Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Dojena beba i obroci izdojenog mlijeka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Dojena beba i obroci izdojenog mlijeka

Zanima me kako dojene bebe reagiraju kad im netko (tata, baka, teta...) ponudi izdojeno mlijeko - obzirom da vjerovatno povezuju taj okus sa svime onime što uz to ide :smajlić se topi od nježnosti i miline: Za sada nisam prisiljena odvajati se od malog miša, a možda to neće biti niti potrebno, ali me zanima, onako teorijski, ali i što da očekujem ako mu budem morala na taj način osigurati "ručak" ili "večeru".

martinovamama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi smo to napravili jednom kada sam ja išla na kontrolu kod dr pa me nije bilo 2-3 sata.Nije bilo problema što se jela tiče-pojeo je on svoje na bočicu ( tada ju je dobio prvi i zadnj put ) ali je bio ljut i nervozan.,Kada sam se vratila,sreći nije bilo kraja...sisao je u komadu jedno pola sata što inače nije do tada.Tada je bio star nekih dva mjeseca.Od tada se ne razdvajamo.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

To sam si i mislila da mora nekako tako bit. Jadni malci...

Početno

Ja sam Karla ostavila jednom na cijeli dan - taman smo uveli dohranu mjesec dana ranije, tako da je imao jednu kašicu i ostalo izdojeno...

Ako mi mama i svekrva, koje su ga čuvale, nisu lagale, nikakvih problema nije bilo. Možda je razlog tome što smo par puta zbog mojih zastoja koristili bočicu pa mu nije bila strana, i sve je normalno bilo, kao da smo tamo...

Nažalost, problem sam imala ja, jer sam u 6 ujutro u žurbi zaboravila spremit i izdajalicu, a došli smo doma malo iza 2 ujutro (svadba)...grudi su mi bile kvrgavo kamenje, i sreća je da smo došli oko pola sata prije nego se probudio za slijedeći podoj da mogu izdojit, mlijeko je bilo PLAVO... :/

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo probali jednom kad je imao oko mjesec i pol - MM mu je dao, pojeo je sve, ali uz takvo vrištanje da sam rekla NIKAD VIŠE. Onda sam morala još jednom jer sam imala gnojni upalni proces ispod bradavice, ali je toliko plakao da sam na kraju stisnula zube i ipak ga podojila. Morat ćemo naći neki drugi način da papa moje mlijeko i izvan prirodne ambalaže...

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ja sam ko neka životinja postala od kad imam bebu - instink, instinkt, instinkt. I k tome majka-lavica sindrom. Sve za bebu. Uglavnom dok je mene žive neće moj mali izdojeno mlijeko pit :smajlić sa maramom na glavi i oklagijom u ruci:

Početno

eh... Ifice lijepo tebi govoriti, ali nije iskljucivo dojenje uvijek moguce... ja sam pocela raditi, tako da kruska pije izdojeno mlijeko dva put dnevno, a ja je hranim ujutro, u podne i navecer... vise se mazimo nego prije, ali oni koji je hrane (najcesce tata) se maze sa njom...

a dok je jos bila sasvim mala, znala sam ostaviti izdojeno mlijeko sa tatom - u pocetku joj se nije svidjelo, ali kad je shvatila sto se nalazi u flasici, a mame nema u blizini... sa gustom je sve potamanila. sad kad vidi flasicu, pruzi rukice i sama primi flasicu i papa... :mama smajlic cvrsto stisce i ljubi malenog svrcu:

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja sam se dva puta izdajala kad sam išla kod dr. i nije bilo uopće frke...sve fino popapao..

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam to relativno često radila kad bi išla negdje gdje mi nije bilo zgodno voditi malog priljepka. Nikad nije bilo nikakvih problema, uvijek bi popio izdojeno bez ljutnje.
    Osim toga, imala sam uvijek zamrznutih izdojenih porcija za nedajbože da se desi da nekud moram otići, samo da hrane ima. Frikuša sam, znam.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ma nikog ja ne osuđujem niti ništa zbog izdajanja mlijeka i sl. Ja zasad imam sreću da ne moram ostavljat maleckoga na tak dugo da bih se morala izdajat. Meni osobno to nije komotno. Nekom drugom je - i super. Glavno da su mame sretne i bebe sretne - jel tako?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Izdajala sam se jako često i često je pio izdojeno. Prvih mjesec dana, na žalost, gotovo svaki obrok, od tri do četiri i pol mjeseca, te od šest do sedam mjeseci gotovo svaki radni dan po jedan obrok i ostalo po potrebi - ne baš često. Nikada, ama baš nikada nismo imali problema kada ga je netko drugi trebao hraniti - to je obično bio tata, ponekada baka.
    Jedino kada je napokon naučio sisati nikada od mene nije htio piti izdojeno, nego je tražio sisati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •