-
Joooj, dugačko mi je čitati 9 stranica, ali drago mi je da vas ima toliko koji se iz urbanih sredina selite ili planirate odseliti u manje urbana , namjerno ne pišem sela jer je to sve davnih dana prestalo biti selom (neke navike su ostake iste , ali puno se promjenilo). Samo sam se htjela javiti da smo mm i ja ove godine proslavili 10 godina od kad smo se odselili iz grada na "selo". Imala sam i vrt (planiram ponovno obzirom da će mrvici trebati fina mrkvica već od proljeća), a jednom smo kupili i 10 piceka za uzgoj. Naravno piceki su dobili imena pa smo ipak odlučili pokloniti ih susedima koji znaju kaj s njima kad odrastu
. Pa nismo mogli jesti ono kaj ima ime!
Zadržali smo se na pesima i mačkama. Nismo nikad požalili što smo otišli na selo. Nemre mi niko platit taj duševni mir koji sad imam!
Je, dijete bu mi Ivica Kičmanović i prek polja bu u školu, ali mislim da to u današnje vrijeme ima prednosti naspram gradskih uvjeta u školama.
Kaj se tiče prijatelja i posjeta to je puno teže i strašno su se druženja prorijedila, ali ima izleta i to prekrasnih, a da ne velim da ti prijatelji vole doći na friški zrak i roštiljadu ili sanjkanje! Nema ih na popodnevnoj kavici nakon posla, ali zato imamo vrt i dvorište i svaki ljepi dan se provodi na zraku bez tv-a i ostalih "civiliziranih" zabava (sad kad dežuram dok beba spava se ne pika!
)
U svakom slučaju želim vam da što prije zaživite svoj san! (pratim vas)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma