-
Ajde da se prilijepim ovdje s mojim pitanjima.
M. ima 6,5 mjeseci i od početka fino dojimo. Ja sam počela raditi i M. je doma s tatom. Ciki oko 7, pa oko 10 dobije kašicu žitarica+voće, pa oko 13 sati izdojeno mlijeko i onda ja dođem oko 16 sati doma. Znači za svaki dan mu trebam osigurati jedan obrok mljekeca i to mu ostavim oko 140 ml mlijeka i on to uglavnom sve popije. Ne čini mi se (tj. mm-u) da je brzo gladan nakon toga. Napravila sam i zalihu izdojenog mlijeka u frizeru, ali trenutno imam mogućnost izdajati se na poslu pa mu dajemo to nesmrznuto mlijeko izdojeno dan ranije.
Problem kod izdajanja na poslu mi je što u tih dvadesetak minuta (koliko za izdajanje mogu odvojiti) sigurno 75% mlijeka je ono prvo vodenasto, a nemam vremena stiskati i navlačiti ono masnije, a moram izdojiti obje dojke jer se stvarno napune.
Da li ima neka fora kako brže doći do masnijeg mlijeka? Da li da više forsiram i izdajam jednu dojku, a drugu manje da samo popusti napetost?
Da li se izdojeno mlijeko može nekako pojačati? Što mislite o dodavanju rižinih pahuljica u mlijeko?
Hvala unaprijed!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma