi na kutiju. Ne znam jeli se to dijeli ili prodaje ali mogu se raspitati.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Imam par okruglih posuda od tupperware, prezadovoljna sam a koristi ih za sve i svašta.
    Jel zna neko gdje bih mogla nabaviti valjak, onaj što se puni s vodom?
    Odnosno kako naći tete što rade s tupperware?

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

monax, imas pp.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

nemam pojma retha,meni je to super za ocuvanje mrkve

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja imam Tupperware "okatu" veliku posudu (tad je bila na ponudi "samo za domaćicu prezentacije") i stalno je u fridžu a u njoj stalno neko povrće. Najčešće je ni ne zatvorim skroz, jer je muka ponovo je otvoriti. Zadovoljna sam s njom.
    Imam još i kutiju za hljeb, ali je koristim za sasvim drugu namjenu (držim u njoj šećer), jer ne jedemo puno hljeba.
    Mali mikser za šlag, nakon dva kupanja šlagom :mad: koristim kao veliku čašu za vodu koju vucam za sobom po kući.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ako ima netko katalog tupperware, molim da mi kaže kako doći do njega. ili da mi ga pošalje ili me kontaktira u privatnoj poruci za adresu.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj inesceko prvotno napisa
    Ako ima netko katalog tupperware, molim da mi kaže kako doći do njega. ili da mi ga pošalje ili me kontaktira u privatnoj poruci za adresu.
    imas online katalog,mozda ti moze pomoci

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

nije hr. stranica,vec at. ali katalozi su isti pretpostavljam

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj SNOOPY prvotno napisa
    cure pomoć!
    Javi se, dat ću ti broj.
    evo danas sam otišla do njihovog servisa i promjenili su mi taj dio bez ikakvih problema :D
    al evo i ovaj novi se počeo guliti :/

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja tvrdim jedno - ili znaš kuhati ili ne. Ako znaš, napraviti ćeš gozbu i u najobičnijim loncima, ako ne znaš, ne pomaže ni lonac od 1000€. Smiješno mi je to što su (oko mene) Zepter pokupovali ljudi koji ne znaju ni jaje ispeći . Imam grill tavu od Zeptera, jedan niski i jedan visoki lonac, ali ih koristim kako obične Fisslerove i Lagostinine i to jako rijetko jer su mi preteški. Super mi je to što mi rajngla koristi i kao kalup za pečenje okruglog biskvita 8) . Naravno, njih sam dobila od sveki, ja ću radije kupiti 3 Lagostine nego 1 Zepter.
    Tupperware mi sve super od onog što imam.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj inesceko prvotno napisa
    Ako ti jos treba javi na pp.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno potpisujem

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Ako već misliš izdvajati puno novaca za suđe, radije kupi AMC. garantirano provjereno, imam ga doma i ne bih ga mijenjala ni za živo zlato...! Zepter je samo kopija AMC-a.
    Kaj se tiče ove plastike, to ne znam jer ne koristim...

r_i_t_a avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

podižem iz prašine...
    kako doći do kataloga za naruđbu tupperwara ili do neke tete

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj r_i_t_a prvotno napisa
    podižem iz prašine...
    kako doći do kataloga za naruđbu tupperwara ili do neke tete
    Imaš pp

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

cure pomoć!
    Imam ga i ja, nekoliko godina, koristim ga više puta dnevno....i ništa. :? I mene zanima odgovor, ne sjećam se garancija.

Inače, Zepter mi je odličan (ova zadnja linija), naravo-preskup, za neke proizvode se stvarno ne isplati (recimo ono šta lijepi plastiku-to ne da sam mogla kupit jeftinije, nego mi i ne treba), za lonce-da. Bar meni-nisam zažalila, ne znam kakve su druge marke.

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

[quote="neva"]
    [
    Zaboga! Je li se to puno ljušti (u stilu-otpadaju komadići) ili je to neprimjetno? Za što ga ti najviše koristiš? :?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno re

meni su zepter lonci odlični. za mene vrijede svake kune. kvalitetan je i pribor za jelo, a sve ostalo od zeptera mi je :/
    tupperware mi je ok sve što imam, jedino me smetaju malo te neujednačene dimenzije posuda, pa mi prazne zauzimaju puno mjesta, ne mogu baš posložiti jednu u drugu

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj vjerujem u bolje sutra prvotno napisa
    ima li tko da prodaje tupperware???
    moja prezenterica AnnMary zavrsila u bolnici ,a meni bi trebalo nesto...

sad sam se podsjetila svojih 2 mjeseca bolnice! koma!
    trudnice slušajte kad vam kažu da mirujete!

uglavnom ja sam tu i ponovno u akciji!

a za zepter i dalje samo riječi hvale, a kako ga perilica suđa dobro uglanca, nema nikakvih problema, osim šta sam lijena skinit termostat pa ga sad više nemam.
    daleko mi ići na drugi kraj grada ali morat ću uskoro!

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

trazim i ja katalog tupperwarea

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

meni prije par dana stigao zepter i super mi je.tupperware kupujem pomalo već duže vrijeme i sve mi je super osim onoga za spremanje kruha.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mene zanima dal se u pećnicu smiju stavljati i zepterovi poklopci? strah me zbog onog termostata...
    i dal zepterove lonce perete u perilici? ja stavljam lonce pod redovno, a poklopce na ruke operem

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa
    Mene zanima dal se u pećnicu smiju stavljati i zepterovi poklopci? strah me zbog onog termostata...
    i dal zepterove lonce perete u perilici? ja stavljam lonce pod redovno, a poklopce na ruke operem
    meni su rekli da termostat treba skinuti ako se stavlja u perilicu,isto ih na ruke operem,a lonce perem u perilici.
    za pećnicu neznam.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja u perilici perem i lonce i poklopce,ali termostat skinem.a ne znam jel termostat može u pećnicu,ali pretpostavljam da ne može zbog visoke temperature.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja u perilici perem i lonce i poklopce,ali termostat skinem.a ne znam jel termostat može u pećnicu,ali pretpostavljam da ne može zbog visoke temperature.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

[quote="linolina"]
    [
    Zaboga! Je li se to puno ljušti (u stilu-otpadaju komadići) ili je to neprimjetno? Za što ga ti najviše koristiš? :?
    ma koristim ga najviše za miksanje voća...
    hvata se hrđa (ruzina) na dio koji služi za miksanje..

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Neva, mislim da sad znam o čemu govoriš, nažalost.
    Malo sam bolje pogledala, i ja svaki dan miksam voće i čini mi se da je to posivjelo od kiseline :?
    Nadam se da nije otrovno, jer ga koristim godinama

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A meni ne izgleda ruzinavo (ako to nije to). Inače, odmah ga operem i obrišem, ali u pravu si potpuno, za te novce

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mi smo za svadbu dobili sve kuhinjske potrepštine iz Zeptera - i svaka čast cijeni i marki, ali bome nije opravdana. lonci su preteški, grill tava ne funkcionira bez ulja, lonci se ne operu dobro u perilici, mikser za hranu ne usitnjava, na nožu je pukao vrh oštrice..Uglavnom, sigurno ne vrijedi 5tis. eura koliko je utrošeno

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj linolina prvotno napisa
    Neva, mislim da sad znam o čemu govoriš, nažalost.
    Malo sam bolje pogledala, i ja svaki dan miksam voće i čini mi se da je to posivjelo od kiseline :?
    Nadam se da nije otrovno, jer ga koristim godinama
    cure meni se to nije dogodilo ja ga imam oko godinu ipo i skroz mi je super.
    ali mojoj mami se dogodilo što i vama,posivjelo skroz.ona ga je kupila odmah kada je izašao,a ja sam ga uzela ima godinu ipo.pretpostavljam da su novije verzije poboljšane jer su se sigurno kupci žalili na takvo što se i vama događalo.koliko dugo on ima garanciju?
    ja sam sa njihovim tećicama skroz zadovoljna, istina da su teške,a li ja sam se na to navikla.uglavnom ih perem u mašini za suđe, a ako ih i perem ručno onda koristim i njihova sredstva za pranje ili ako nemam toga sredstva kupim neko za inox.ja sam zadovoljna.ne bih preporučila staru verziju njihovog usisavača jer ga moja mama ima i baš je nezadovoljna,žali bože para.novi tutto**** je skroz druga priča

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

evo jedan mali savje tza čišćenje zepter lonaca, prije prenja ili stavljanja u preilicu našpricajte malo octom, ili otopinom octa i malo vode.nikad z alonce ne koristim ništa jače od sredstva sa suđe, tipa čarli.
    to će maknit sav kamenac i mrlje od bjelančevina koje mogu ostat nakon juhe.
    ja sam napravila u jednu špricu, i s tim čistim sve od kuhinje do kupaone, i stvarno je super. probajte!

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    mi smo za svadbu dobili sve kuhinjske potrepštine iz Zeptera - i svaka čast cijeni i marki, ali bome nije opravdana. lonci su preteški, grill tava ne funkcionira bez ulja, l
    Ja sam super zadovoljna loncima, a šta se tiče toga "bez ulja", po mom iskustvu-to ne postoji ALI jakomi je bitna činjenica koliko ulja ide....u Zepter ide jako malo ulja, zanemarivo i potrošnja plina, struje se smanji.

Što se tiče miksera, i ja sam ga kupila odavno, možda su ti prvi imali grešku :/

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Dotaći ću se Tupperwarea jer o njemu mnogo znam.

Svi vi koji ste imali problema s ostavljanjem boje po Tupperware posudicama, ako odnesete tu posudu u najbliže zastupstvo trebate instantno dobiti novu posudu!
    Nije rijetkost da cikla ili neko slično povrće pofarba posudicu, ali to se pravda neispravnom posudicom i u zastupstvu vam moraju odmah dati novu.
    Ovo vrijedi i za poklopce koji ne dihtaju i bilo koje druge anomalije na posudicama.
    To za vas treba obaviti vaš prezentator a to što se njemu ne da doći po posudicu i donesti vam drugu to je njegova stvar i ljudski faktor koji ruši ugled firme.

Što se tiče cijena one su generalno previsoke pogotovo za naš standard.
    Da stvar bude apsurdnija u USA su cijene niže iako imaju daleko veći standard jer dok se plate sve carine do europe cijena ode u nebesa.
    Ove cijene s američkog sajta su valjda duplo niže nego cijene po kojima se ista roba prodaje kod nas.

Recimo, ja sam si naručivala stvari odavde i sve mi odgovara prvenstveno zbog cijena.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sisterhood prvotno napisa
    Dotaći ću se Tupperwarea jer o njemu mnogo znam.

Svi vi koji ste imali problema s ostavljanjem boje po Tupperware posudicama, ako odnesete tu posudu u najbliže zastupstvo trebate instantno dobiti novu posudu!
    Nije rijetkost da cikla ili neko slično povrće pofarba posudicu, ali to se pravda neispravnom posudicom i u zastupstvu vam moraju odmah dati novu.
    Ovo vrijedi i za poklopce koji ne dihtaju i bilo koje druge anomalije na posudicama.
    To za vas treba obaviti vaš prezentator a to što se njemu ne da doći po posudicu i donesti vam drugu to je njegova stvar i ljudski faktor koji ruši ugled firme.
    Nažalost moram reći da ovo nije točno.
    Posude nisu neispravne i ne podliježu reklamaciji. Svaka prezentatorica vam je dužna objasniti da posude koje su napravljene iz materijala polipropilen (posude za zamrzavanje), ali i neke druge(većinom bijele ili svijetle s hrapavom površinom) će na sebe primiti boju (cikla, mrkva...) i da ih treba izbjegavati. Ako se to ipak desi pokušajte ih očistiti sa sodom bikarbonom ili ostaviti na jakom suncu nekoliko sati.
    Najnovije posude za zamrzavanje imaju posebnu zaštitu, color control i takve se stvari više nebi smjele događati. Ako vam se desi njih imate pravo reklamirati.

frida editriala

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Koristim Tupperware već 12 godina i jos uvijek smatram da je to odlična investicija.

Ponekad, kada zamrznem umak od pomidora/rajčice, ostanu stijenke crvenkaste. Nikada me to nije smetalo jer nakon jednog pranja u perilici suđa, sve ode i posuda je opet čista.

ljerka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Imam zepter noževe i super su mi, tupperware mi je super. Imala sam nekoliko nezgoda: puknuo mi je poklopac od zdjele za dizano tijesto, poklopac dječje čaše je moja E. probušila, i sl. i moja prezenterica mi je sve zamijenila besplatno. Kupujem kad je na akciji jer jedino tako mogu, a ona me redovno obavijesti.

Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •