to su fotke od moje sestre, ona se s tim bavi, a za fotic nemam pojma koji koristi, pitam ju ako te zanimaRozaGroza prvotno napisa
to su fotke od moje sestre, ona se s tim bavi, a za fotic nemam pojma koji koristi, pitam ju ako te zanimaRozaGroza prvotno napisa
OT Ma ne treba samo pitam usput, moja je isto fotografkinjaanjica prvotno napisa
![]()
Bok cure evo i mene u vašem društvu,, tek sam nedavno saznala da sam trudna i super se osjećam ali me ipak muči činjenica da imam puno kilica.. Ja sam svoje kilice nakupila usljed prestaka pušenja, proradile su mi osjetilne papilice i jednostavno je brojka na vagi rasla i rasla.. Bilo je razno raznih pokušaja dijeta ali bi se svaki put vratila na staro..
Ipak se nadam da me teta doktorica neće previše špotat,, a kak će se nastaviti dalje na vagi,, bumo vidjeli, ne!
![]()
cure baš ste me nasmijale![]()
![]()
ja sam bila debela trudnica,u prvoj trudnoći ostala sam trudna sa 80kg(+15), a rodila sa 96kg.inače sam 171cm i super izgledam sa 65kg. sad sam opet trudna i imala sam 67kg tamo pred koji tjedan ali od silnog povraćanja i sudeći po odjeći izgubila sam barem 2kg.zbog dijabetesa koji sam zaradila u prvoj trudnoći mislim da ću ovaj put jako paziti,htjela-ne htjela,moram.
ali,kad sam bila trudna prvi put,dakle izgledala sam si preočajno.užas neki,sva otečena i lice,ma cijela.ali ništa to nije kad se gledaš svaki dan,nego poslije kad sam vidjela slike...ajmeee :shock:
inače mm je onda imao 90kg,fino je papao skupa sa mnomsad ima 84kg i 184cm mrak mi izgleda.ja isto ne volim mršavce,strah me da ću ih polomiti
![]()
![]()
![]()
i koliko god svi meni govorili da nisam "baš tak ogromna" i da sam slatka i sl. ništ od toga nije pomagalo,baš sam si bila katastrofa. trebalo mi je 2g da sve skinem.
AA nnisii me baš utješila,, dakle imam predispozicije da izgledam ko mali tenk,, doduše ni ssada nisam daleko od toga.. blah .. :shock:sandra23 prvotno napisa
Ja srećom ni jedno kilo gore u zadnjih mjesec dana, a što mi to vrijedi kad sam tanker...još kako sam na mirovanju dok se dezimbarkam s kreveta treba mi 5 minuta. Najgore mi je usred noći ići na pipi![]()
A ništa nam ne preostaje nego da brojimo grame i tješimo se![]()
Roza, nadam se ipak da ti je preteškotanker ili ne,, još jedno malo slatko biće će nam se pridružiti na ovom svijetu koji će zbog toga posatati ljepši i bolji
![]()
Ma samo da izguramo, a kila i prelazak iz tankera u pero-laku kategoriju su sve slatke brige nakon poroda. Kad dođe Špirek mislim da neču ni primjetiti špekec i narančinu koru![]()
roza ma sve se to skine.ne znam jel ću vas sad utješiti ili ne,ali moje trudničke kile,dakle +16 su same otišle u prvih mjesec dana poslije poroda.muku sam mučila sa kilam koje su bile viška,od prije,dakle +15.te sam jako dugo skidala,ali istini za volju same su otišle većinom kad sam imala spontani.tad sam izgubila 8kg,nisam jela,nije mi bilo do ničeg.ipak nešto pozitivno u svemu.a strije i obješena kož,ima se,ima...ah šta je tu je,za sad,koga briga8)
Evo da prijavim da sam izgubila skoro 5kg (naravno, sad paničarim).
Pokupili smo i MM i ja neku crijevu virozu, kod mene se spojila s trudničkim mučninama i već 10d nisam jela ništa slatko, nezdravo, nekuhano i sl.
5 kila :shock: Morat češ to sve nadoknaditi kad prođe viroza![]()
u prvoj trudnoći sam imala upalu uha koja je traja 10 dana. jako sam malo spavala i jela manje nego inače. izgubila sam 3 kilograma. poslije ih nisam nadokandila, u smislu da bi dobila neke enormne kile u kratko vrijeme, iako sam jela puno više nego inače.icyoh prvotno napisa
općenito dobivanje kila u trudnoći kod mene ima više veze s kretanjem-nekretanjem nego s količinom hrane koju konzumiram.
čim se uležim, ugnjezdim, usjedim, na mene se lijepi ko ludo. dok sam aktivna dobivam oko kilogram do kilogram i pol mjesečno. peksutra idem na pregled. baš me zanima što će docova vaga reći