Moji koriste AMC i OK je. Ja bi sebi isto uzela rađe AMC. Ustvari ga je meni baka uzela ali nikad dočekat da se ja udam i imam svoj stan pa joj ja rekla nek izvadi i to u upotrebu- ako budem trebala uzet ću, glavno da znam da je to moje. Kad sam se selila nisam to ponijela jer nisam kuhala.
Ja imam neke rajngle iz Name- Kinox i isto su mi OK, a za neke stvari mi je najbolje starinsko emajlirano. Tave Tefal.
Za Zepter ne znam. Neki ga hvale, neki kažu da se malo pokvario prema onom što je nekad bio...

A Tupperwareom sam jedno vrijeme bila opsjednuta i kupovala ga kupovala, sad samo stoji jer ga imam previše. To sam ja onako nadobudno, kad budemo prava familija s djetetom pa ću ja peći kolače, spremati sve u Tupperware, pa kad idemo negdje spremimo u ovu zdjelicu... za ovo će biti ova...
Meni je puno bolji od obične plastike, iako malo skup... Neke stvari su im glupost, ali neke se stvarno mogu iskoristiti i trajno je. Pere se u perilici za suđe i ko novo je.
Ja sam se nakoristila manjih zdjelica za nas- kad nosimo od svekrve kuhano , i skroz malih zdjelica i tanjurića za Stellu i nije mi žao što sam ga kupila. Super su mi i njihova zvona za torte.

Ako imaš viška para kupi...