Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: opekotina od meduze

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno opekotina od meduze

bok svima ja sam nova i željela bi vas sve pozdravit nadam se da me primate imam jedno pitanje :? dali opekotina od meduze ili vlasulje može štetit bebi iinaće sam trudna 32tjedna i juče me u moru opekla meduza ili vlasulja neznam točno pozdrav svima

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Bok lili24!
    Mislim da se ne trebaš bojati za bebicu. Kod nas nema onih opasnih meduza. Vidim da te jučer opekla i ako dosad nisi imala neku jaču reakciju vjerojatno nije ništa strašno, osim što neugodno pecka i svrbi.
    Neznam s čim se mažeš, ali meni je najbolje pomogao običan melem kojeg sam držala u frižideru da se ohladi.
    Čestitam na trudnoći i dobro došla na forum!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

nisam s nićim određenim mazala samo me boli da nemogu hodat boli imam melem i stavit ču ga u frižider i namazat ću kad se ohladi hvala na savjetu

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

A da odeš kod dr ako te tako jako boli? Možda ti može preporučit neku drugu kremu koja bi ti više pomogla.
    Ja sam imala sreću da me opekla po ruci i melem (u kombinaciji sa hladnim oblozima) je bio dovoljan da riješi stvar.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pa vidit ću kak će mi bit a doktor mi danas radi ujutro i do jedan a muž radi do dva pa ćemo otići u ljekarnu namazala sam melemom i malo ko da je bolje e da oprostiš mene je šćapila za desni guz i sve je crveno no sumnjivo mi je to što mi jer muka i što ništa nemogu jest sam bi vode pila sinoć nisam ništ jela a ni danas sam sam pojela jednu nektarinu a valda će bit bolje

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I mene je opekla pred nekih mjesec dana, bila sam tad 5 tjedan.
    Bebici ne može naškoditi, a za opekotine sam čitala da su najbolji oblozi od mješavine hladne vode i octa. I mazala sam kantarionom. I jako brzo je prošla opekotina, ali tamna fleka je još uvijek ostala.
    Dobrodošla

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

samo da ti kažem moj muž je kad je išo s posla kupio mi kremu u ljekarnoj i dvaput mi već mazo i bilje mi je :D neboli više toliko

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ajde, super!!
    I mislila sam si da te opekla na nezgodnom mjestu. Daj si zamisli ovu situaciju; mm-ovom bratiću ušla u bokserice i opekla ravno po ....

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nemojte mi se smijat, meni su davno rekli da je najbolje na opekotinu od meduze staviti amonijak, tj. popišati se .

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

malo o meduzama:
    što se tiče meduza (slično vrijedi i za vlasulje): ako vas opeče, treba to mjesto prvo dobro isprati, ali morskom vodom (slatka napravi još gore!), ako imate uz sebe bočicu alkoholnog octa nakon toga zalijte time, a tek nakon toga mazati antihistaminskom (tako nekako ) masti.
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...54a4985432da82

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa
    Nemojte mi se smijat, meni su davno rekli da je najbolje na opekotinu od meduze staviti amonijak, tj. popišati se .
    nije smijesno nego istina

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj BebaBeba prvotno napisa
    nije smijesno nego istina
    osim u slučaju kad je opeklina na mjestu koje spominje lily24

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pa i ja sam čula da je dobro to popišat ja sam svog muža odvela u šumicu i on me popišo po tom mjestu omaje bilo bolje

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i ja čula da je tome tako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •