Delfinka ko da sebe slušam! Super! Mi eto planiramo isto sve samo smo se odlučili za tu drvenu kuču jer nam se čini kao dobro rješenje, a i nije preskupa. Sve ostale opcije koje sam gledala, su onako dobre za prolječe-ljeto a one eco samodoržive koje su dovoljno dobre i za zimu su jako puno skupe!

Obiteljska če biti drvena prava alpska kuča, a za gostinjske planiramo napraviti one hobit kučice, jer pretpostavljam da neče bit navalija preko zime, pa če im te kučice bit super za ljeto i prolječe, iako čemo ugradit kamin svejedno i u njih. Ljetnu kuhinju čemo izgraditi ispred naše kuče, tako da se ljeti kuha na vatri. Mi isto planiramo pravit svoj sapun, gledala sam več neke starinske recepte. Ma biće to fizički težak ali pravi život

Morat čemo radit trampu kad se sve pokrene! A mi planiramo imat i racncer's days, kad su svi dobrodošli na jednu masovnu razmjenu i trampu, mi nudimo što nudimo, oni donesu što donesu, i trade-amo

Gdje vi planirate zemlju kupit? Jel vam važno da je blizu grada ili tražite kao i mi, da je veliko i što dalje od gradova?