-
Mhda, možda sam razmažena, no za više nego troduplo manje novaca imam mikser na aku baterije (i to puno tiši-Mixy, valjda zbog visokog broja okretaja, zuji k'o kružna pila), pa mogu lijepo miksat u dnevnom boravku i usput gledati film, a juhu mi multipraktik smiksa u tri poteza, kao i prirodni sok od bilo kojeg voća, ili paštetu.
U onoj uskoj dugačkoj posudi koja se dobije uz Mixy od nekakvih pola litre zapremine, a možda i manje, ne može se obraditi dovoljna količina kreme ni za kolač u najmanjem mogućem plehu.
Mixy, ako s njim radiš u široj posudi veće zapremine jednostavno nije učinkovit.
I ona namjenska posudica za štaub, čokoladu i npr. ribani sir je perverzno mala. Za naribat parmezana za npr. četvero ljudi treba ju najmanje 4 puta puniti i prazniti, a pri svakom pražnjenju još i barem malo počistiti.
U multipraktiku naribano u sekundi, a zapremina posude 2 litre.
Neću ga prodavati, pa da mi se poslije godinama štuca (nesretni kupac će me se garantirano sjetiti svaki puta kad pokuša upotrijebiti stroj, i to ne po dobru).
Kupac će biti zadovoljan jedino ako mu je to prvi mikser koji je u životu kupio, pa za bolje ne zna.
Da li je normalno da tako skupi stroj ima kabel dugačak 30 cm???
To stvarno može smisliti samo bolesni um.
A SVE je bolje od Mixija (dobro, i Mixy je bolji nego tuč bjelanjak s dvije vilice, to priznam).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma