Evo potaknuo me susret u parku s jednom prijateljicom i njezinim djetetom. To dijete je prvo koje je iste građe kao i moje dijete, ali baš potpuno iste, čak imaju i istu frizuru,druga djeca te dobi koju poznajem, ili sretnem u parku su potpuno drugačiji.
Dakle, kako su vaša djeca građena i da li su po građi tijela slični vama, ocu djeteta, .... ?
Moje dijete je visoko i mogli bi reči vitko, nije ono premršav, ali nema valjda niti grama nečega što bi ga malo popunilo, ima sitniju glavicu, naravno, meni uvijek djeluje kao mala glistica, jer stalno nešto oko prehrane kumimo. Recimo da je viši od prosjeka i ima sitniju glavicu od prosjeka.
A na koga je? Izgleda da je ipak na mamu i tatu, MM i ja smo isto bili takva djeca, a i danas smo nešto viši od prosjeka, ili barem ja od ostalih žena u mojoj okolini, a moje su dobi. MM ima baš ono manju glavu od odraslih ljudi, nije da to baš odudara, ali dovoljno je da kažem da si bi šiltericu jedino na dječjem odjelu mogao kupiti.
Ne bih htjela da se ova tema pretvori u neko nadmetanje ili prepucavanje što je dobro, bolje, najbolje, loše,... nego čisto da vidim kako su djeca građena i da li to ima veze s roditeljima.![]()