-
Ovako Tuperwarw mi ima neke lijepe dezene ali mi je definitivno odvratno preskup. Ionako više volim staklo.
Zepter i AMC mi je druga priča. Imam i jedno i drugo, kuham u tome negdje od '91. I jaaaaaaako volim to suđe. Jedina mana mu je što je jako teško. Imam i AMC-ov poklopac za ekspres kuhanje i genijalno mi je što mi se kokošja juha skuha za 5-10 minuta i definitivno ima puuuno bolji okus i miris nego kad se kuha u običnom loncu.
Znam jako puno ljudi koja je kupila to suđe (AMC ili Zepter meni je isto) i ne mogu taj poduhvat prežaliti. No kad vidim kako kuhaju sve mi je jasno. Njima se fakat nije isplatilo davati tu lovu na suđe. I još si onak nedaju dokazati da se npr. palačinke mogu ispeći bez ulja (osim kap ulja za prvu palačinku) - btw. ja ipak volim masne palačinke.
Ako nemam vremena posvetit se kuhanju - nema veze, sve stavim u lonac, čekam da se postigne potrebna temperatura, kuham koju minutu, ugasim i odoh ja. Kad se vratim doma sve je fino kuhano... i toplo pet sat nakon kuhanja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma