Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Beko - Perilica Rublja

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Beko - Perilica Rublja

Ja sam jućer kupila perilicu rublja od Beko i meni je neobićno glasna. Možda zato što je moja prije Ariston 2-u-1 bila jako tiho.. uz to, kako se to vrti, svaki 5 sekundi kad prestani vrtit, nešto klikne... mislim da ću poludit!!! Jeli itko ima iskustvo s ovim?!

P.S. Zvala sam servisera i on kaže da jedino može bit one blokade iza.. ali moj muž je sve to izvadio tako da ne vjerujem...

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Po iskustvima svih poznatih koji imaju ista od Beko :/
    Bjez dalje
    Jedni su vratili 3 neispravna frizidera za 7 dana,na kraju im vratili novce...
    Ne znam kako da pomognem....pozovi servis svakako...

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Naša perilica je Beko, radi već 6 godina besprijekorno. Kupili je jer nam je jedan majstor od povjerenja rekao da su to kvalitetne stvari koje ne koštaju puno jer nije kod nas još tako poznat brend. Al čula sam kasnije da se ljudi žale da je dosta glasna. Meni nije, znala sam je uključiti po noći i zatvoriti kupaonska vrata, nije smetala spavanju. Moja stoji na onoj gumenoj podlozi za veš mašine pa to još dodatno amortizira.
    Vidiš, ima svakakvih iskustava, al ako to već sad nova perilica stvara probleme inzistiraj da se to riješi dok imaš garanciju, ili zamijeni.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mi imali beko perilicu za robu i bila je odlična, al smo je se morali riješit jer nam je postala premala, prala je 2,5kg robe, sad imamo beko za suđe i ja prezadovoljna kvalitetom i cijenom...a bome i garancijom (5 god)

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

E, da garancija! I to nas je motiviralo na Beko. Svi su davali jednu ili dve godine, oni ja mislim 4, tada.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja imam Beko već 6 godina i prve 4 godine je bila izuzetno tiha, tek u zadnje 2 godine je postala glasna i počela je skakati po kupaoni (kao ona kishonova )

zapravo bi joj sad trebao servis (i zatezanje bubnja) ali je mi zasada ostavljamo da radi dok ne krepa u potpunosti...

inače, i mi smo je kupili zbog 4 godine garancije, ali poslije sam saznala da je garancija proizvođača samo 2 godine, a ove dodatne 2 je davao prodavač - koji je u međuvremenu propao (ili već koje su to muljaže bile :/ - na istom mjestu - isti proizvodi - isti prodavači - novi naziv trgovine :/ ) pa ljudi nisu mogli ostvariti pravo na tu garanciju

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mi imamo frižider Beko već 5 godina, sušilicu kupili prošle zime, mali TV -sve radi besprijekorno.

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mi imamo Beko srebrnu perilicu rublja već 2,5 god i jako smo zadovoljni. Nakon Zanussi-jeve koja nas je budila noću kad je centrifugirala i mislila sam da će mi kroz zid uskočiti u krevet ovo je bio preporod.

Uopće se ne čuje, brza je i učinkovita 8)

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I mi imamo Beko perilicu i fižider već 6 god. I - kuc kuc - rade super. Mašina nije jako glasna, zatvorim vrata od kupaonice i ne smeta nam...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa
    ...u zadnje 2 godine je postala glasna i počela je skakati po kupaoni (kao ona kishonova )
    Znači a su susjedi kupili nekakvu Talijanku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •