Brzinski recept:

Trebate:

Omiljenu šunku i sir

Lisnato razvaljate u pedalj široki i dijagonala protvana dugački komad ( imate dva u paketu, pa svaki posebno ofkors )

Na duži rub poslažete red šunke, red sira, srolate i stavite u protvan dijagonalno, ja stavim ispod onaj papir za pečenje.
Tako napravite i s drugim lisnatim

Zarežete ih na svakih 2-3cm skoro da kraja, ali se skroz
ko hoće posoli si
i onda prelijete vrhnjem za kuhanje ( ja koristim kplus jer nije jako rijetko )
Razmažem ga po lisnatom sa metlicom.

U pećnicu na 200 oko 25-30min ( ako vam je pećnica novija i jača možda i manje )

Dobar tek



p.s.
mogu razne varijacije
meni je palo na pamet da namažem lisnato sa abc sirom i stavim vlasca, šunku ili umjesto šunke ostatke piletine od ručka, ali to još nisam probala.

Ovaj šunka sir je osnovni pa probajte

Brzo, lako, a fiiiiinooo