Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 198

Tema: Gola djeca na moru

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo ljeto nisam nijednu golu guzu vidjela, bas sam se mislila jucer kako je to tuzno, kako ljeto nije to bez slatkih malih debeloguza na plazi i kako mi nema druge nego roditi neku golu malu bebu

i onda se jucer na plazi pojavila jedna maja sjatka guza

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i meni se čini da su danas skoro sva djeca na plažama ili u kupaćima ili u pelenama, to sam odmah pomislila na početni post gdje se tvrdi suprotno

Citiraj MartyMP prvotno napisa
    A što se tiče pedofila, mislim da smo svi postali malo previše paranoični, kad treba i ne treba. Ali to je samo moje mišljenje. Uostalom u većini slučajeva su pedofili, zlostavljači djece upravo njima poznati i dragi ljudi a ne potpuni neznanci
    Potpis... lako za to tko koga gleda na plaži, a dođe li do nedajbože situacije kupaće gaćice tu neće baš ništa pomoći...

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nasa guza je gola, ali nije debeloguza vec vise onako kao malog tarzana.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    i onda se jucer na plazi pojavila jedna maja sjatka guza
    Sad se slobodno zabrini za reputaciju

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I dorian je ove godine gol I jedan dan se pokakao na plazi, I to svojski.

Iako kaka u wc od navrsene godine dana, al tako mu je doslo I nije mogao drzati ni dok izvadim maramice ili vrecicu

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

J je počeo seruckati po plaži. Sviđa mu se more, samo izvadi jezičak i pije pa je dobio proljev.
    Zadnjih tjedan dana stalno je u peleni. Kad idemo plivati, onda ga skinem.
    Htjela sam ga pustiti barem malo bez pelene, ali ne ide. Bilo je kakice i u moru i po pijesku i na kamenju. Već su ljudi gledali, svaki dan sam čistila plažu. Plaža je mala pa čim se nešto dogodi, odmah svi vide.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    .. lako za to tko koga gleda na plaži, a dođe li do nedajbože situacije kupaće gaćice tu neće baš ništa pomoći...
    hetero muškarci vole gledati ženske sise
    pa mi reci u koje će buljiti: pokrivene badićem ili na-izvolte-toples ?

koja je gormka granica za gologuzo kupanje? 5,6,7 g?

ja ne bih išla preko 18mj, ni pod razno

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Moja gornja granica je njena granica.
    Pojasnit ću. Ona će se kupati gola dok god to ona želi odnosno dok ne osjeća sram.
    Sada joj ja obučem kupaće kad idemo na more. Ona ih skine kad se smoči. Malo bude gologuza pa ju opet obučem nakon dugo vremena skoro pa dok idemo kući.
    Ne bojim se frikova na našoj maloj lokalnoj plažici.
    Iako.
    Neki dan smo bili na većoj, udaljenijoj plaži.
    Bili je puno ljudi.
    Moja cura gologuza se brčka u plićaku.
    Dolaze dva lika iz mora, srednje tridesete ili više. Komentiraju: Ma vidi kako lijepa curica. Ma kako ima lijepe oči. Pa bit će problema kad naraste.
    Moju curu puno ljudi zamijeti i zastane komentirati. Nikad mi ne smeta, dapače. Ponosna sam na nju.
    Ovaj put sam osjetila negativnu vibru i isti moment sam joj obukla kupaće i stisla uz sebe.
    Nije nezamislivo.
    Tako da njen nudizam je na lokalnoj plaži.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    Moje iskustvo kaze da bulje u one koje im se svidjaju neovisno o dodatnoj opremi, citaj kupacem...

Moji se ne daju skinuti na plazi, a ja sam ko ivka, bila bih sretna da im i guzice malo potamne.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moja P je u gaćicama na plaži. Iz higijenskih razloga i zato da se ne ogrebe s nečim kad se igra na šljunku, gaćice doživljavam kao zaštitu za taj osjetljivi dio tijela. Pedofili mi uopće ne padaju na pamet, možda će mi to smetati kad bude starija.
    Što se tiče pišanja i kakanja, mi smo valjda bili jedini freakovi koji su svaki dan nosili na plažu kahlicu jer mala od kad se definitivno riješila pelena, piša i kaka isključivo na kahlicu, sve ostalo odbija i zadržava. Svi klinci pišaju kud stignu a moja u vodi viče "pišati, pišati" i moramo ju nositi van.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moj N je gologuzac.
    Neka dijete uživa dok želi.

Moram priznati da mi je pomalo smiješno kada vidim da oblaće jednogodišnjim bebama dvodijelne badiće... razumijem kada su cure starije pa žele kopirati mamu, ali bebu tako oblačiti mi zaista nema smisla.
    Ali svatko radi po svome nahođenju.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ira od ove godine nosi obavezno i gornji dio kupačeg (misli da joj rastu cice i sva je ponosna, a ja ništa nisam primjetila), čak i kad se presvlači drži ruke gore, da ju slučajno netko nebi vidio.
    Meni je to bez veze, ali ako je njoj to fora - neka. Ne bi to ni nazvala grudnjakom. Ovo za jedno i dvo godišnjake nisam vidjela. :shock:

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nikada nije gola na plaži iz dva razloga: higijena i pedofili.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    Moje iskustvo kaze da bulje u one koje im se svidjaju neovisno o dodatnoj opremi, citaj kupacem...
    a što se pedofila tiče, po meni nije problem u buljenju, već u nečem drugom, zar ne?
    Teoretski da čak i netko fotografira pa da slike završe na netu. Što onda? (ipak, nekako mi nije realna bojazan da će neki šeik s drugog kontinenta naručiti da se nađe baš to dijete slikano tko zna gdje i tko zna kad pa će sve svoje snage uprijeti da baš nju kidnapira).
    Najveća opasnost je da je netko ne otme dok ja ne gledam. Obučenu ili golu. Tako da ja gledam da je ne ukradu. I to je to.

A što se tiče toplesa, baš sam razmišljala kako je to postala prava rijetkost, pa su u modu došle i one lagane tunikice za plažu, zadnje vrijeme cure iz društva kad idemo na kupanje čim izađu iz vode presvlače suhi badić pa onda još i tuniku preko... ne znam... i skoro sva djeca su u kupaćima, a većina curica ima i gornji dio, neki dan sam vidjela i cca. osmgodišnju curicu kako presvlači dvodjelni kupaći, ali vrlo pažljivo, tako da nitko ne vidi mjesto gdje će jednom imati cice... nije mi to baš prirodno, meni je nekako za to kriva televizija :/

Citiraj Ana i mamino zlato prvotno napisa
    Moja gornja granica je njena granica.
    Pojasnit ću. Ona će se kupati gola dok god to ona želi odnosno dok ne osjeća sram.
    Ovako je i kod mene. Trenutno toliko voli biti gola, pa i kad smo kući kad je presvlačim zna pobjeći i skinuti se skroz pa onda vrišti od sreće i valja se po podu.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

...a crne kronike su svaki dan prepune vijesti o otetoj djeci na plažama

potpisujem pomikaki.

s time da moj strah na plaži ne ide dalje od toga da pazim da se ne utopi i da ne odluta na cestu. :/

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

.. lako za to tko koga gleda na plaži, a dođe li do nedajbože situacije kupaće gaćice tu neće baš ništa pomoći...
    pokrivene, gole nisu toliko zanimljive jer ne ostavljaju baš ni malo mjesta mašti

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

zaboravih napisati: naši su oboje gologuzi kad izađu iz vode, a D. i u vodi (osim na pješčanoj plaži ili ako smo negdje gdje nismo 'doma')

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    s time da moj strah na plaži ne ide dalje od toga da pazim da se ne utopi i da ne odluta na cestu. :/
    isto ovako.
    ja se stvarno bojim svakakvih stvari, što se tiče djece, pa mi je čaki malo začuđujuće da na pedofile na plaži niti ne mislim.
    uvijek mi je taj strah više vezan za curku na putu u školu ili iz škole ili kad se vraća od prijateljice a već je mrak

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    ja se stvarno bojim svakakvih stvari, što se tiče djece, pa mi je čaki malo začuđujuće da na pedofile na plaži niti ne mislim.

i meni. tu imam samo ove strahove opravdane statistikama.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    ...a crne kronike su svaki dan prepune vijesti o otetoj djeci na plažama

potpisujem pomikaki.

ma da, zapravo i ja je onako općenito gledam da ne odluta, ne napravi nešto opasno, ne mislim zbilja na mogućnost otmice nego računam da je zbilja teško izvedivo kad sam joj ionako stalno u blizini.

Tko bi stalno na takve stvari mislio, kao da nemam dovoljno problema, pa poludjela bih.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

moji (i mi) su skoro uvijek u kupaćim gaćama.
    ok mi je biti nude na osamljenoj i čistoj plaži.

jednom kad odrastu i požele otić na ljetovanje pa se odluče biti goli, mogu slobodno do tada, ja kao mama odlučujem da ćemo se na javnim, počesto pretrpanim (više od 10 je previše ) i ne baš čistim plažama kupati, sunčati i igrati u tom malom komadu zaštitne tkanine.

iz istog razloga izbjegavam brćkanje u plićaku (gdje 76 odraslih moči tabane oko svoje i tuđe djece) i kopanje po pješčaniku na istoj toj plaži.

sasvim mi je svejedno jel netko ima grudnjak ili ne, ali o ionako nije tema.

inače, zanimljivo mi je da roditelji one djece koju sam ljetos viđala gole - nisu svoje guze počastili žuljanjem po kamenju, sjedenjem u pijesku isl.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    inače, zanimljivo mi je da roditelji one djece koju sam ljetos viđala gole - nisu svoje guze počastili žuljanjem po kamenju, sjedenjem u pijesku isl.
    Kako to misliš? Da nisu gologuzi, ili da puštaju djecu okolo bez nadzora?

Ja sam svoju guzu žuljala na pijesku i kamenju jer sam pazila na dijete, umjesto da kao nekad plivam i sunčam se. Guza mi je bila u gaćama (a ipak je žuljalo, kakva je to zaštita, tanka mokra tkanina, i od čega?), ne što bih ja tako htjela, nego zato da se ljudi ne zgražaju, ali kad smo bili sami na divljim plažama malo smo tu i tamo nudirali, i puno je ugodnije tako. Na malu djecu bez gaća, nadam se da se još nismo počeli zgražati.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

neka me netko prosvijetli, jer ja ne mogu naći poveznicu između gole djece i golih odraslih osoba na plaži niti na bilo kojem drugom mjestu :/

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

neka me netko prosvijetli, jer ja ne mogu naći poveznicu između gole djece i golih odraslih osoba na plaži niti na bilo kojem drugom mjestu :/
    poveznica je odnos pedofila prema djeci
    i odnos odraslih normalnih ljudi jedni prema drugima

ne ulazim u nudizam niti imam šta protiv, oni imaju svoje plaže i neka tako ostane

policija je više na oprezu kod nuditsičkih plaža pri traženju slikača gole djece (ili su i sami pedofili ili slikaju djecu i preprodaju slike na netu)

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

poveznica je odnos pedofila prema djeci
    i odnos odraslih normalnih ljudi jedni prema drugima
    koliko god se ja trudila razumjeti ovo što si napisala, ne ide. možda zato što se ne osjećam najbolje, ne znam.
    ali i dalje ne razumijem kakve veze ima to što je dijete bez kupaćeg, a mama i tata u kupaćem?!

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Juroslav prvotno napisa
    pokrivene, gole nisu toliko zanimljive jer ne ostavljaju baš ni malo mjesta mašti
    s obzirom na efekt koje izazovu turistikinje u toplessu kod muškog dijela plaže, mislim da si u manjini

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ali i dalje ne razumijem kakve veze ima to što je dijete bez kupaćeg, a mama i tata u kupaćem?!
    dvostruka pravila

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

hoću reči da roditelji svoje intimne djelove štite sa kupaćima , a dječje intimne djelove izlažu čitavoj plaži

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hoću reči da roditelji svoje intimne djelove štite sa kupaćima , a dječje intimne djelove izlažu čitavoj plaži
    ali i odrasli imaju različitu percepciju svojih "intimnih dijelova" od djece... kad gledam svoje dijete očito je da njoj nije nimalo neugodno da je drugi vide golu - čak naprotiv

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

U subotu smo bili cijeli dan na malo udaljenijem otoku... sami. I kad je M. počela tražiti da i ona obuče kupaći, morali smo se MM i ja skinuti pa da svi budemo isti - goli. Mislim da nama više nema povratka na urbane plaže
    A što se tiče zaštite male guze, ne znam kako kod vas, ali mene kupaći baš i ne štiti. Ako grebe onda grebe i s kupaćim i bez njega. A iskreno, u subotu su i MMi meni puno više stradala stopala, nego guze. I to od pentranja s M. po stijenama. Mi smo na kupanju k'o konji - ne sjedimo.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa
    Mislim da nama više nema povratka na urbane plaže
    Pa... postoje i nudističke plaže, ali taj gušt hoće koštat...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Nekak mi se čini da ih je prije bilo više... :/

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Nekak mi se čini da ih je prije bilo više... :/
    Kod nas ih ima sasvim dovoljno i uglavnom su sve prekrasne.
    Ali... ne bi baš...
    M. sve komentira pa bi sigurno bilo zabavno, ali eto - za mene staromodnu je golotinja prihvatljiva jedino u krugu obitelji, nas troje (četvoro) na pustom otoku

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

E da, Davore zašto taj gušt hoće koštat ?
    Pa još je jeftinije kad ne trebaš kupovat kupaći kostim

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa... uglavnom nema đaba.
    Mislim, skoro svaka uređena plaža košta.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Pa... uglavnom nema đaba.
    Mislim, skoro svaka uređena plaža košta.
    Pa plaćaju se i plaže za "obučene", još kad su uređene s raskošnim ležajima i baldahinima

FKK plaže u mom susjedstvu su besplatne... a stvarno prekrasne.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A tu kod mene je samo "čedna zona", vidi znak
    Čak izgleda kao pristojan avatar.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ali i odrasli imaju različitu percepciju svojih "intimnih dijelova" od djece... kad gledam svoje dijete očito je da njoj nije nimalo neugodno da je drugi vide golu - čak naprotiv
    Meni se čini da većina male djece (recimo do dobi 5-6 godina) danas na plaži nosi kupaći, ne kao zaštitu od pedofila već zato jer se nekako smatra nepristojnim ako je dijete golo na plaži. Jer vidjela sam na plažama na kojima se mi ljeti krećemo mnoge "priproste" roditelje koji sigurna sam pojima nemaju što je to pedofil niti bi znali izgovoriti tu riječ, koji svoju djecu oblače u kupaći.
    I zar će mi netko reći da u naše vrijeme nije bilo pedofila, pa smo ipak većinom u toj ranoj dječjoj dobi skakutali goli po plažama.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

bilo je, samo nismo znali za to

ja sam vidjela 5-godišnjaka golog na običnoj plaži
    i to mi se ne sviđa

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

bilo je, samo nismo znali za to

ja sam vidjela 5-godišnjaka golog na običnoj plaži
    i to mi se ne sviđa
    Misliš nismo znali da postoje pedofili? Ili nismo znali da su tu negdje oko nas?
    To ne znamo niti sad.

A ovo da se petogodišnje dijete ne bi trebalo kupati golo, mi je malo :/ .
    Pa koja bi onda bila granica zrelosti, 2 godine :? ? Ili misliš da je to nepristojno? Meni ne smeta niti da se odrasla osoba pored mene kupa ili sunča gola. Njen izbor. Baš kao i izbor mog djeteta.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

moj je izbor da se kupam među obućenim
    protiv nudista nisam, imaju oni svoje plaže pa neka tamo odu
    i da smetalo bi mi da mi odrasla osoba šeta se gola po običnoj plaži

a koja je tvoja dopuštena granica? 15?

moja granica je na 18 mj

ja znam sada da postoje:
    -pedofili
    -ljudi koji slikaju i prodaju slike gole djece pedofilima
    -ljudi koji te pokupu na autostopu i siluju te ubiju

a stopala sam prije ko sva moja generacija: svaki dan , čitavo ljeto

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne čini li ti se to sve ipak malo nategnuto. Evo, ljeto je na kraju, a na forumu nismo imali niti jedan topic s pedofilima. Više nisu u modi.

Ja to gledam ovako: niti jedan zaistač pedofil se neće eksponirati na plaži jer bi to bilo previše očito. Ogromnom većinom su "pedofili" koji su popili batine i kojekakva šikaniranja zadnjih godina bili "normalni" ljudi, ali tragično neinformirani o harangi na pedofile, pa su pali kao žrtve svoje nonšalantnosti. Sjeti se, za koliko je tih isprebijanih potvrđeno da su stvarno pedofili (0).

Ti si nesklona golotinji i to je sasvim OK, ali daj se, za svoje dobro, informiraj o pedofilima. Needucirana raja im ide u korist.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

dvostruka pravila
    nisu dvostruka pravila ako se roditelji zele kupati u kupacem a dijete se zeli kupati golo. svakoj budali njegovo veselje rekao bi nas saborski zastupnik mirko crocop

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj cuckalica prvotno napisa
    dvostruka pravila
    nisu dvostruka pravila ako se roditelji zele kupati u kupacem a dijete se zeli kupati golo. svakoj budali njegovo veselje rekao bi nas saborski zastupnik mirko crocop
    mislim da o tome odlučuju prvenstveno roditelji, jer čisto sumnjam da 18-mj bebač zna o čemu se radi

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ti si nesklona golotinji i to je sasvim OK, ali daj se, za svoje dobro, informiraj o pedofilima. Needucirana raja im ide u korist.
    postoje
    no prvenstveno postoje oni koji slikaju djecu za prodaju fotografija

20.7.2009.
    http://www.javno.com/hr-crna/ceh-sli...-baskoj_271421
    Pregledom njegova fotoaparata i memorijskih kartica policija je utvrdila da je na njima 2589 fotografija nage djece u dobi od tri do šest godina, i to 37 djevojčica i tri dječaka.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ako ćemo tako, ni moj šestogodišnjak ne razumije zašto mora nositi badić i često mu moramo ispočetka objašnjavati. Nisam sasvim siguran da bi ti se moj izbor riječi objašnjenja svidio, ali funkcionira: klinac na javnoj plaži nosi badić 8)

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

dvostruka pravila
    pa jesu, dvostruka mjerila. oni su djeca, mi smo odrasli

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

postoje
    no prvenstveno postoje oni koji slikaju djecu za prodaju fotografija
    Postoji stanovita razlika između takvih pacera i zaistač pedofila.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    dvostruka pravila
    pa jesu, dvostruka mjerila. oni su djeca, mi smo odrasli
    ako štitimo svoju intimu bilo bi fer štititi i njihovu intimu

zašto želite djetetove intimne djelove izlagati javnoj plaži?
    kada ćete ih počet oblačiti? koja je to granica?
    šta nije jednostavnije odma ih oblačiti pa kasnije nema rasprave?

moj brat ima sliku sebe golog sa 12 mj, dakako da je to bila prva slika uklonjena iz obiteljskog albuma (on je to napravio)

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa kad ti već treba nekakav kriterij, pogledaj po svijetu najrigoroznije religiozne skupine koje se u nekom životnom dobu pokrivaju (nećemo imenovati, ali ima ih zapravo raznih), vidjet ćeš da su djeca do ~14 godina života uglavnom izuzeta iz inače obaveznog pokrivanja. Tvojih 18 mjeseci mi djeluje malo ... ekstremno.

Većinom je spolna zrelost nekakva nit vodilja...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •