Molim da mi neto kaže gdje je moguće pogledati i kupiti AMC posuđe i također znate li koga u ST tko se bavi TW ??
tnx
Molim da mi neto kaže gdje je moguće pogledati i kupiti AMC posuđe i također znate li koga u ST tko se bavi TW ??
tnx
Krampus prvotno napisa
imaš pp
Tnx..nisam ni primjetila
Meni je to sudje samo po sebi preteško, još kad se napuni...![]()
je, pa neću ga nosit na glavi prepunjenog ni u krilutinaka prvotno napisa
![]()
Pa nisam ni mislilaKrampus prvotno napisa
Ima ga moja svekrva i kad moram nositi zdjelu juhe s špareta na stol, već me fobija hvata, jer ipak moji mišići na rukama su takvi da ni ne postoje
![]()
ma daaaaaajjjjjj
nemojmo baš pretjerivati....
pa koliko vi to juhe kuhate ??
10 litara..
ja kad kuham juhu obično u drugu posudu zakuhavam tjesteninu jer mi je juhe uvijek za dva puta..
u uostalom, reci sveki nek ona nosi![]()
A zašto bi pretjerivala?!
Svako ima svoj sistem kuhanja, kao i količinu koju kuha. Meni je ta posuda preteška za nošenje i manipuliranje kod kuhanja, a istovremeno smatram da ima puno jeftinijeg sudja koje je laganije i jeftinije, a istovremeno iste ili čak bolje kvalitete od Zeptera.
Reci, koje?tinaka prvotno napisa
![]()
Ozbiljno, navikla sam na Zepter, obožavam ga, ali nažalost, selim i nemam baš namjeru digniti kredit za 5 lonaca...
.ne triba mi bolje, možeš iste kvalitete...ali jeftinije.![]()
Vidim da ste Zepter fanovi, pa mi se ne da ulaziti u rasprave, jer vidim kakvim tonom bi se dalje nastavilo.
Ajd, pls, reci mi - jer ja ih više ne koristim... oni su se zatupili nenormalno brzo.ljerka prvotno napisa
Pa sam ih brusila onim priloženim brusačem, ali svejedno.
Neki drugi noževi "simplex" su ponovo došli u opticaj jer su oštri i oštri i oštri...
Navodno ih se ne bi smjelo prati u toploj vodi... pa kako ću oprati mastan nož ako ne u toploj vodi :/
Nož jednom u dvije godine odneseš oštračima noževa da ti prebruse gornji sloj...i *** toga opet dosta vremena nemaš problema..
mislm da se tu radi o vrućoj vodi, zato ne bi smjeli ni u suđericu, ali od mlake i tople vode im neće biti ništaAmalthea prvotno napisa
Tako dugo?!Krampus prvotno napisa
Pa moji su konstantno bili tupi... :/
šta tako dugo??
pa moraš jednom pošteno naoštriti noževe nakon toga ih samo održavaš
Aj, molin te, pa nisan ja njihova dilerica....kažem ti da mi se ne diže kredit za lonce, ničije, pa ni njihove, previše je to love....jedino ako nisi samo htjela slikovito reći da tebi nisu niš posebno, to je o.k.,je da smo na Rodama ne moramo se baš svi slagat i imat iste loncetinaka prvotno napisa
![]()
.
Ako je tko stvarno koristio Zepter onako kako oni predlažu, zanima me fakat može li se isto postići s nekom malo jeftinijom verzijom (imala sam samo neke no name lonce-a nema šanse skuhati povrće u žlici vode i kapi ulja, da se ne raspada, da ne posivi-treba mi radi zdravlja)
Što se noževa tiče-imam Zepterov komplet, ali ne koristim (poklon) jer ih se bojim, stavila sam ih na vrh ormara zlu ne trebalo....
cure ja imam tupperware-ove noževe i prezadovoljna sam.moja mama i teta imaju zepterove noževe i ne zadovoljne su skroz.znam samo da nikakve noževe nije dobro prati u mašini za suđe,otupe
a što se tiče zepterovih teća meni su zakon.i kuvanje na pari nije nikakakav problem
teoretski bi se moglo pod uvjetom da posuda ima dovoljno debelo termalno dno te da poklopac savršeno brtvi..linolina prvotno napisa
da,moglo bi se...
ali....
tehnologija savršenog dna i stijenki i tehnologija savršenog prijanjanja poklopaca zove se Zepter i AMC pa to stoga i košta koliko košta..![]()
e pa gle sad...Leona. prvotno napisa
imam perilicu 13 godina i solingen najjeftinije noževe otprilike 7 zandjih godina..perem ih uredno u perilici jednom u dvije godine ih muž krvnički naoštri a a ih nakon toga održavam magnetnim oštraćem tu i tamo..(kad kasapim neko tele sa sela) i to je sve..
nikad mi perilica niej na to utjecala
kad je tupperware u pitanju,mi uvijek savjetujemo noževe ne prati u mašini za suđe,ni onaj nožić za guljenje krumpira,ništa što ima oštricu.a tako sam čula i za druge noževe :/
Joj, ne stognem sad pročitati cijeli topik, a rado bih jer si već neko vrijeme mislim kupiti neke par kvalitetnijih plastičnih posuda za čuvanje namirnica, brašna, palente i sl.
Pitanje:
jel se to stvarno isplati, ima li stvarno takve razlike u kvaliteti?
Jel ima neki link gdje se mogu vidjeti proizvodi?
Jel mi može netko preporučiti nekoga tko to radi, tj kako da uopće dođem do toga ako se odlučim?
Imaš ovdje dio asortimana :branka1 prvotno napisa
http://raznestvari.pondi.hr
na toj stranici ima samo malo proizvoda i sada je mrvicu drugačiji dizajn pa ti ja preporučam da pogledaš inozemne stranice jer mi nemamo svoje stranice
evo link kataloga:
italija
http://www.tupperware.it/today/970.html
na tim stranicama možeš vidit i neke proizvode koji su na akciji,a nema ih u katalogu
a kako to piše na talijanskom?nisam uspjela naći.Leona. prvotno napisa
ja imam manji set lonaca od zepttera i neke prakticne zdijele od tuperwara,zadovoljna sa svim,ali preskupo oba dvoje![]()
Catalogo on-line - sa lijeve straneprincess puffy prvotno napisa
VANNATAGI - na vrhu (pokloni za prisutne i domaćice)
Našla!Hvala!Leona. prvotno napisa
Molim meni katalog.
Ako ima netko tko drži prezentacije neka mi se javi na pp.
Hvala!
što se tupperware proizvodi samo mogu kupiti ako sudjelujete na tim prezentacijama ili?
nema neka stranica ili drugi način za naručiti?
srećom ne mora samo preko prezentacijealkemicar prvotno napisa
ja našla ženu na netu, poslala mi katalog u pdf-u i naručila sam samo ono što baš želim. ukupno 90 kuna vrijednosti mi je žena donila doma.
na prezentacijama se sigurno potroši više nego imaš namjeru. i ovako mi je živa napast jer mi je ostavila i novi papirnati katalog, a kamoli da još sve vidim uživo.
rossa, može i meni na pp
ali ja sam u dubrovniku pa ako ima tko bliže, tim bolje
meni je tupperware super..odusevljena sam slj. stvarima:
1)valjkom za tijesto (definitivno nema boljeg)
2)silikonskom spricom za kolace (ima moja sveki a ja svakako namjeravam kupiti)
3) silikonskim kalupima za kolace
4)zlicom za dohranu bebe (ima super oblik i dodje u kutijici sto je prakticno za nosenje)
5) cetkicom za zube za male bebe (natakne se na prst i ribaj nakon jela, to radim jer necakinja od 3 god. ima totalno crne mlijecne zube a mislim da u toj dobi zubar nije neko rjesenje)
6) nozem za ciscenje krumpira
7) posudom za miksanje (jos ju je moja mama davno imala, imaju zastitu protiv spricanja sto mi je super)..
neke posude za cuvanje namirnica smo dobili za poklon na svadbi i dobre su, navodno je puno bolja kvaliteta plastike..da kosta, kosta![]()
Može i meni?!anjica prvotno napisa
![]()
sto se tice plasticnih tupperware posuda, istu kvalitetu (ako ne i bolju jer ima bolje prianjanje poklopaca) imate od Curvera, a 4 puta jeftinije. Ja sam npr. napravila experiment. Imam onu Tupperware posudu fridgesmart (veliku) i stavila sam unutra matovilac, i istu kolicinu sam stavila u 'aromafresh' od Curvera. I bingo - nakon tjedan dana (stvarno tjedan dana), cak je malkice bolje izgledao onaj matovilac sto je bio u Curverovoj posudi.
TPW nozevi su super (nemam primjedbi) i one djecje posudice za hranu.
može i meni kontakt...pls pls
znači noževi su dobri? trenutno me samo to i zanima...
Noževi su stvarno super. Curvier ima odličan dizajn, pogotovo oni poklopci koji su gumirani-jedni razlog zašto ga ne kupujem jest zdravlje-navodno je sastav T. plastike jedini netoksičan (za razliku od C. koji je standardan). Ne razumijem se previše u kemiju, ali najrađe bih čula da nema razlike :/ Za dijete kupujem T.iridana2666 prvotno napisa
Imala sam Tupp. nož, Zepterov-sad imam neki iz Kauflanda (Fackelman) s karamičkom oštricom-definitivno najbolji proizvod te vrste, preporučam svakome, perem ga u suđerici i uvijek istilore prvotno napisa
a koji točno noževi?linolina prvotno napisa
spremam se u kupovinu,a ima više vrsta,pa molim preciznije upute.
fali u citatu da su super
i ja imam Tw za čišćenje krumpira,mrkve,tikvice,jabuke,ma svega
i to je nešto bez čega ne bih mogla u kuhinji
i imam tonu toga od Tw (dućan bih mogla otvoriti)
skupi su za poluditi,ali volim to šarenilo boja
ne mogu si pomoći
svi su noževi vrhunske kvalitete, ima ručno kovanik koji su malo teži ali i skuplji.
ovi iz redovnog kataloga u lakši i ja njih koristim.
ali koje god se odlučiš nećeš pogriješiti.
![]()
ovi koji su na mjesečnoj ponudi sada?
jesu li to isti kao i u novom katalogu?
poskupilo dosta toga u novom katalogu
ima li keramickih nozeva
ja vidjela to u nekom filmu pa bi i ja taki
nažalost nema!ivarica prvotno napisa
možda jednog lijepog dana!
Ovi na akciji nisu u novom katalogu, oni se nalaze u dodatnom katalogu s loncima!princess puffy prvotno napisa
ja sam baš to uzela, susjeda me navukla, ona je fanatik.lore prvotno napisa
našla sam još prije neke posudice za djecu, ali ova četkica mi je predobra
meni moja kćer ne da da joj perem zube (ima 13 mjeseci i velika je!) nego ona sama mrljavi četkicom po zubima, pa mi to ne ulijeva neko povjerenje.
sad joj ja operem ovom od TPW, ona me gricka dok to radim i onda poslije ona sama pere pravom četkicom. vuk sit i ovca cijela
ja sam jako zadovoljna nožem za rajčicu (stara linija)princess puffy prvotno napisa