luda sam.Evo već 2 tjedna me vuku za nos...kupili smo stolicu krajem 6 mj. trajala je 3 tjedna i i ono s bocne strane ,oni branici su se totalno opustili.Znači više se nije cuo onaj klik kad smo ih namještali.Možda neću dobro opisati jer sam sad luda ,nervozna i jako tužna.
Uglavnom nekako uspijem dogovoriti reklamaciju jer šef dućana spominje neke radnike na skladište da nađu dio s nečega pa zemijene sami Ja ludim na te njihove gliuosti i zahtjevam novu stolicu jer sam kupila novu prije 3 tj.
Dogovorim da šalju dobavljaču na reklamaciju i dogovorim zamjensku.
Dajemo svoju rodi i dobivamo neku Naniju na kojoj Noi visi glava kad zaspe u autu.Ludim jer me strah voziti ga u takvoj stolici ,a na čuvanje ide 100 km od kuće.
Nakon tjedan zovemo dućan a voditeljica mi govori da šta sad hoćemo.Zamjensku imamo,a dečki u ZaGREBU SU NA GODIŠNJEM!!
Evo jučer odem u dućan a ona nas gleda u smisli šta ste dosadni.
Tražim broj od zagreba gdje je stolica i zovem njih .Oni isto nemaju pojma...dečko koji radi reklamacije je na g.o,koliko znaju stolica je vraćena ,ali dućan nije bio zadovoljan s POPRAVKOM i misle da su ju vratili.Ja po stoti put govorim da ne želim popravljenu stolicu nego želim novu kakvu sam kupila i koristila 3 tj.
Recite bilo koji savjet...šta da radim? Koja su mi prava?
Strah me da mi ne sklepaju ovu a da ja ne skužim.Noa je jako puno u autu.
Možda da tražim povrat love?