Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Ne zeli se okretati?!?

Hepimam avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno Ne zeli se okretati?!?

Beba nam ima tocno 5 mjeseci i jos se ni jednom nije samostalno okrenula i sto je najgore ni pokazala zelju za tim ?!? povremeni bok je maksimum...
    Uz moju minimalnu pomoc, onaj prvi mic, okrene se bez problema i dalje se veselo nastavlja igrati ali nikako da primjetim da se sama zeli okrenuti pa potruditi da to i izvede.

Nisam mama panicar (valjda:) ali smo ipak prije 2 dana bili privatno kod pedijatra na pregledu motorike i njega neokretanje ne zabrinjava, kao ima jos vremena za to, a generalno je motoricki sve ok. Beba je stvarno u svemu ostalom spretna, zivahna je i vesela.

Ali ... Sva djeca koju mi znamo do petog mjeseca vec su se okretala (bar na jednu stranu) ili se bar jako trudila da to postignu. Par mama je imalo komentare tipa "jos se ne okrece???" Znam da ne treba usporedjivati i da se u principu svako djete razvija svojim tempom, no mene ipak zanimaju bar vasa iskustva.
    Kada su se vasi bebaci poceli okretati?
    Jesu li to radili uz puno vase vjezbe ili samostalno? Postepeno ili onako odjednom?
    imate li neki trik kako ga potaknuti na okret?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

imas ovdje http://forum.roda.hr/threads/34128-M...ni-%C5%BEivota topic na koje razglabamo o motorici, informiramo se, ucimo, cakulamo o postignucima, pokusajima, savjetujemo se itd.

pridruzi se.

Hepimam avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Budem hvala

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ako te to uistinu brine, odi do fizijatra... može ti pedijatar dati uputnicu ili možeš otići sama privatno
    ukoliko želiš neku preporuku iz prve ruke za privatno javi mi se na pp

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •