Evo moram otvoriti ovu temu s obzirom da sam prije dva tjedna za vrijeme boravka kod mog oca u VŽ doživjela dosta neugodnu situaciju Otac me psihićki i verbalno zlostavljao pred maloljetnim sinom , ja sam to prijavila policiji koja je tada poduzela mjere podnijela kaznenu prijavu protiv oca .
Više nisam mogla podnijeti da me netko smatra manje vrijednom ili lošom osobom . Narvno sve je to kulminiralo jer jr moja majka saznala za to digla buku na mene kako mogu oca priajviti na policiju , da sam ja obvakva i onakva , sve to ispričala mom bratu pa se onda on posatvio na mene , prijetio mi da će me izšamarati pa neka i njega prijavim da me zlostavlja .
Sada su svo troje protiv mene , brat mi je rekao kaoa mogu oca smjestit u pritvor njega koji me pomaže i dao mi je krov nad glavom iako on zna kakav je bio otac da nas je kao djecu tukao i zlostavljao majku . sada bi ja trebala šutiti i trpiti omalovažavanja samo azto što živim u stanu svog oca i što od njega dobijem 2000 kn mjesećno . :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Kada sna bila dijete nije me nitko slušao , mogla sam vrištati i zapomagati nitko mi ne bi pomogao e sada fakat neću više trpiti nikakvo nasilje niti od bilo koga .