Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Baby bag

lara26 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno Baby bag

Procitala sam na forumu manje-vise sve tekstove o nosenju, marami i sl. Od svega sta sam nasla na internetu, najvise mi se svidja baby bag.
    Je li je netko koristi? Kakva su iskustva?

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I meni se najviše sviđala. Pa sam kupila dva komada. Pa sad služe k'o kul torbice. A djecu nosim u marami.
    Toplo preporučujem maramu, a bejbi beg zaboravi, dok ti pikulica ne navrši barem godinu i pol.

lara26 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Zasto? Nije mi jasno. Na stranici pise da bebe od 0-5 mjeseci mogu lezati u njoj, jednako kao i u marami. A tako dobro izgledaju!

haligali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno re

Mi smo prvo kupili maramu pa onda baby bag ( da ga može nositi i tatek), ali malac se na maramu toliko navikao da u bagu nije htio biti ni pod razno. Sad nam stoji u ormaru A i meni je bio puno lakši u marami, manje su me boljela leđa! Možda opet probamo najesen ?!?

haligali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno re

Mi smo prvo kupili maramu pa onda baby bag ( da ga može nositi i tatek), ali malac se na maramu toliko navikao da u bagu nije htio biti ni pod razno. Sad nam stoji u ormaru A i meni je bio puno lakši u marami, manje su me boljela leđa! Možda opet probamo najesen ?!?

haligali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno re

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne znam što bih ti rekla, a da bude objektivno.
    Mi smo kupili BB kad su malci imali 3 mjeseca. Do tada se nisu nosili ni u čemu, a samo ponekad bi bili u kolicima. Čak su i njih mrzili, pogotovo kad bi ležali na leđima.
    Nama je najveći problem bilo to što oni nisu htjeli biti u BB-u niti sekunde. Bio im je neudoban, bili su skroz sfrkani, nisu mogli gledati okolo...

Meni se to čini idealnom nosiljkom za veće dijete, dijete koje već samostalno sjedi i održava ravnotežu. Tako je, primjerice, zgodno staviti dijete u BB-u na bok i tako ga nositi. Pogotovo ako i inače tako nosiš malca.

Mislim da bi možda bilo moguće pokušati naučiti manju bebu na BB. Ali svakako ti preporučujem da makar posudiš od nekoga BB (možeš i od mene) i isprobaš kako ti se čini, da bez veze ne bacaš tih 50-60 ojra.

Ono na što možeš odmah, bez grižnje savjesti ili straha da je nećeš iskoristiti, spucati novce - to je marama.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Mi smo probali maramu i sling, bb nismo. Ali ti mogu reći svoja iskustva - marama je divna, ali što je sling dobar! Kolica nam skupljaju prašinu i zapravo se pitamo zašto smo ih kupovali. Nije samo lakše, nego i ljepše. Više ne mogu zamisliti da idem nekamo bez da s mene ili mm-a visi naše malo majmunče. On sve vrti glavicu lijevo, desno, gleda, naginje se, traži da ga približimo nekom objektu njegove pažnje. Ma divno.

A sling je malen, stane u žensku torbicu ako treba, montira se hitno, i isto tako skida, divno se može dojiti u njemu.

Poseban feature maya wrapa mi je rep - instant rješenje protiv sunca, kiše, pijeska, vjetra, ružnih prizora, hladnoće... oš po nogicama, oš preko glave...

Ma divota jedna!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •