Evo što nam se jučer dogodilo;moj M. dobio temperaturu i povraćao pa smo završili na hitnoj(vikend). Na svu sreću baš ništa strašno nije bilo ali razgovor s doktoricom me baš bacio u depresiju. Naime M. već dulje vrijeme strahovito loše jede. Počelo je poslije prvog rođendana, a ljeto i zubi su ga stvarno tako "sredili" da je stvarno premršav. I sada doktorica komentira težinu i kada je čula da još dojim,kaže ona da nejede zbog toga i da bi ga trebala odviknuti. Jer kao nema on više 6 mj. već 17.Dobro to je njeno osobno mišljenje,znam da su zdravstveni djelatnici u globalu ne baš naklonjeni dojenju i ne bi me to uopće diralo da se sve ovo nije izdogađalo(bolest i dugotrajno odbijanje). Sada sam sva jadna i stalno to vrtim po glavi. Da li ima u tome istine da djeca kada prestanu dojiti bolje jedu? Kakva su vam iskustva s tim? Zdrav razum govori mi da dojim i dalje(jer i njemu to strahovito puno znači) ali to odbijanje ubi me-tražiti ću danas kod našeg peda neki sirup za apetit možda pomogne. Šta vi mislite o svemu tome? (Sorry ako je post malo konfuzan i predugačak ali baš sam jadna).