Anemona prvotno napisa
točkalica prvotno napisa
pa ja nemam okolinu familiju koaj me uzim akao na raspolganju, valjda nikom ništa ne treba....heehe........jedino tko me zna isprovocirat je MD ( koji na psolu provede 12 sati + 2 potroši na put znali 14) ajde obavi mi ovo ionako ništa ne radiš cijeli dan

......
Lijek za takve izjave je prepustiti mužu kuću i djecu na jedan dan, pa da vidiš.
nema ništa od jednog dana, znao je on provest s njim pol dana i više, samo što imaju auto sjednu i nema ih doma, odu do nekga i sl. lijepo se zabave i njemu je s malim baš super nije ni zahtjavan ni sl. a i da su doma ne ni se on uhvatio ničeg u kući pa da miševi plaze uokolo jer ionkao ću ja to sutra. da on to sve isproba nažlost bi ja morala bit u bolnici sa preživljavajućom dijagnozom, njegova mama i tata, sestra moja baka, tata, žena mu na putu, sva brza hrana, restorani ikakvi vanjski izvori gotove hrane zatvorena i sva odjeća prljava. E onda bi vjerovatno nešto izvukao iz friza, oprao mašinu da mogu izać iz kuće i spegalo si nešto jer je jakoo zgužvano, a možda bi i suđe oprao nakon toga, tko zna

....i onda kad bi se vratila iz bolnice bi me špotao da kakva mi je to kuća, nema ništa oprano i spegalno

...tako da moj dragi to vjerovatno neće ubrzo osjetit.....al nema veze opet je meni ljepše u parkiću njego njemu na poslu 14 sati...osim što mi ponekad psiha poludi od kuće ali onda se poslužim bakama, a i vrtić pomogne!!