Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Svi simptomi trudnoće odjednom nestali ?

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Svi simptomi trudnoće odjednom nestali ?

Znam da će neke cure reci da je bolje da pitam na trudnicama, ali eto mislim da je tu dovoljno cutra koje su imale neke probleme pa mi možda budu znale što reć...Ja ima negdje 5 dana nemam niti jedan simptom koji sam imala do sada, maternica ni jajnici uopće više ne osjećam ništa, sise ispuhane i ne bole...da li bih se trebala brinut..sutra bi trebala ući u 8 tj...mislim da sutra zovem ginićku da je pitam da me pogleda, užasno se bojim da se plod nije prestao razvijat....
    :? :?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mislim da je to relativno kod svih nas. Evo npr kod mene ja od početka trudnoće svoje (.)(.) i ne osjećam, kao da su se smanjile pa više na to i ne obraćam pažnju. Bol u trbuhu bila je samo kad sam očekivala betu i puno kasnije kad su mi se ligamenti počeli rastezati (oko 18. tj.). Sve ovo vrijeme prije pratili su samo simtomi ili pojačane gladi u početku ili kasnije gadljivosti prema hrani.
    Dakle mislim da će ti jedini pravi odgovor dati UZV i pregled kod dr-a. Vjerujem da je sve OK.

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da sutra ću nazvat doktoricu da je pitam mogu li ipak doć ovaj tjedan umjesto sljedećeg...mrzim sebe zašto stalno pipkam sise osluškujem oće li me šta zabolit ili neće...jedva čekam taj UZV...uhhhh

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mislim da to ništa ne znači, ja sam imala mučnine i nakon što su prestali otkucaji (mada sam se tješila kako je sve o.k. dok ih imam). Simptomi se mogu pojavljivati i nestajati, i to je na kraju simptom. Samo se ti probaj opustiti...

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Opusti se, sve je OK... Svaki organizam je jedinstven i poseban. Primjerice: Moj prvi simptom trudnoće bio je oko 19. tjedna - počeo rasti stomak! A grudi su mi se mrvicu povećale tek 3-4 dan po porodu, kad je naišlo mlijeko
    Uživaj u trudnoći!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

lako je reći da se opustiš jer i ja bih stalno nešto preispitivala, ali zaista je hrpa tema vezana za imanje/neimanje/početak/nestanak simptoma i toliko je individualno da se zaista ne mogu postaviti apsolutno nikakva pravila....
    sigurno je sve u redu, ali ako ćeš se tako umiriti odi na UZV ranije

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

the girl-mislim da se trebaš totalno opustiti i uživati jer si trudna-i to stvarno trudna.Od početka pozitivne ß stalno si u nekom strahu i panici.To ti jedino može negativno utjecati na tvoje stanje.Daj opusti se više i misli pozitivno.

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Iskreno teško mislim da se itko prva 3 tjedna dok je sve risky može opustit, mislim da je u jednu ruku relativno lakše kad prođe taj period....
    Sutra ću nazvat svoju doktoricu i vidit s njome, čudno mi je iskreno da su me sise skroz prestale boli i da su skroz mekane a nisu bile takve, i da dole nemam nikakav pritisak ni probadanja, volila bi da mi je srce na mjestu da pogledam na UZV stanje...

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pardon ne prva tri tjedna nego prva tri mjeseca...

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

thegirl25
    meni su nakon kiretaže cice narasle 4 broja, a prije toga samo rijetko žarenje. Sve je to individualno, ali ako ćeš ti biti mirnija, idi na UZV.
    Mislim da je cijela trudnoća popraćena strahovima, a nekako smo svi više skoncentrirani na prva 3 mj.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve ok

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

the girl, grozno zvuci ali zaista se malo pokusaj opustiti - na prirodu nemas utjecaja 'que sera sera'- pokusaj biti vedra jer mrva treba sretnu i nasmijanu mamu koja uziva u svojoj trudnoci. Zar zelis biti rob svojeg straha do 18 ili 19 tjedna kada bi se svi bebini organizi trebali vidjeti na UZV?!

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nisam ja deprimirana...ok sam ja skroz, ali eto isto me malčice strah pa iz tog razloga ću sutra zazvat doktoricu ako bi me mogla pogledat ovaj tjedan...nemam šta izgubit....Hvala svima....pozzzzzz

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Maxine naravno da se ja smijem po cijeli dan i zezam, ali eto ono pošto jedino tu izrazim svoje neke unutranje strahove i misli možda ispadam da sam tužna cijelo vrijeme....nisam stvarno :D

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Sve će to da bude u redu draga moja, svaka od nas je individua za sebe, nekome ovako nekome onako uglavnom ti se samo opusti a sljedeće ljeto ćeš se ti brčakati u plićaku na Dubrovačkim plažama sa svojim bebačom.

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala darling...

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pozdrav,

na početku smo sve paranoične i panično osluškujemo svoje tijelo.
    Ako misliš da nešto nije u redu ili čisto da se smiriš - nazovi svoju dr i na pregled.

Iako ja vjerujem da je sve ok.

Javi šta si obavila i sretno

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

thegirl25 čekamo dobre vijesti

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj sretna35 prvotno napisa
    thegirl25 čekamo dobre vijesti
    xxxxxx

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ja ti nemogu dati dobar savjet jerznas koji sam trtaroš bila svu trudnoću i uzalud savjeti bilo koga

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bila sam kod ginekologice, rekla je da je sve ok...rekla mi je da se njoj to desilo isto u njezinoj trudnoći i da je isto umrla od straha...eto danas smo 8+2...eto ostalim curama možda pomogne nekad moj slučaj....hvala na riječima potpore, da laky evo vidiš i ja sam itekakav trtaroš ali mislim da nam se nije čudit kako smo došli do Bete

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

To! :D :D

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj thegirl25 prvotno napisa
    Bila sam kod ginekologice, rekla je da je sve ok...rekla mi je da se njoj to desilo isto u njezinoj trudnoći i da je isto umrla od straha...eto danas smo 8+2...eto ostalim curama možda pomogne nekad moj slučaj....hvala na riječima potpore, da laky evo vidiš i ja sam itekakav trtaroš ali mislim da nam se nije čudit kako smo došli do Bete
    :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D vidiš da je sve ok, sada no PANIC već se opusti i uživaj u čarima trudnoće.

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

:D :D :D

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

:D :D :D :D :D

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja