Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 114

Tema: Debele (bucmaste) trudnice kako se osječate?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Debele (bucmaste) trudnice kako se osječate?

Cure, otvaram temu jer sam zaista nekako očajna.
    Moderatorice tražila sam temu baš o nama debeljucama i nisam uspjela naći tako izdvojeno. Ako ima prebaci me tamo.

Imala sam 3 trudnoče skoro pa jednu za drugom. Kako imam tendencije da se u prvom tromjesečju udebljam ko manijak nakupilo se u 3 godine a pogotovo od prošle trudnoče puuuno kila viška Nakon gubitka naših blizanaca početkom godine, nisam baš odmah imala ni volje ni snage za dijetu. Ovu trudnoču skroz nisam planirala pa sam se mislila, dat ču si vremena, i mršavit ču polako, doći na svoje itd. Ali evo mrva se uhvatila i ja sam sad u situaciji da ču na debljinu iz prošle trudnoće samo navuč debljinu iz ove. Ponavljam nisam niti jedno kilo skinula od poroda

Ukratko, 15 tjedana sam trudna i več se osjećam kao KIT! I iako mi mm govori da sam njemu prekrasna, i da lako budem to sve skinula kad rodim itd. ja se svakodnevno grizem i nekako ne volim previše svoj odraz u ogledalu.

Zanima me da li sam ja jedina debela trudnica??? Kad čitam forum imam osjećaj da ste sve divne mršave, a ja sam neka okruglica...

Zdravstveno se super osječam, i hiper zdravo jedem, čak u ovoj trudnoći nisam natukla onu veliku količinu kila u prvom tromjesečju, svega kilo-dva.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hej RozaGroza, ma ja samo da čestitam, ko šljivi kile,
    samo da izgurate sve dobro, kile dođu ali i otići će kad budeš trčala za svojim zlatom :D

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja nemam uopce problema s time, naprotiv jako sam zadovoljna s obzirom na to da sam trudnocu zapocela sa 73kg na svojih 170cm i dobila samo 10 i pol kila, a iskreno sam mislila da posto sam jako sklona debljanju cu dobit puuuuno vise.
    Ja sam se oduvijek navikla bit buhtla

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Draga Roza, ne brini, nisi jedina koja se tako osjeća.... ja sam isto jedna od trudnica koja se osjeća otprilike lijepo i privlačno kao omanja ženka nilskog konjića.
    Meni isto muž govori da sam prekrasna i predivna, ali ja se stvarno ne osjećam tako... probujala sam na svim stranama, celulit mi doživljava drugu renesansu (poslje puberteta), da stvar bude gora, izuzetno sam bijele puti i koža mi jako reagira na sunce pa mi se krafnice od ruku i buhtlice od nogu već mjesecima bjelasaju na užarenom zagrebačkom asfaltu.

Drago mi je da si pokrenula ovu temu, jer zapravo imam grižnju savjesti što se sekiram radi tako "nebitne" stvari kao što su kile u trudnoći dok god je sve s bebom u redu.
    Al nije mi svejedno, trenutno se osjećam kao najneprivlačnija žena na svijetu

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj BebaBeba prvotno napisa
    A ja baš gledam već danima sliku tvoje tibice i mislim si "još jedna trudnica -mršavica"... za moj trbuh svi misle da nosim blizance...
    Ja sam dobila 12 kila do sad (sutra točno 36 tj).... ali sam visoka 160 cm i stvarno me ima :/

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam se s 80 popela na 93 kg a tek sam u 6. mj trudnoće. doduše spašava me visina pa kažu neki "ne primijeti se toliko". ja se dobro zapravo osjećam, jedino što mi s vremena na vrijeme srce jako lupa a to se onda primijeti i kad mjerim tlak koji je za sada OK.
    Dr me slala i na OGTT jer je posumnjala na višak šećera, a kad tamo - samo da nisam u stanju hipoglikemije, šećer ispod svake razine. I zato se kilicama puno ne opterećujem, bitno da se ja dobro osjećam s njima 8)

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ni ja nisam skinula kile iz prve dvije trudnoće. Ovo mi je treća trudnoća u 3 god i sad sam dobila samo 10 kg, ali vučem 15 kg viška od prije.
    Sad mi je samo bitno bilo da ne dobijem previše da se mogu brinuti za J i da mogu trčati za njim i nositi ga.... to još uspjevam, a dva tjedna su do termina..... za izgled me baš briga.... a ima me na sve strane....

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj uskoromama prvotno napisa
    A ja baš gledam već danima sliku tvoje tibice i mislim si "još jedna trudnica -mršavica"... za moj trbuh svi misle da nosim blizance...
    Ja sam dobila 12 kila do sad (sutra točno 36 tj).... ali sam visoka 160 cm i stvarno me ima :/
    Vjeruj nisam, oduvijek me ima ohohoho i previse, samo sta prije nisam imala toliku trbusinu Imala sam koliko - toliko srece da je to jedino sta mi je naraslo

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Eto mene u 33. tjednu, dobila 15-tak kilica na 170 cm visine. 8)
    Zanimljivo, ali taj podatak me najviše muči kad na pregledu stanem na vagu i kad me doktorica zašpota zbog kilica, inače baš i ne.
    Slično kao i AndreaM, imam povremeno pojačano lupanje srca (pogotovo kad se najedem) ... znaju mi naoteći noge po vrućini, sporija sam, sama sebi poprilično teška, ali se generalno osjećam dobro.
    OGTT - sve OK.
    Radila i nalaze štitnjače zbog lupanja srca - sve OK.
    MM veli da mu nikad nisam bila ljepša, nemam mu razloga ne vjerovati.
    Frendica-friška mama mi je u jednom trenutku mojeg zdvajanja zbog kilica dala dobar savjet: ako se ti osjećaš dobro, ako je beba dobro ... e, onda je sve dobro ... pa se toga nastojim i držati.
    Većina ljudi mi veli da sam "krasna trudnica" i da se "nisi jako dobila, sve ti je otišlo u trbuh" ... oni nešto bezobrazniji na svoje "duhovite" komentare o mojoj debljini dobivaju neku varijantu odgovora "ja sam trudna i imam dobar izgovor, koji je tvoj?".

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

evo Roza da te utješim ja u ovoj trudnoći u 15. tjednu imam koliko sam imala u prošloš u 25. tjednu .. a dobila sam samo nekih 27 kila u prvoj trudnoći .... u ovu sam ušla isto sa viškom....
    buca sam, ali mi nekako sad kad sam trudna to ne smeta....brinuti ću se kad prestanem dojiti ... naime imam plan - što ne skinem sama probati ću u nekom cetru za mršavljenje tipa figurella i sl. (MM će biti sigurno sretan kad mu kažem da trebam 10.000 kuna za skinuti kile )

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Na svojem iskustvu vidim da nam svima odredjena kolicina masti ne gine ako zelimo podici dijete... Naime u prvoj trudnoci sam dobila mozda 12ak kg (max) jer me dr zaspotala da zbog cerviksa itd ne smijem previse dobiti da jos vise ne opterecujem organizam. Mirovala sam ali jela jako oprezno, niti slatko niti masno niti puno kruha... dr je rekao da sam jedina trudnica na tako strogom mirovanju koja ne dobiva kg itd.
    Dobila sam samo veeeliki trbuh, ostalo kao cica glisa
    Medjutim kako sam rodila, pocela sam jesti kao mahnita, nocu/danju jer mi se svaki put cinilo ako redovito ne jedem da necu imati mlijeka... i jela sam tako sve do njenog 8. mj kad je pocela pomalo s dohranom... tada se za par mjeseci sve istopilo...

Ovaj puta sam vec do 30. tj dobila 14,5 kg, sad vjerojatno jos pokoju i uopce se ne sekiram... ovaj puta je stigao i celulit i malo masti po nogama, bokovima, ledjima... nista strasno, ali ovaj puta znam da sam sad polako stvorila zalihe pa kad se beba rodi biti ce mlijeka (za H i bebu) i necu se vise toliko bojati sto i koliko jedem nakon sto rodim...

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja sam bucka.
    krenula sam u ovu trudnoću, a ostalo mi je +2 iz prethodne i puno brže dobivam kile nego u prvoj. sad sam 20 tj i dobila sam 6 kila. a još se i pazim.
    najteže mi je prihvatiti renesansu celulita kako je to fino nazvala uskoromama. inače zdravstveno nemam nikakvih poteškoća zbog kila. a baš sam (sebi) debela. u prvoj sam trudnoći nosila predtrudničke hlače sve do 25. tjedna, a u ovoj sam širu odjeću morala kupovati kad sam ušla u 10. tjedan.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uh, moram reći, tako mi je drago da vas ima još

I ja isto pored renesanse svega, ne samo celulita, imam i bijelu put jer se nisam kupala več 2 godine, pa tako da sve to skupa na meni još gore izgleda.

Naravno da mi je samo važno da se beba zdrava rodi, i dok su nalazi dobro i ja se super osjećam cool, ali opet osjetim ono nešto kad se pogledam u ogledalo i vidim da su mi ruke deblje, lagano se vidi podbradak, noge imaju celulita a ja ga nikad nisam imala...čak su mi se i prsti malo zdebljali pa su ko čevapi, još malo i vera če se počet urezivat I pored toga sam cijelu prošlu T preležala, atrofirali mišići, i evo tek se krenuli bili vračat na svoje, ja opet zatrudnila pa opet sve moram laganini.

Ali ajde...samo i vi pišite o svojim slatkim mukama meni odma lakše (grozna sam)

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ja nisam trudnica,ali moram vam ispričati

kad sam konačno nakon dugih godina borbe s neplodnošću ostala trudna jedva sam čekala da mi se trbuh zaokruži i da ga mogu ponosno "šetati" okolo

u trudnoću sam ušla sa viškom kg,nabila još samo 10 i išla roditi sa skoro 90 :shock:

no ja sam sebi cijelu trudnoću bila prekrasna,nimalo ogromna i svima koji su mi se usudili reći da imam veliki trbuh (najblaža verzija) sam odgovarala da je to normalno jer nosim blizance

imala sam natečena usta,noge,ruke....no bila sam prilično okretna do poroda

kad sam rodila i nakon par mjeseci splasnula i vidjela svoje trudničke slike ostala sam :shock: i komentirala "Ajme kolika sam bila :shock: "

meni je svaka trudnica prekrasna,nosi novi život
    stoga se nemojte opterećivati kg (naravno ukoliko vam ne stvaraju probleme) nego uživajte u svakom danu
    pomazite svoje trbuhe,nabacite osmijeh i uživajte
    s kilama ćete se boriti nakon poroda

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pozdrav bucke

Evo da se i ja pridruzim veselom drustvancu. Inace sam uvijek imala viska. U prosloj trudnoci dobila 18 kg. Dosta skinula poslije uz nesto muke, ali poslije jos nesto dobila na to.
    Uglavnom evo me 8+1, ne znam koliko sam i jesam li dobila sta od pocetka (jer bas se nisam ni vagala), ali sam u startu usla sa 10 vise nego u prvu trudnocu. Sta ce biti do kraja, ko zna. Samo da bebac bude dobro, pa valjda cemo nekako skidati kile posije. Sigurna sam da cu na porod sa jednom trocifrenom brojkom.
    Ali otvoricemo onda pdf "Skidamo kile bucke!"

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Meni isto svi govore da sam divna, prekrasna i da sam dobila samo u trbuhu i cicama, al ne "padam" ja na to, mislim da je taj veliki trbuh optička varka radi kojeg svi ostali djelovi tjela izgledaju kao da su ostali isti (zato jer doista nisu toliko narasli kao trbuh) al vidim ja ono što drugi ne vide kad se skinem pred ogledalom- kolike su noge, ruke, guza, ...

Kolko tolko mi pomaže to što stvarno pazim da sam uvijek sređena, našminkana, da mi je frizura ok, pazim što oblačim, al da sam si baš super ovakva i da me baš briga, a šta ću kad nije.....
    jedino što mi je stvarno super i što jako volim na sebi je taj oooogromni trbuh jer znam da je baš takav kakav je idealna kućica mom zlatu

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj MIJA 32 prvotno napisa
    stoga se nemojte opterećivati kg (naravno ukoliko vam ne stvaraju probleme) nego uživajte u svakom danu
    Imaš pravo, evo sad kad ovo detaljno čitam me opet malo sram svog "dramljenja" radi kila
    Al da jedva čekam svoju staru liniju, bome da!
    već imam cijeli "back to shape" plan koji uključuje puuuno znoja, krvi i suza

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj uskoromama prvotno napisa
    Citiraj MIJA 32 prvotno napisa
    Imaš pravo, evo sad kad ovo detaljno čitam me opet malo sram svog "dramljenja" radi kila
    Al da jedva čekam svoju staru liniju, bome da!
    već imam cijeli "back to shape" plan koji uključuje puuuno znoja, krvi i suza
    Ma ja isto ne želim dramit, ali "back to shape plan" imam do svakog detalja razrađen, još kupujemo seosko imanje i jedva čekam kopat i radit na zemlji, za godinu-dvije imam izgledat ko sa 18

Ali ja isto mislim jednu stvar, ove vručine i znojenje nikako ne pomaže tome da se osjećamo lijepo. Pa jutros izađem, i onako obućem se baš slatko, i da nije vruče osjećala bi se možda i OK, al čim me sunce dotakne i roba mi se počme lagano ljepit uz tijelo poludim!

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pozdrav
    evo i mene među vama

nije da se čuvam a nije niti da se prežderavam ali ima me...
    MM kaže da sam mu slatka kako sam se zaokružila
    na početku T sam imala 80 a sad imam 91 kg a ušla sam u 27 tj
    visoka sam 178.
    žalila sam se mami kako sam već dobila 10m kg a ona mi se nasmijala i rekla kako je ona dobila 38 kg
    tješim sama sebe da je sve u visini ali neka poslije ćemo se potruditi da skinem nabrane kilograme
    a do tada se neču zamarati s tim...

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

nisam nikada bila mršava, uvijek malo popunjena. ni sad ne mislim da imam puno kila (68-69 na 165 u 20-tom tjednu) i težina me ne smeta fizički, ali osijećam se debelo.
    tješi me da će na porodu dosta toga otići, da će dojenje odnijeti ostatak, a figuru ću učvrstiti u teretani ili trčeći za klincima

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam jedan itekako ogromna trudnica Ali kod mene je zanimljivo da u trudnoći mršavim. Ne pitajte me ni kako ni zašto jer ne znam. Bitno mi je da se moj dr. ne brine oko toga, a i nisu to neka drastična mršavljenja, ali redovno ode koja kila dolje.

I uopće ne patim što sam ko ormar. Pogotovo u trudnoći, Bitno mi je da mi je tlak super, da mi je šećer super i da se ja super osjećam. A kile me brinu nakon trudnoće i već će se jednom skinuti.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam bila stvarno ogromna trudnica, ali sam se super osjećala i nije me to brinulo
    ... osim kad sam došla na porod pa su se svi zgražavali nad mojom težinom.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo mene na 12,5. U ovih tjedan dana sam poprilcno dobila...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

BebaBeba ti si još 2u1???
    I daj molim te, vidi se na ovoj slici, Miss Twigy!!! Ajde iš iš

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo mene na 12,5. U ovih tjedan dana sam poprilcno dobila...
    ajde, baš slatki buščić 8)
    Ja svog ne bi objavila na netu ni pod razno, a još smatram da i nisam bila ekstra debela.
    Ali da sam izgledala na plaži kao kit, jesam (zadnje kupanje - baš na termin 8) ). Ali nekako me nije jako pogađalo. Bila sam sva nekako u pozitivi.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja u životu nisam bila mršava, u pubertetu sam bila i gojazna, al sam uspjela skunut kile do razine u kojoj se osjećam ok, i imam sreću da sam dobro građena i sve je dobro raspoređeno. U prvu trudnoću sam ušla malo deblja nego u drugu, ali sam se u obje trudnoće osjećala prekrasno. Višak kg mi zaista nije smetao i sve je išlo u trbuh koji sam ponosno pokazivala. Bila sam presretna, zračila sam i to su drugi vidjeli i mnogi su mi govorili kako sam lijepa trudnica.
    Ne opterećuj se previše, samo pazi da se previše ne udebljaš (preko 2o kg), hrani se zdravo i uživaj u predivnim mjesecima!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ma ja isto ne želim dramit, ali "back to shape plan" imam do svakog detalja razrađen, još kupujemo seosko imanje i jedva čekam kopat i radit na zemlji, za godinu-dvije imam izgledat ko sa 18
    točno znam što misliš, tako sam si i ja izmaštala, kako ću biti sva zgodna, lijepa i utegnuta i kako ću imati liniju bolju nego prije trudnoće
    odmah mi lakše bude... pa si priuštim koju žlicu Nutelle

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam oduvijek debela djevojka, što me nije previše uzbuđivalo već sam uživala u životu

nije me zabrinjavao niti ulazak u trudnoću s viškom kilograma sve do pojave visokog tlaka

od tada imam novi režim prehrane i nisam dobila niti kilograma 26+2

u subotu sam pretjerala s hranom na jednoj fešti pa sada jako pazim

uglavnom sam se do sada osjećala super, ali zadnjih dana kao omanji tankerčić ( to pripisujem i ovoj zg sparini nakon predivnog morskog zraka)

ima nekih prednosti, npr. ja još uvijek mogu koristiti svoju staru garderobu

sada izgledam kao lopta s jednom lopticom na trbuhu
    ili još bolje kao uštipak s kvrgom

no unatoč svemu baš sam si nekako lijepa i često dobivam komplimente da dobro izgledam (ja imam potrebu vjerovati ljudima)

debeljuce moje samo uživajte u trudnoći i jedino pazite na tlak i šećerak

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    BebaBeba ti si još 2u1???
    I daj molim te, vidi se na ovoj slici, Miss Twigy!!! Ajde iš iš
    trebas vidit me u kompletu pa onda rec

ja ti preksutra odo u Rijeku

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Bebabeba, ovo čak nije velik trbuh ni za ne-trudnicu Ne znaš ti o čemu se ovdje priča

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa
    Bebabeba, ovo čak nije velik trbuh ni za ne-trudnicu Ne znaš ti o čemu se ovdje priča
    Ha ha ha genijalna si! Ja sam ti BebiceBebice rekla briši s tim trbuščićem

I puno sreće u Rijeci da ti susret sa štrumfićem bude magičan...a kakav drugčiji i može biti! Baš me zanima dal če bit Lumen štrumf, ili Mrgud štrumf, ili Leni he he

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam L rodila s 95kg.
    Smiješno što se nisam osjećala kao slon, štoviše, baš sam si bila krasna trudnica (MM takođe, a u principu su to jedine dve osobe koje me tangiraju kad se radi o mom izgledu).

Sad sam ponovo trudna i moj genijalni muž je, poučen iskustvom iz prve trudnoće i dramljenjem kad bih stala na vagu, razbio našu jedinu vagu i uložio najstroži veto na kupnju iduće. Dok ne rodim i smršavim naravno

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nikad nisam bila debela, niti bucmasta...ono finu figuru sam imala, uvjek sam dobivala komplimente za izgled...
    niza sam inace (cak 150cm ) i svaka deka viska se na meni vidjela,tako da sam uvjek pazila, ali nikad nisam bila na dijetama...
    ali sad u trudnoci, ulazim u 39.tj i imam 20kg viska i osjecam se ko bova...
    MM kaze da sam predivna, mazi me i pazi..sve super, al me iz "milja" zove maji bagej i govori pib-pib-pib...
    ne smeta mi, ali kad se vidim u ogledalo, ponekad sam si stvarno ko bager..tj ko kombajn....
    trbuh mi je ogroman (curka je veca, na tatu...uff), dobila sam celulit :shock: sa samo 20godina!!!...strije po cijelom trbuhu, iako se 10 puta dnevno mazem, izuzetno sam svjetle puti pa to jos sve vise pogorsava samu stvar ..grudi su mi ko dvije mljekare..stopala ko dva balvana, a prsti ko cevapi...cak sam morala vericu skinut i sad je vise nemrem ni staviti
    dogodi se da tu i tamo zaplacem, kad me depra zbog toga uhvati, a MM poludi na to..dok se moja mama rasplace zajedno samnom

znam samo da cim rodim, i stanem na noge kak spada krecem nazad na svoju tezinu...vec me moj Orbitrek ceka i nema te sile koja me nece odgovoriti od toga...

p.s. Bebabeba bem ti sunce, ja bi bila hepi da imam takvu busu ko ti...

ali...
    na kraju svega, ja svoju busu volim vise od icega jer znam da se u njoj gnjezdi moja najdraza Mrvica
    pa i sve ove popratne "pojave" u trudnoci postanu nista, kad se sjetim zasto i zbog cega sam takva...

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja imam brdo celulita cijeli zivot! Samo sta nis novo nisam dobila u trudnoci

a ko ima facebook pa nek pogleda....

http://www.facebook.com/home.php?ref...89&ref=profile

Roza hvala ti puno, nadam se da ce sve bit sto brze gotovo jer nemogu docekat da zagrlim svoju malu mrvicu!!

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Beba na slici profila ti buša izgleda puuuuuuuuno veća nego ovdje na avataru. a podsjeća da će uskoro doći i to je baš

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma bebicabebica je pravi cukar na profajl pikčur na fejsu

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja imam brdo celulita cijeli zivot! Samo sta nis novo nisam dobila u trudnoci

a ko ima facebook pa nek pogleda....

http://www.facebook.com/home.php?ref...89&ref=profile
    a u kojem si mjesecu trudnoce slikala busu tu na avataru?
    jer je ocita razlika avatar na fejsu i tu na Rodi...
    u svakom slucaju meni si kjut kak god okrenes...sve su mi trudnice
    al ja sama sebi... :/

i ja bi svoju busu sviiima pokazivala, al jako sam popucala, i to me najvise pogodilo
    doma se razgolitim bez beda, i kad se setkam okolo, svi me gledaju i krenu zamnom tepajuci pokusavajuci me maziti

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mene najviše pogađa što su mi se ruke zdebljale. I sva sam nekako veća, na svakom dijelu povečanje
    A trbuh mi je jadan u konstantnom šoku, tek što se počeo opuštat od ogromnosti (bila sam ogromna u prošloj T) sad opet raste...nisam bila popucala, ali vidim da bi mogla ako ovako nastavi, nešto mi se naziru par strijica

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

prosli ponedjeljak slikala obadvije!!

roza - a fala

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Haljina je dosta uska a i sva onako nabrana pa mi u njoj trbuh stvarno izgleda veci

anamar - hoce hoce brzo, ma mora

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A ne, ne, jaaaaaaaaa sam bila ogromna trudnica!!
    Rodila sam sa 99kg!
    Aha! Jesam vas!!! Dobila sam 27 kila i osjećala sam se kao nosač za avione! Zadnjih mjesec dana sam jedva hodala, užasno me živciralo ono sve između nogu kaj se spajalo. UŽAS!
    I danas kada gledam hlače koje su me tada pred kraj već tiskale ne mogu vjerovati da mi je to bilo tjesno.
    I da, govorimo o drugoj trudnoći. U prboj nije bilo tako.
    Pokušat ću naći fotkicu!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

http://www.facebook.com/photo.php?pi...&id=1004406083
    Evo fotka, nisam sigurna da li je možete vidjeti vi kaj mi niste frendovi...

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

slatkooo!!!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam si ogromna. Krenula sam u trudnoću s cca 5 kg viška, nakon što sam prestala ići na salsu i 3x u teretanu malo sam skrenula s puta. Taman sam htjela krenuti ponovo trčati i na dijetu-i ostala sam trudna.

Sad sam 34 tjedna trudna i dobila sam 10 kg.

Znači na 1,60 imam 73 kg. I osjećam se jako loše.

Celulit prije nisam imala, tj. borila sam se protiv njega vježbanjem, zelenim čajem i kontinuiranim tretmanima blatom.

Sad-renesansa celulita. Strija, hvala Bogu, još nemam i nadam se da će tako ostati.

Sve u svemu, nadam se da ću se vratiti u formu čim prije jer se osjećam loše

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    http://www.facebook.com/photo.php?pid=30164463&id=1004406083
    Vau, Ana, one dvije fotke, prije i nakon godinu dana ... svaka čast!
    Korisne savjete sveudilj primam ...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pa jesi maleni slatki tenk moram priznat, ali si opet prekrasna, vidi se da te trudnoča zaokružila, što se sad na meni nažalost ne vidi A WOW poslje samo godinu dana onakva linija

Svejedno ja ču bit veeeeeeeeća od tebe!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa
    Ja sam si ogromna. Krenula sam u trudnoću s cca 5 kg viška, nakon što sam prestala ići na salsu i 3x u teretanu malo sam skrenula s puta. Taman sam htjela krenuti ponovo trčati i na dijetu-i ostala sam trudna.

Sad sam 34 tjedna trudna i dobila sam 10 kg.

Znači na 1,60 imam 73 kg. I osjećam se jako loše.

Celulit prije nisam imala, tj. borila sam se protiv njega vježbanjem, zelenim čajem i kontinuiranim tretmanima blatom.

Sad-renesansa celulita. Strija, hvala Bogu, još nemam i nadam se da će tako ostati.

Sve u svemu, nadam se da ću se vratiti u formu čim prije jer se osjećam loše
    Ovo je vrlo slično mojoj priči, ostala sam trudna kad sam bila najdeblja u životu - imala sam 58 kila (tad sam si bila grozna, a sad kad gledam te slike, čisto sam zgodnička ), to je bilo u prosincu prošle godine....
    a niti godinu dana ranije, na svom vjenčanju, imala sam 51
    Naravno da si onda ne mogu biti zgodna s ovih sadašnjih 70, isto na 160 cm visine!!!
    Ja isto nisam ispucala, nemam niti jednu striju na svom oooogromnom trbuhu, al celulit mogu prodavat na kile 8) .. makar stvarno ne znam ko bi ga kupio...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

BebaBeba, ne mogu vjerovati da su obe slike od istog dana 8) stvarno ti izgleda veći trbuh u onoj haljini. Ali bitno da izgleda mrak bez haljine
    ana.m, pa baš si bila slatka okruglasta trudnica, i svaka čast kako si se vratila u formu...
    Ništa se ne sekirajte, kako netko reče pazite na šećer i tlak, i na zdravu prehranu, i uživajte

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Lady Grey prvotno napisa
    Vau, Ana, one dvije fotke, prije i nakon godinu dana ... svaka čast!
    Korisne savjete sveudilj primam ...
    takoder

ana.m pa je, mali tenkic, ali slatki...ali razlika slika trunoca-godinu dana kasnije - wooow, svaka cast!!! :D
    meni su stvarno sve trudnice lijepe na svoj nacin...zrace nekim xy bojama...mozda filozofiram ali ja vas sve tak dozivljavam....sve te kilice, i strijice imaju svoju pricu, pa i vi koje ste ko baloni,bove,tenkovi itd...

proslo ljeto sam imala 47kg..ono savrsenstvo...a sad...72kg..pa nije ni cudo da nemrem doc k sebi...

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam ušla u ovu trudnoću s velikim viškom kg.Nisam od onih mama koje kažu da su užasno debele a imaju max 2kg viška,već stvarno me ima
    I taman kad je krenula vaga pokazivati manje kg puf još jedna beba dolazi...
    Ja sam se udebljala nakon poroda jako,....a sada moram jaaako paziti jer se mora mamač dotjerati nakon poroda...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •