Do kad ste peglale robicu? Mislim na peglanje radi steriliziranja, ne toliko radi izgleda. Ionako je mini pa ako ju lijepo složiš, izgleda speglano.
L je s mjesec i pol dobila nekakav osip koji je njena pedijatrica okarakterizirala kao "ništa strašno ali to vam je takva koža, sklona tome". Nikad kasnije se nije ponovilo tako da u "sklonost kože" više ne vjerujemo ali sam svejedno do nedavno sve peglala s obje strane. E sad je ljeto, vrućine....pa sve gledam bi li se mogla izvući iz toga. Robica je inače oprana bez omekšivača i dvaput isprana (do kad se to mora?).

pa sve gledam bi li se mogla izvući iz toga. Robica je inače oprana bez omekšivača i dvaput isprana (do kad se to mora?).
Odgovori s citatom
)
! Svatko ima drukcije navike. Ono sto je jedino bitno je ukokati eventualne bakterije s bebine robice. A sad, hoce li to uciniti sunce, pranje na visokim temp. ili pegla - sasvim svejedno. Gace odraslih bas nisam htjela prati s bebinim vesom, jer znam za dosta slucajeva bas urinarno-vaginalnih infekcija pa sam nekako bila dodatno oprezna. Znam da je bakterije, kao E. coli, moguce dobiti i npr. nedovoljnim pranjem ruku ili WC-a, ali ovo mi je nekako ulijevalo dodatnu sigurnost. Ali velim, najvaznije mi je ipak bilo izbjeci kemikalije - zato jos i danas izbjegavam koristenje kozmetike u njezi bebe, a guzu mu pri promjeni pelene perem samo vodom (isperem pod pipom kad se ukaka), jer mislim da je bilo sto agresivno u toj dobi kontraproduktivno.