-
bebin proliv... help!
Možda nije pitanje na pravom mestu, pa nek me moderatorice prebace gde spada...
Izgleda da sam nešto "gadno" pojela, ali ne znam šta :? Jedino što bi moglo biti je neoprana šljiva sa pijace i od juče me zavrće i šarafi stomak. Svako malo trčim na wc. Ne bi to bilo strašno toliko da to nije prešlo i na bebiLi.
Jadna, muči se i očigledno i nju boli stomak i dobila je proliv
i to traje evo puna dva dana.
Kakica je žute boje, ali vodena i puno je ima. A kad prducka sve smrdi na sumpor. Danas je u peleni imala i zelenih tragova i malo sluzi, a sve ostalo voda.
Šta da radim i kako da joj pomognem???
Inače, beba ima nepunih 5 meseci i samo je dojim.
-
Ha! Ne mogu verovati da mi niko nije odgovorio na temu.
Srećom, ovo je izgleda nekakva viroza ili šta je već, pa lagano prestaje, a dala sam bebici probiotike da pije i čini mi se da se stanje značajno popravile već posle prve doze.
Ovo je prvi put da sam se lagano razočarala u forum, jer sam očekivala da ću dobiti (kao uvek do sada) bar nekoliko odgovora iskusnijih mama.
Svejedno... Sada je, hvala Bogu, sve ok.
-
-
Malim bebicama stolica varira od rijetke pa do konzistentnije, može biti više puta dnevno i ne mora biti par dana. Mijenja se obzirom na to što mama pojede, ako je više voća i povrća, bude češća i rjeđa, barem tako nama. I nama je par puta imala zelenkasto-žuti ton, ali idući dan je opet bila zlatno žuta, tako da nije bilo razloga za brigu.
-
Ja sam ti htjela napisati, kako je prošlo ljeto moj djed skoro odapeo od domačih šljiva (bile su krivo prskane), ali mislim da u tom trenutku to ne bi bilo uputno.
-
-
Dala sam joj probiotik Liobif za bebe i ja sam pila isto samo za odrasle. Bebica se malo nacicavala i evo sad smo, hvala Bogu, ok.
Još malo osećam kruljenje, ali se stanje stabilizovalo.
Juče je samo jednom kakila onako, rekla bih normalno.
Hvala curke
-
I evo me opet...
Nakon ovog zadnjeg, nije kakila 4 puna dana. I onda kada se ukakala juče, jako je smrdelo. A u ta četiri dana, kad god je prduckala, uvek je smrdelo onako sumporasto
Danas opet ništa.
Moram da napomenem da je pre 2 dana dobila DTP + Polio + HiB vakcine, a od jutros sam joj primetila vrh prvog zubića koji je krenuo van.
Ne znam da li nam treba lečenje ili šta?
Pedijatrica se nije zabrinula, ali nam je dala uput za koprokulturu, a ja ni ne znam kad će ona kakiti i kako uopšte da sakupim uzorak kad pelenica sve upija. Jooooj :/
-
Ja sam nosila celu pelenu u laboratoriju
.
Srecno!
-
-
Pa ponašala se normalno do prekjuče kada je primila vakcinu. Onda je bila tako nekako njurgava dva dana, a prvi dan je imala i malu temperaturu 37,5. I danas je bila ok. Ali danas sam primetila da joj se pojavio zubić, a drugi se nazire. Možda je od toga? Ili što joj je kaka tako dugo stajala u crevima? A možda je i to nekakva reakcija na vakcinu :/
-
Osoblje foruma
njurgavost moze biti kombinacija cjepiva i zuba. a kakila mozda nije od probiotika? ja sam neki dan povracala i bilo mi je lose 2 dana, i nakon toga nisam 2 dana imala stolicu a jela sam. tako da bog te pita. ako je ona ok ja se ne bi nis brinula.
-
i naša L danas ima proljev točnije 2 kakanja je imala a 2 ok stolica.nisam nista tesko jela pa neznam od čega.pratit ću i dalje ali neznam kad se trebam zabrinuti.u ponedjeljak idemo na kontrolu redovitu a nadam se da sutra nećemo morati zvati pedicu.
neznam jel ima veze sa mojim raspolozenjem tj nervozom jer sam grozna ovih dana
(član obitelji zbog liječničke greske dobio tetanus i bori se za život) mpže li to uticati na mlijeko i na bebu mada mislim da ne u toj mjeri
-
Osoblje foruma
po mom iskustvu ne moras brinuti. k. je imala tolike razlike u boji, teksturi i konzistenciji stolice da je to nevjerojatno. ako se beba ok ponasa bit ce da je sve ok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma