-
špancirfest
Bili smo jučer i dojmovi su uglavnom pozitivni. Djeci je u svakom slučaju zanimljivije nego odraslima.
Žar ptica je dao predstavu Reumatični kišobran, ali razglas je bio komakomakoma, ostalo, osim neizmjerne gužve, je bilo super. Hrpa zanimljivih štandova sa superfinim domaćim kolačima (:smajlićkojisejošoblizuje
, starim zanatima (kovač, stolar, pletilja, fotograf, čak i notar...) puno uličnih svirača i zabavljača, kostimirani šetači... Fran je sam kupio 4 razglednice Varaždina s njim i Ozrenom u glavnoj ulozi - jedna košta 5 kuna, kupio je 4, dao 20 kuna i čekao da mu striček vrati ostatak. Nikako mu nije bilo jasno zakaj ništ nije dobio natrag i cijelo vrijeme nam je tumačio da to nije u redu.
Ako vam bude na ruku idući vikend...toplo preporučam.
www.spancirfest.com
-
Osoblje foruma
-
Osoblje foruma
mi definitivno idemo ove subote!
ima li još tko s tom namjerom? 8)
-
Mi se upravo vratili!
Mala scena je imala predstavo "Kako je Tonkica kupovala kruh" i katastrofa što uopće nemaju razglas, žubore glasovi i jedva da uspiješ išta čuti osim glazbenih sekvenci. No sva sreća što je Ira zaluđena kazalištem, pa kad je bilo kakva predstava stoji kao ukipljena 8)
I kupila cijelu kolekciju Knjiga o prirodi iz Večernjeg za 80 kn, jedna knjiga 10kn! 8)
Mislimo ići još u subotu u 17.00 kada su "Tri pujski" (oliti praščići), ali svaka pola sata prije da stanemo u prvi red i nekaj čujemo!
-
Osoblje foruma
Lutonjice, mi smo planirali, ako bude lijepo vrijeme.
U koje vrijeme je najbolje ići?
-
Osoblje foruma
lutonjice mi smo planirali ici, ali kako stvri od prije pol sata stoje, sutra cemo ici na krk i spancirati s lexicima
-
Osoblje foruma
imaš program na www.spancirfest.com
mi planiramo krenuti najkasnije u 9, onda biti tamo cijelo jutro, negdje ručati i onda brzo doma jer nemamo kako organizirati zarino popodnevno spavanje...
-
Imas tamo jako puno restaca s terasama i finom, kaloricnom i nezdravom klopom tipa kotlovina, raznjici i slicno.... A kolaci....Zapamtila sam stand Zajednice zena Jalzabet (a ma ih i puo drugih), koje prodaju domace kolace, onak, u protvanu u kojem su se pekli. Njaminjami.
-
Osoblje foruma
hvala, na njaminjami protvanskim kolačima - nakon ove salmonele, saaaamo provjereno!
lut, zašto ne idete popodne - krenete kad je vrijeme spavanju, Zarči odspava u autu i onda u lumperaj.
Ja ne znam što će biti s nama: Novalja? Bosna? Varaždin?...
-
Osoblje foruma
jedino će bit bed ak zarči NE odspava u autu, što je vrlo moguće...
nemam pojma
-
Osoblje foruma
mi krećemo za 15 minuta.
ako tko čuje da se netko dere "Orka"... pridružite nam se.
-
Osoblje foruma
mi smo bili od 11.30 do 14.30...
mrtvi smo umorni...
i nije nam bilo ništa posebno, ali ajde, bar možemo reći da smo bili...
-
još sutra na Dane piva i zaokružen vikend.....
:crni humor
tko hoće vidjeti zlostavljanje u improviziranom zoo-vrtu (nesretni sibirski tigar oko kojeg se roje muhe)
ili da mu se dijete nadimi ko osos što od kotlovine što od dima cigareta
ili da ga isto to dijete nafgovori da mu se kupi nekakva plastična pušketina
ili da roditelj trajno ošteti sluhjer iz svakog ćoška trešti druga muzika
dođite na dane piva
p.s. ovo je moje osobno viđenje,ne citirati
-
Osoblje foruma
mi smo bili od 15 - 19:30 i bilo nam je lijepo.
predstava o praščićima je bila... hm... pa mogla je biti i bolja... klinci (ovi mali) nisu bili oduševljeni.
Orku se najviše dojmio aerobic i slikanje sa svatovima kod dvorca Sermage.
Vidjeli smo i mimohod (španciranje) kostimiranih dama, i tetu koja vrti muzičku kutiju i stričeka - akrobata u gaćama...
nahodali smo se, jeli kobasice...
zapravo je bilo super!
-
Pa i mi bili, ali nismo čuli da netko viće "Orka"!
Mi bile tri mame s četvero djece od 1-3,5 g pa niti nisam mogla išta drugo čuti.
A predstava stvarno nije bila za ove najmlađe...al ajde...mojoj Iri je sve super!
-
sikca, sad mi je bas zao da se nismo vidjeli, tek sam sad skuzila da ste se pisali tu za doci
-
Osoblje foruma
sikica, to su bile tri mame, dvoja kolica i dvoje hodajuće djece?
e baš mi je žao ako smo u isto vrijeme gledali predstavu, a nismo se skužili (Maja i ja smo sjedile za stolom - ne pitaj zašto - ali su muški na predstavi brinuli za djecu).
A Orka je imala "ne! po guzi", baš da je "naši" mogu prepoznati...
Drugi put i ja oblačim Rodinu majicu!
-
Ej, baš je i meni žao...
Inače, bila su jedna kolica s bebom od 1g i troje hodajuće djece (2,5g i 2X 3,5g) i bili smo u prvom redu skroz naprijed! Ali uopće nisam uspjela pošnjofati po okolini i majčicama...djeca su nas okupirala 150%
A Maju bi i prepoznala da sam ju ugledala...
Sljedeći put definitivno uniforme na špancirfest!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma