Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: rodi na reklamaciji...

choko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno rodi na reklamaciji...

luda sam.Evo već 2 tjedna me vuku za nos...kupili smo stolicu krajem 6 mj. trajala je 3 tjedna i i ono s bocne strane ,oni branici su se totalno opustili.Znači više se nije cuo onaj klik kad smo ih namještali.Možda neću dobro opisati jer sam sad luda ,nervozna i jako tužna.
    Uglavnom nekako uspijem dogovoriti reklamaciju jer šef dućana spominje neke radnike na skladište da nađu dio s nečega pa zemijene sami Ja ludim na te njihove gliuosti i zahtjevam novu stolicu jer sam kupila novu prije 3 tj.
    Dogovorim da šalju dobavljaču na reklamaciju i dogovorim zamjensku.
    Dajemo svoju rodi i dobivamo neku Naniju na kojoj Noi visi glava kad zaspe u autu.Ludim jer me strah voziti ga u takvoj stolici ,a na čuvanje ide 100 km od kuće.
    Nakon tjedan zovemo dućan a voditeljica mi govori da šta sad hoćemo.Zamjensku imamo,a dečki u ZaGREBU SU NA GODIŠNJEM!!
    Evo jučer odem u dućan a ona nas gleda u smisli šta ste dosadni.
    Tražim broj od zagreba gdje je stolica i zovem njih .Oni isto nemaju pojma...dečko koji radi reklamacije je na g.o,koliko znaju stolica je vraćena ,ali dućan nije bio zadovoljan s POPRAVKOM i misle da su ju vratili.Ja po stoti put govorim da ne želim popravljenu stolicu nego želim novu kakvu sam kupila i koristila 3 tj.
    Recite bilo koji savjet...šta da radim? Koja su mi prava?
    Strah me da mi ne sklepaju ovu a da ja ne skužim.Noa je jako puno u autu.
    Možda da tražim povrat love?

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ukratko - popravak - NIPIŠTO!!!
    Ja bi im sjela na vrat i to pošteno tako da me mole da mi daju novu AS. Ako treba kontaktirala bi i proizvođača i distributera.

Ove u trgovini kontaktiraj pismenim putem obavezno i objasni zašto se ne smije popravljati AS, da ti to niti ne želiš, niti se smije i tražiš povrat novca.... ja ne bi bila sigurna u to šta će mi dati...

Mislim... baš su me iživcirali.

Ovo je kako bi ja... e sada, šta će ti drugi preporučiti, ne znam...
    I čuli bi me na daleko i široko za takav nemar...

Uglavnom, ne odustaj! I nisam baš najbolje skontala - šta su oni tebi dali kao zamjenu?

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Slozi pismenu zalbu i posalji na ducan, uvoznika/distributera i proizvodaca (trebat ces vjerovatno prevesti isti).
    Ovo sve natezanje preko pulta ce samo tebe izivcirati ... jer ocito su godisnji i oni bas cini se ne planiraju zamijeniti ti stolicu novom.

choko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Još jučer su me zvali da me čeka nova stolica u dućanu,ali da im je to čudno .Ugl. nikad nisu imali takvu reklamaciju!!!
    Mislim totalni amateri u svom poslu...Pricaju gluposti bez imalo znanja.
    Ja sam im rekla da ću im pismeno napraviti reklamaciju poslati njima i inspekciji i da želim povrat love.Za 2 sata me zovu i daju mi novu stolicu.
    Mi smo dobili zamjensku stolicu dok je naša na reklamaciji,mislim da se zove nanija.Užas!!

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

choko, groza kako su te vozali

jeste li ok sad?

choko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ne,nismo na svu žalost...dobili smo novu stolicu uz upozorenje da im se takve reklamacije NE DOGAAĐAJU ,da je naša krivnja,da bi mi njihova radnica koja je malo normalnija rekla da imaju dosta reklamacija na tu stolicu i da im je šefica užasno arogantna i da je njoj užasno neugodno.Mi sretni ,gotova agonija da bi nakon u roku tjedan dana opet ista stvar.I danas skupljam snage i idem kod njih...ovaj put tražim povrat love i odustajem od mc rodi.
    Mislim da će ovo trajati i trajati,ali ne odustajem.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

trazi povrat i pozovi se na zakon ili idi slati mail drustvu za zastitu potrosaca
    imas pravo odabrat povrat novca ili zamjenu robe

choko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Napokon sve sređeno!
    Dobili smo povrat love i otišli u sloveniju i kupili cybex solution x-fix.
    Napokon sve gotov.nije baš ugodna situacija jer nisam kupila cipele ili sl. pa imam još neke za nositi.
    A kad se još nađem neljubazna osoba onda je to vrhunac ...
    ali sad smo sretni i zadovoljni!

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I nama se desila ista stvar. :/ Bocni stitnik sa lijeve strane se "opustio". A jos i cinjenica da smo svoju kupili u Njemackoj. Ne znam kako ce to sad sve ici. Garancija na ovu sjedalicu je 2 godine, zar ne? Poslat cu im mail, pa cu vidjeti kako dalje. A posto im je to kao neka mana, mozda da ipak uzmemo drugu...
    choko, kako vas slusa cybex?

I za bebu se najvjerovatnije odlucimo za cybex aton.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

cybexica je klasu bolja od MC-a, nek oni pjevaju borbene ali tako je.
    A na svim as-ima koji imaju pomična krilca u bilo kojoj verziji to je uvjek i najslabija točka za mogući lom i oštećenje tako da to niej prednost nego mana as tehnički gledano.
    Mi isto imamo 2 cybex solution x a uspoređivala sam ih u paralelnom testu u istom autu sa romericom i mc i ove su nam ispale daleko bolje.

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Posto sam cula da su Roemerove uske u predjelu guze (Kid i KidFix), kakvo je stanje sa Cybexom? Rodi XR je fino siroka, tako da dijete jako dugo u nju moze stati.
    Evo sam dobila i povratni mail, mogu poslati sjedalicu u radnju u kojoj sam je kupila, a oni je proslijede proizvodjacu. Htjela sam poslati mail i u Maxi Cosi, ali nigdje ne mogu naci kontakt mail-adresu. Zna li neko? Taman da ih pitam da li mi u tom slucaju salju novu ili ce ovu popraviti.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja imam blizance, indentične su visine i 200g razlike ali različite građe i mi smo u auto montirali za probu 2xcybex, 2 MC i 2 romer i odlučili se nakraju za cybex. Naime za mršavke je ok romerica, za ostale su komotnije mc i cybex no montirane istovremeno u auto 1 cybex i jedna MC razlika je zaista u korist cybexa još ako uzmeš u obzir i isiofix koji MC nema - nema dileme

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala dolphins , vidjecemo sta ce se s ovom desiti. Ako nam htjednu zamijeniti za neku drugu, super.

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Problem rijesen. Izvadila sam sjedalicu iz auta, poskidala navlake i vidjela da ustvari onaj dio koji pomice bocnu sastitu nije uglavljen niujedan zlijeb. Pritisnula jace, sad stoji cvrsto. Tako da je nasa jos uvijek za koristiti.

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj mis-pis prvotno napisa
    I nama se desila ista stvar. :/ Bocni stitnik sa lijeve strane se "opustio".
    Jel možeš malo točnije reći o kojem se točno štitniku radi i gdje se on nalazi? Pretpostavljam da je Tobi o kojem se ovdje raspravlja model 2009 ili ? Skupljam informacije jer ga i ja planiram kupiti pa da znam na što da obratim pažnju. Inače sam sa MC bila super zadovoljna do sad pa se nadam da ove greške nisu pravilo nego iznimke. :/

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Eto kad je čovjek brzoplet...
    Rodi mi se nekako preokrenuo u Tobi.
    Uglavnom-zanemarite gornji post.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ako to tako lako "iskoči" tko garantira da neće opet a i da neće - to je po meni tehnički slaba točka as

choko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

cybex je ok ali nisam 100% zadovoljna sto se tiće spavanja.Dosta glavica pada...to mi je u rodi bilo nekako bolje :/
    Ali po testovima je bolja.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

jesi probala podesiti naslon ? Cybex ima iza za podesiti uspravniju i polegnutiju verziju nalona za glavu - moja iskreno stoji uvjek na polegnutijoj točki.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •