Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: BUBU as.... ima li netko?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno BUBU as.... ima li netko?

Kod nas je slučaj da nemamo auto,a nečemo ga uskoro ni imati....
    međutim,znamo otić s frendovima i sl.negdje i onda posudimo as.al to je vrlo nezgodno jer treba i njima njihova as.pa smo mislili kupiti da imamo svoju ako nam zatreba.budući se nekad desi da odemo eventualno 1x mjesečno negdje,a opet bude nekad i češće,ne isplati nam se davati puno novca za as koja če stajati u sobi... pa smo mislili uzet onu Bubu od turbo limaca.prihvatljive je cijene,300kn,to je od 9-18kg.malecka sad ima 2g i cca 12kg.zanima me ima li je netko,dal je sigurna i kak ste zadovoljni ukoliko je imate?

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Koliko ja znam, ta Bubu sjedalica je dno dna u AS.
    Iskreno više štete nego koristi.
    Ima ju frendica, teško ju je učvrstiti u autu, ne možeš pojaseve adekvatno zategnuti,
    i sfrču se da je to katastrofa :/

Moja preporuka - nemoj to kupovati.
    Pročešljaj i po pretražniku, pisalo se već o njima.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Za te novce (ako zapneš) ili malo više, možeš u oglasniku ili na Njuškalu kupiti rabljenu Maxi-Cosi ili Chicco. Naravno ako hočeš. Samo si prije toga pogledaj postove o kupovini rabljenih sjedalica.

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ili dođi 26. 9. na rasprodaju, nađe se dobrih rabljenih do 500 kuna

Bubu smo imali mi i apsolutno NE za povremenu vožnju u tuđem autu jer ju je teško učvrstiti

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Juroslav prvotno napisa
    ili dođi 26. 9. na rasprodaju, nađe se dobrih rabljenih do 500 kuna

Bubu smo imali mi i apsolutno NE za povremenu vožnju u tuđem autu jer ju je teško učvrstiti
    Da, ali ne u toj kategoriji. Zadnji put su bila samo jaja. Obično u toj kategoriji, ima po koja sjedalica. Objašnjeno mi je, da je to zato jer se duže koriste. A u oglasniku ih zna biti po 5-6.
    Ali svakako nek dođe na rasprodaju, zbog svega ostalog.

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a predzadnji put su bile 3 ili 4 u toj kategoriji

nema pravila

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nikako bubu, moja šogorica ju je kupila, mučili smo se svi kao majmuni da je postavimo, pleše po sicu, remenovi se nikako ne mogu zategnuti kako treba (možda bi malo uspješniji bili ljudi iz ekipe koja održava preglede as, ali i ja i mm smo bili na pregledu i naučili osnove, i zbilja smo se trudili).

Na kraju je šogorica kupila drugu as, a u međuvremenu sam svaki put kad bih vidjela tu bubu as u njenom autu molila (ja nevjernica) sve svece da ne dođe do neke nesreće... :brrrr:

Bolje rabljena...

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jako, jako, jako teško je ispravno montirati i učvrstiti Bubu sjedalicu tako da nikako nije za povremene vožnje u različitim autima.
    U toj kategoriji jeftinijih sjedalica je npr. i Nania koja također nema neke visoke ocjene na testovima sigurnosti ali je sa aspekta montaže u autu puno bolja jer se da dobro fiksirati i puno je bolji izbor za povremene vožnje. Ili možete kupiti rabljenu ako naletite.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •