Sandra zvrk super mi je tvoj post

Nama osobno nikakav faktor nije to što u blizini nema nekih društvenih događanja. Ako se baš jako uželim nečeg, Zagreb nam je na 2 sata vožnje i brzo sam tamo, vidim što sam htjela vidjet, i vratim se doma u mir i tišinu, svjež zrak.
A to da je za dijete bolje biti u gradu, to je skroz diskutabilno. Svi mi imamo svoja uvjerenja i svima nam je bolje jedno od drugog, to ovisi isključivo od toga na koji način želimo provest život, odgajat dijecu itd. A ne ovisi o tome što današnji "stručnjaci" govore da je za dijete najbolje. Meni nije nikakav faktor to što mi dijete neče gledat TV, igrat play station niti ići na nogomet. Umjesto toga imat če svog konja, ići če na izlete sa mamom i tatom, pomagat če nam na zemlji, a sigurna sam da če nači i seoske prijatelje s kojima če se igrati, vikendom če nam dolaziti frendovi ili ćemo mi iči negdje, i sve mi to bolje zvuči od bilo kojeg urbanog načina odgajanja djeteta...daleko od toga da mislim da su dijeca koja odrastaju u gradovima zakinuta za išta, Ne, nego jednostavno odrastaju u drugačijim uvjetima, a za mene ti uvjeti nisu najbolji za moje dijte.
A naravno da itekako želim obrazovati svog sina, možda čak i više nego što to jesu dijeca danas, zato pored škole u koju če ići a koja po mom mišljenju ne dava dijeci dovoljno, planiramo odrađivat i dio homeschoolinga tj. malo opširnije rađenje domačeg rada sa dijetetom.

Ma da ne duljim sada, ja znam da če 99,99% ljudi smatrat da smo u krivu...ali ja ne želim živjeti po današnjim standardima koji su mi nametnuti, i ne želim odgajati dijete po današnjim standardima. Nekome su dobri, meni osobno nikako ne pašu; živjeti u gradu, radit od 08 do 16 i jedva čekat vikende da se malo opustim sa svojom obitelji nije dovoljno dobro za mene. Ali to NE znaći da ja mislim da ljudi u gradu nemaju dobar život, jednostavno mislim da je nekome takav život dobar nekome ne. Evo moja sestra je totalno "hooked" na gradski život i ne može zamisliti ni 5 dana na selu, i super se slažemo