Odlično pitanje.. Kako sam se osjećala kad sam saznala!? Ma negdje sam i slutila, bilo je naznaka, HSG nije bio bajan, ali unatoč toj dijagnozi 2 prirodne trudnoće iako neuspješne. Nakon toga laparoskopija koja pokazuje potpuno neprohodne jajovode i priraslica i tad nisam bila očajna ni tužna posebno zato što su nam rekli da smo mi "Idealni za IVF, mladi, jasna dijagnoza, neprohodne jajovode će zaobići IVF-om, etc." no ujedno sam znala da će to biti dugotrajna borba, za razliku od mog muža. Ja sam vrlo svjesno, realistično i rekla bih trezveno ušla u MPO.

Ovo što mene nakon skoro dvije godine u MPO vodama iako s tek 2 stimulirana postupka i 2 prirodna trenutno jaaaaaaaakooooooooo muči je ono što je i Ina već spomenula:
jedan jako trnovit put, bez ikakve sigurnosti u krajnji ishod, znači, sigurno je da ćemo uložit masu truda i vremena, a upitno je hoće li to uopće imat rezultat.
Bilo je tu svega... tuge, bijesa, pitanje "a zašto baš mi?", ali moram priznati da smo još uspjeli očuvati sebe, nas, naš brak, našu 14-godišnju vezu. Nadam se stvarno da ćemo imati i dalje snage za ovu borbu, ma kakva god ona bila

Šaljem MM