-
voda u inostranstvu
Uskoro putujemo u inostranstvo s bebom od 8.5 meseci.
Od pocetka dohrane sam joj par puta prokuvala vodu za pice,a onda smo presli na Janu.
Ono sto me zanima je:
Da li beba u drugoj drzavi moze piti neku drugu flasiranu vodu :? prokuvanu ili ne,ili moram nositi ovu na koju je vec navikla :? za svaki slucaj.
-
Ja sam uvek nosila nekoliko bocica da ima za pocetak, pa sam posle dan-dva prelazila na tamosnju flasiranu vodu. U koju zemlju idete?
-
U Grcku
-
Onda definitivno samo flasirana voda dolazi u obrzir!
-
Znam,zato i pitam.
A ima 100...vrsta
Mi obicno pijemo Avra ili Vikos...
Ma,nije mi tesko poneti nekoliko flasa vode,ne bih rizikovala :?
-
Naravno da sa bebom ne treba rizikovati, pogotovo ne u inostranstvu. Ali sam skromnog mišljenja da je daleko veći problem kada prelaziš sa jedne vodovodske vode na drugu, nego sa flaširane.
Mislim da u tim flaširanim vodama nema toliko razlike.
Malo je samo drugačija koncentracija minerala, ali su sve one po čistoći približno iste, što svakako nije slučaj sa vodovodskim vodama.
Obavezno ponesi nekoliko ampula Liobifa. Onda možeš preći i na njihovu vodu. Flaširanu.
-
Mislim da se Liobif mora cuvati u frizideru :?
-
Eeee daa. :smajlićkojiselupiodlanompočelu:
Ali imaš kapsule u prodaji. To ne mora u fridž
-
Pili smo Linex u kapsulama,to moze 0+
-
A kupili i nesto kao sto je Orosal,samo ima ukus na bananu i deca rado piju(za razliku od bljakk Orosala)samo ne smem napisati ime
Ma,skroz smo se opremili za "nista nas ne sme iznenaditi",pa ne bih da nas iznenadi ni promena vode...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma