Odlično pitanje.. Kako sam se osjećala kad sam saznala!? Ma negdje sam i slutila, bilo je naznaka, HSG nije bio bajan, ali unatoč toj dijagnozi 2 prirodne trudnoće iako neuspješne. Nakon toga laparoskopija koja pokazuje potpuno neprohodne jajovode i priraslica i tad nisam bila očajna ni tužna posebno zato što su nam rekli da smo mi "Idealni za IVF, mladi, jasna dijagnoza, neprohodne jajovode će zaobići IVF-om, etc." no ujedno sam znala da će to biti dugotrajna borba, za razliku od mog muža. Ja sam vrlo svjesno, realistično i rekla bih trezveno ušla u MPO.
Ovo što mene nakon skoro dvije godine u MPO vodama iako s tek 2 stimulirana postupka i 2 prirodna trenutno jaaaaaaaakooooooooo muči je ono što je i Ina već spomenula:
Bilo je tu svega... tuge, bijesa, pitanje "a zašto baš mi?", ali moram priznati da smo još uspjeli očuvati sebe, nas, naš brak, našu 14-godišnju vezu. Nadam se stvarno da ćemo imati i dalje snage za ovu borbu, ma kakva god ona bilajedan jako trnovit put, bez ikakve sigurnosti u krajnji ishod, znači, sigurno je da ćemo uložit masu truda i vremena, a upitno je hoće li to uopće imat rezultat.
Šaljem MM![]()