dina(napisa):Onda to nije ni slučajno cijena slična AMC posuđu kako neki to kažu.Bas sam neki dan u Zepteru vidjela (ja mislim) super ponudu pa sam zapela bas za ovaj topic da prociitam vasa misljenja i na kraju se odlucila da ga kupim. Imaju vacsi set (sve posude koje idu u set a mislim da ih ima 8 ili 9 sa jos tri dodatna poklopca) i sad je na akciji za 2100kn
Mene je prezentator neki dan zadavio sa super ponudom,to doista i jest super jer nudi na akciji samo 3 lonca koja zapravo najvise i koristimo u kuhinji a na poklon ide tava. Akcija traje jos malo ali kosta 10 000 kuna čak malo i više. Ja sam zapravo željela samo jedan lonac pa bi se snašla s njima ali po komadu otprilike ispadne 3000 kuna i više pa me duša boli dati tolke novce za lonac.
Na kraju je prezentator toliko bio uporan sa svojom set akcijom da sam ga se jedva uspjela riješiti. Pa koji pristup kao da je uvjeren da ću mu kupiti. Što oni misle da ljudi pljunu 10 000 bez razmišljanja.
Ode hvala bogu ali mi je,ljut što ga odbih, zaboravio ponudit onaj jedan koji bi ja možda i kupila.![]()
Jeli to zbilja toliko može koštati?