Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Kako su građeni i "na koga"?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Kako su građeni i "na koga"?

Evo potaknuo me susret u parku s jednom prijateljicom i njezinim djetetom. To dijete je prvo koje je iste građe kao i moje dijete, ali baš potpuno iste, čak imaju i istu frizuru, druga djeca te dobi koju poznajem, ili sretnem u parku su potpuno drugačiji.
    Dakle, kako su vaša djeca građena i da li su po građi tijela slični vama, ocu djeteta, .... ?
    Moje dijete je visoko i mogli bi reči vitko, nije ono premršav, ali nema valjda niti grama nečega što bi ga malo popunilo, ima sitniju glavicu, naravno, meni uvijek djeluje kao mala glistica, jer stalno nešto oko prehrane kumimo. Recimo da je viši od prosjeka i ima sitniju glavicu od prosjeka.
    A na koga je? Izgleda da je ipak na mamu i tatu, MM i ja smo isto bili takva djeca, a i danas smo nešto viši od prosjeka, ili barem ja od ostalih žena u mojoj okolini, a moje su dobi. MM ima baš ono manju glavu od odraslih ljudi, nije da to baš odudara, ali dovoljno je da kažem da si bi šiltericu jedino na dječjem odjelu mogao kupiti.
    Ne bih htjela da se ova tema pretvori u neko nadmetanje ili prepucavanje što je dobro, bolje, najbolje, loše,... nego čisto da vidim kako su djeca građena i da li to ima veze s roditeljima.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Možda je prerano za jednogodišnje dijete o tome govoriti,ali evo. Moj si je neka sredina između nas dvoje.On je visok i vitak,ja niska i debeljuškasta. Milsim da će imati moju građu.Iako je mršav sada još na tatu ima već debele,tj jake noge na mene.Oči,nos i usta su moji,ali ima uže lice na tatu.
    i crn je na mene.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa
    Ajde, ajde, dajmo temi šansu.
    Samo da napomenem, nisam mislila da pričamo o boji očiju, kosi, nego baš o građi tijela.
    Recimo djeca mojeg brata su izrazito mišićava djeca, baš ono mišić na mišiću, ne znam o čemu to ovisi? Moje dijete ne ostavlja taj dojam "mišića", a jednako se kreče i divlja kao i oni.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moja kči je fizičkom građom na svog oca, visoka i tanka. Dosta je viša od svojih vršnjaka, čak i od starije djece. Ima 4,5 godine, a ljudi misle da je prvačić. Nije mršava, ali na sistematskom pedijatrica uvijek ističe da na njenu visinu nedostaje nekoliko kilograma. Kad se rodila već se vidjelo da liči na MM-a, njene i njegove slike iz istog uzrasta su pokazivale nevjerovatnu sličnost. Šta će biti poslije, u pubertetu, kad se počunu razvijati obilježja ženstvenosti vidjet ćemo. Maleni za sad vuće na moju stranu, ali on je beba pa ne mogu reći ništa o njegovoj građi. I za njega pedijatrica tvrdi da je nadprosječne dužine, i da mu na to fali koji gram. Inače, MM je izrazito visok, zbog toga mu se i koja kila viška (nema ih puno) ne primjeti, a ja sam prosječne visine, sklona nabacivanju viškova

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moja malena je pljunuti tata po građi. Noge, stopala, sva je jaka i nabijena, mišićava. Nisam ni ja mršavica, ali nema moj "oblik".

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sven je kombinacija. I MM i ja imamo prčaste guze (neki veće neki manje ), a ima i Sven. Noge su mu, koliko za sada uspijem primjetiti, najsličnije mom bratu. Da me netko prije 3 mjeseca pitao rekla bih da je mršavije i profinjenije građe, ali kako je u ova 3 mjeseca dobio 4,5 kg :shock: sada je čak malo i potfutran.
    Leon pak ima skroz "raskeljenu" flah guzu (to nemam pojma na koga je), nije uopće debeli ali su mu ruke i noge prilično nabijene i odaje dojam kao da je puno čvršće građe od Svena. A kada gledam po kilama Sven je u toj dobio bio teži a nikada nije odavao takav dojam.
    Stopala i nožne prste imaju na tatinu stranu, pogotovo Leon. Stopalo mu je šire nego duže.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

malena ista tata ped mi je jednom rekla da izgledam kao da sam je
    ukrala javascript:emoticon('')ima jedino velike ruke kao ja.javascript:emoticon('')

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

MM za Ivu kaže da je "Zgodan mali čovjek"

I stvarno, što ti kažeš- još nisam vidjela dijete njene građe. Sva mi je nekako taman...ni previsoka, ni preniska....i sve joj je na tijelu u odnosu sa visinom i krupnoćom. Nema ni grama bucmastog, a opet je sva neka popunjena i nabijena...ko mali Rambo Iznenađuju me ponekad njeni mišići, a ima tek 16mj....od trbušnih pa do nožnih i ruku. To u biti i je ono što još kod djeteta nisam srela, a da je tako kao u nje.

A na koga je?
    I MM i ja smo proporcionalne građe. Visinom smo oboje "taman". On je mršav...ja sam debela...ali i dok sam bila mršava, a i sad kad sam bebela, sam uvijek nekako proporcionalno popunjena. Jedino što ja baš i nemam mišića (valjda atrofirali ), ali zato ih mom dragom ne fali Eh da, i sad baš i nisam proporcionalna kad mi je izletio ovaj sedmomjesečni trbušina

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

uf... Filkica je totalno MM. ima njegove oči, građu, hod, narav... sve.

dok se kod LImenog makar je maleni već vidi da je na mene. on je mršavko, ništa ne jede. u biti samo ono kaj njemu paše, nema da se uvali neko povrće, teškom mukom ponekad. dok Filkica jede sve od reda. a to se i na njoj vidi

call me mommy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

za sada,isti caca

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

isti je ćaća

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mm i ja smo slične građe, pa je i naš maleni na nas. Visok je, viši od ostalih, i mršav. Mala glavica. Onako nekako kao od autorice teme.
    Boje je pokupio na mene, tako da ima tamno smeđe oči i zlatnu kosicu i svijetle puti.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Yuna prvotno napisa
    Mm i ja smo slične građe, pa je i naš maleni na nas. Visok je, viši od ostalih, i mršav. Mala glavica. Onako nekako kao od autorice teme.
    Boje je pokupio na mene, tako da ima tamno smeđe oči i zlatnu kosicu i svijetle puti.

sve potpisujem, samo sto curka ima prekrasne plave oci, naravno na mamu

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

moja je sva svoja

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moja ima nepogrešivo veliku bakinu šaku, koju je naslijedio i tata . Volim sve te specifičnosti njene građe!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sav je na tatu osim boje kose, to je na mene

uzak je (uži od druge dijece svoje dobi), jake noge (pogotovo butine), visok ruke se kao precrtane MM-ove (dlan, prsti..)

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Moj je zasad tjelesno na tatu (ogroman) i karakterno na mamu (živac i najpametniji).

Ja se i dalje nadam da će biti skroz na tatu (osim da će imati moj smisao za oblačenje i ambiciju).

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Meni su najfascinantniji ti detalji koje nasljeđujemo. MOji imaju noktiće na nogama identične mojima. Kad ih režem kao da sebi režem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •