Izvolite:
http://dille.myphotoalbum.com/albums.php
Izvolite:
http://dille.myphotoalbum.com/albums.php
nisu bomboni, nego medenjaci :uzdah zaljubljenog smajlica:
Ma super ste svi skupa. Nego, nadala sam se da ću vidjet malo više Vantačića....![]()
stvarno ste prekrasna i simpatična familija!
druženje s tweetićima - mrak!
Ajme stvarno su preeeeeslatki...A Lenica ista mama...
A Marko isti tata. A mali Ivek, joj kak je sladak. A ono di se ljube Fran i Lenica!
Dille, tvoja tri bombončeka su jako slatka....!
Dille, bobončići su ti preslatki!
Ne mogu odoljeti: MAGDALENA, PUSTI FRANA NA MIRU, ON JE NAŠ!
ma dille da znaš da si bezobrazna:
1.jer nam vadiš mast sa ovim slatkišima
2.jer si bila u splitu a nisi organizirala nikakvo druženje![]()
Dillie, preslatki su....cmokec veliki!!!
Stvarno su svi premedeni. A tek Fran i Lenica gdje se ljube... :D
Baš mi je žao što se i mi nismo pridružili.
meni su vasa djecica toliko slatka i sjajna da sam odmah dobila zelju za......no dobro, o mojim zeljama cu nekom drugom prilikom.
ej, dille jesi skuzila kako se fran poceo praviti blesav cim je marko uletio.kao ono it wasnt me. ja uopce nisam dirao u ljubio tvoju seku.hm......odvaljujem od![]()
hm......ali moram i primjetiti kako je bio pristojan i ljubio Lenci u slatkicki obraz
Joj, slatke li decice! Stvarno su bonboncici! Ljubi ih sve u moje ime!
Dille, prekrasni su!!!
Na fotki Magdalene i pajde Frana (srce malo!!!) uočih i slikonicu 'Gdje je mačak'. Ta mi je krv popila.
Dijete mi ima zavidnu biblioteku slikovnica ali mjesecima mi je samo ovu gurao pod nos da je čitam, noćne more sam imala od nje. Skrila sam je, nema više mačka, jeeeeeeeeeeeee!!!
prekrasna ste obitelj, preslatka dječica i roditelji!!!!
i ja bi da nas je toliko u budućnosti![]()
Premedeni steeeee
A tek sad uvidjeh da TM ne lici na V.D.
Prekrasna mlada obitelj.
I ja bi tako....
Čekaj samo da TATAMATA vidi ovo pa ćeš ti postat njegov idol![]()
klinci su velika fora. prekrasni su. vidi se da uzivate sve u sesnaest! sa uzitkom sam prosurfala slike.
I jesu bomboni!
A tebe mama ni za sto godina nebih tako zamislila,ja mislila ti neka natapirana,srednjovjekovna zena, pozamasnih oblina...kancelarijski crv..na Rodama u svakoj slobodnoj sekundi..zbog dosadnog posla..A kad tamo curka ko zmaj!Sa fantasticnim fotkama,ko god da ih je slikao ima umjetnicku dusu(Dille?) Pusa krasnoj trojki!
Svi ste jako lijepi, Ivan je baš velik, Marko isti tata, a Magdalena je preslatka, baš je mogu zamisliti kako hrani igračke a onda i ona hoće jesti![]()
uf sto su slatki. a Lenica mi je onako naj, naj...![]()
Jel to ona bez pelene vec? cini mi se na jednoj slici da je bez?
Hvala svima na komplimentima, bas mi je bilo ugodno citati.
Je. Vrlo brzo je skuzila piskanje na tutu, ali s kakanjem se u zadnje vrijeme jako borimo... Uzasno se boji i pokusava zadrzati kakicu sve dok stvarno vise ne moze izdrzati...A onda krecu suze...Ma uzas jedan, ali nadam se da je samo faza.Mejra's mommy prvotno napisa
Ja sam slikala i svaki put bi se iznenadila kako bi dobro ispalo.Gloria prvotno napisa
Hehe, radjena po receptu...:namig: Koga zanima, saljem detalje na pp.babyblue prvotno napisa
Mislim da je to izgubljena bitka... Sto/koga ona dohvati, vise ne pusta!pcelica prvotno napisa
Eto, tako nekako sam te i zamisljala dok me nisi pocela izazivati. Ja sam ti samo zamislila kracu kovrdzavu kosu ali sve ostalo klopce. :mig:
Btw, neces valjda recept za slatke curice drzati u tajnosti?! Mogla bi se napatiti saljuci pm-ove. Bolje ti to stavi jednom ovamo.
Ma svi ste predivni. Djeca su ko andjeli. A ona slika na magarcu me podsjetila na moja ljetovanja kad sam bila mala. Takvu sliku odavno nisam vidjela![]()
Kakva prekrasna djeca!!!
Naravno da će Marko biti moj zet (iš, iš punice-grabežljivice)...
A kakva pizza!
(Ima li još što da sam trebala napisati)? :interni namig:
Dille, sad znam kako izgledaš :prijeteći smajli: :cer:
Prekrasni su malecki. Naravno.
A ja sam te zamišljala malo stariju. Tu negdje kao apri :hihi, zakuhavajući smajli:
Baš ste lijepi! I ja sam te drugačije zamišljala. Sa smeđom kosom.
Kad vidim ovakve slike mladih obitelji, odmah dobijem želju za još kojim djetetom - nek živi nacija!!
Želim vam puno sreće, i dogodine još jedno - možda djevojčicu - imaš zasigurno još koje ime u rezervi - priznaj!priznaj!
predivni ste! jedna divna obitelj. frču pozitivne vibre iz svake fotke. inače, baš sma te tako nekako zamišljala. a marko i magdalena su mi kao bratac jaglenas i sestrica rutvica. prediva, predivna djeca. a bebač je presladak. baš ti zavidim na tako divnoj djeci. nego, probam i ja napraviti bembov album ako mi uspije. pusa 5 komada od bemba.
Naravno da ima - jedno jedino...Vrijeska prvotno napisa
Prelijepa djeca!![]()
klinci su preslatki,pogotovo Magdalena koja je prava ljepotica.
konačno vidjeh i tvoju sliku što mi je bila velika želja (uz snorkičinu)pošto si me zarazila onim tvojim zamišljanjem izgleda nas forumaša.
dakle,očekivala sam stariju,tamniju i ozbiljniju žensku.baš si me ugodno iznenadila![]()
Potpisujem. Sve.
Nije nam promaknulo.Već sam škicala ali nikako da ulovim vremena za komentare.Klinci su ti predivni a Magdalenica je preslatka.Nadam se da će moja iduća biti curica (iako nemam ništa protiv još jednog malog dečka)
Dille, bomboni su ti super slatki!svima!
Ma zgodni su na slikama, ali su u prirodi jos sto put ljepsi!
Dille :beeeelj: hi, hi...
Dille ti si meni poznata, jesi ti iz Splita??
ps. djeca su više nego super!
ja sam opet ostala bez teksta
:uzdah uzdah
prekrasna, prekrasna djeca
Dille, daj jedno!
Ah, Dille bas vam zavidim. Bas ste bili na odmoru!! Prekrasno!
Ajme, ajme! Super su fotke! Šteta što se nismo skupa slikali kad ste nam bili u susjedstvu.
Inače, reci Leni i Marku da ih čeka puuuuuuno kekasa kad se sljedeći put vidimo!
Krasotićima, a posebno preslatkom smjehuljku Ivanu, šaljemo pusice!
Već ti rekoh, da sam vas već sve ispregledala. A sad da vas i ja uzduž i poprijeko ishvalim i ovdje. Pre-pre-slatka dječica. Lena je medeni bombončić a Marko pravi mali frajer. Ivan je beba za pojesti, ništa drugo.
Sve u svemu, prekrasna ste obitelj.![]()
p.s. Pizza nije iz dostave, sigurno?