Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Gdje baciti pokvarene kućanske uređaje?

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Gdje baciti pokvarene kućanske uređaje?

Nadam se da ne otvaram temu koja već postoji, u pretražniku nisam našla.
    Neki dan mi se pokvario fen. Nemam ga namjeru popravljati, imam još jedan a ovaj ne vrijedi ni 100 kn kad je nov. Gdje da ga bacim? Bacaju li se takve stvari zajedno s običnim smećem? Pretpostavljam da ne, to mi djeluje nekako nelogično i neekološki, ali ne namjeravam ga ni čuvati za uspomenu. Savjeti dobrodošli.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Nemam pojma - moguće čak da bih fen bacila u smeće da me MM ne vidi (u biti nikad mi nije palo na pamet gdje se to baca). Iako smo komp nosili negdje u Samobor (ili V. Goricu :? ).

A kad smo mi lani preuređivali i izbacivali sve (aparate i namještaj) iz vikse, zvali smo komunalce (mislim, MM je to radio), oni su došli s ogromnim kamionom i naplatili nam 300kn.

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Da, te velike stvari idu u glomazni otpad pa ako bacaš mimo termina kad se odvozi treba platiti. Ali tak neke stvari kao fen? Ili npr. toster? Mislim da je to opasno ili bar neekološki odlagati sa svim ostalim. Sigurno netko zna, bude se javio.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pa ja mislim da i takve stvari možeš baciti sa glomaznim otpadom. Jer ne vjerujem da fen više šteti okolišu od veš mašine

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sa glomaznim sigurno mogu, iako to nije glomazno. Mislila sam na neko rješenje koje je dostupno 365 dana u godini za te manje uređaje. Bojim se da ljudi to najčešće bace u smeće.
    Kad vidite nekog da iznosi fen u vrijeme odvoza glomaznog otpada, to sam ja

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A da nazoveš komunalac pa pitaš? Oni će ti najbolje znati reći Mislim da cijele godine možeš baciti tamo gdje i oni bacaju glomazni otpad.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Besplatan odvoz električnog i elektroničkog otpada može se naručiti pozivom sa fiksne telefonske linije besplatnog telefonskog broja 0800 444 110 od 8 do 16 sati, unosom naloga preko internet portala www.eeotpad.com te SMS-om na broj 098/444 110, kao i e-poštom prijava@eeotpad.comOva e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mislim da je na podforumu Zeleni baš temu o odlaganju el. otpada na vrhu.
    Jednom sam "zalutala" tamo pa sam primjetila.

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj balisticarka prvotno napisa
    Besplatan odvoz električnog i elektroničkog otpada može se naručiti pozivom sa fiksne telefonske linije besplatnog telefonskog broja 0800 444 110 od 8 do 16 sati, unosom naloga preko internet portala www.eeotpad.com te SMS-om na broj 098/444 110, kao i e-poštom prijava@eeotpad.comOva e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
    Hvala puno!
    Nisam googlala da nađem odgovor, iako to uvijek radim. Počela sam se oslanjat na ovaj forum, zanimljivo.
    Dobar mi je bio feeling da se to odvojeno odlaže, možda oni u tom eeotpadu iskoriste te uređaje bar dijelom u neku pametnu svrhu. Ako niš drugo, ne ide na Jakuševačku hrpu.

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I sad vidim na vrhu ovog podforuma obavijest o odvozu EE otpada.

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove