Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Ja bi drukcije zakopcala AS, mogu li?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Ja bi drukcije zakopcala AS, mogu li?

Imamo ovu AS

http://www.media-commerce.com.hr/pro...id1=71&id2=579

Dobili smo ju, da smo birali bila bi neka druga al eto, ova sluzi svrsi sasvim dobro.
    Ali, kaze u uputama da donji pojas ide ispod obje kopce a gornji samo preko jedne. Kad tako napravim, koliko god ja zategnula pojaseve, AS se klima i to, po mojoj procjeni, prejako. Kad oba pojasa stavim u obje kopce AS stoji na mjestu, ima mozda 1 cm "lufta" ako bas posteno prodrmam.

I pilim MM-a da ju ugraduje tako, sa oba pojasa a on me uvjerava da tako ne moze bit sigurnija posto nije po uputama.
    Pa sam mu rekla da cu pitat vas...

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

muz je u pravu. moras pratiti upute.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hm...al nije mi jasno...dobro sjeda na sjedalo jer je ono, kao takvo, siroko i duboko, dakle ne klima se zbog "viska prostora" izmedu sjedala i postolja AS nego bas zbog nemogucnosti da jace zategnem pojaseve iako ih zategnem kolko fizicki maximalno mogu.
    I sta se moze dogodit ako ju "nepravilno" stavim? Jer, kao sto rekoh ona je puuuuno stabilnija kad provucem kroz obje kopce oba pojasa.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stvar je u tome sto neznas sto se moze dogoditi. Ta sjedalica je testirana da pruzi zastitu na nacin koji je upisan u uputama. Da je sigurnije ucvrstiti je kroz obje kopce, onda bi proizvodac to i preporucio.

Zanima me nesto, jel su gornje kopce bas kopce kojima se fiksira gornji dio pojasa ili samo utori kroz koje se provlaci pojas, al bez mehanizma fiksiranja?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Gore su utori, dolje kopce, kroz donje prolazi donji pojas kroz obje a gornji samo s jedne strane. S druge strane, do vrata, gornji ide samo kroz utor.

Nadam se da sam ti dobro objasnila...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ajd slikaj

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nisam danas stigla poslikat, sutra cu, obecajem.
    Ali...malo sam pobrkala sjedalice, ova nema utore, samo kopce. Dakle gornji pojas je s jedne strane slobodan.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hoces reci, s gornje strane je takoder kopca? Ili samo utor?

Ajd probaj ovo:

• Provuci donji dio pojasa kroz sjedalicu i utore/kopce kroz koje treba ici i ukopcaj pojas.

S koljenom guraj sjedalicu sto vise u sjedalo automobila (u smjeru prijeloma sjedista i naslona) i zategni donji dio pojasa koliko mozes, i onda jos malo

Ne otpustajuci sjedalicu, primi pojas kod kopce i otkopcaj ga al tako da se pojas ne otpusti (drzi trake pojasa kod kopce).

Onda zavrni pojas/kopcu za 180 stupnjeva i ponovo ukopcaj (ili za 360 stupnjeva ako nece ukopcat sa 180). Vidi jel cvrsto i jel proklizava pojas kroz kopcu.

Provuci gornji dio pojasa kroz utor u naslonu kroz koji treba ici po uputama (u pravilu gornji dio pojasa treba pratit putanju dijagonale).

Javi kako je proslo. I slikni ako mozes.

pčelica01 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mene isto zanima u nasim uputama se autosjedalica kopca na drugaciji nacin u onosu na vas gdje sam vidila u vasem katalogu!!!
    Nije velika razlika ali je razlika! Sta je ispravnije??

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pčelica01 prvotno napisa
    Mene isto zanima u nasim uputama se autosjedalica kopca na drugaciji nacin u onosu na vas gdje sam vidila u vasem katalogu!!!
    Nije velika razlika ali je razlika! Sta je ispravnije??
    uvijek pratiti upute proizvođača
    (osim ako sumnjaš da su one iz nekog razloga krive)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pobjeglo mi bez zadnje rečenice. ako sumnjaš da su upute krive, javi nam o kojoj sjedalici se radi pa ćemo provjeriti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Ja bi drukcije zakopcala AS, mogu li?

Citiraj koksy prvotno napisa
    Unatoč mojem razočarenju s Ferrarijevim izborom sjedalica koje oblači u svoje ruho, moram joj priznati da smo je odlično montirali prije koju godinu na Bundeku kad su ih promovirali.

Palo mi je na pamet da možda ne zategnete onaj donji poprečni remen koliko treba prije no što ga provučete kroz gornji utor.
    Ajd ti to Koksy poslikaj!

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A mene zanima gdje Koksy držiš rukom sjedalicu kada provjeravaš da li se miče ili ne?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •