Je, mislim da nisu trudnički hormoni jer je i moj dragi sav ponosan na zelene pome i svima pokazuje slike... a ja s ponosom prijateljicama pokazujem par vrećica našeg grašaka u zamrzivaču.

Mama kupuje te knjige, ko neki misionar... jer sam ja izrod u familiji koja je sva "vudrena" na zeleno... jedva da išta znam, a ona i teta, a i nekad baka rade po vrtu ko zvrkovi. Čak i brat koji živi u Engleskoj ima u dvorištu neke velike sanduke i u njima uzgaja povrće, čak je i green house nabavio, jer kao nema dosta sunca... a meni jedva da petunije prežive. No, dobro, čovjek se uči dok je živ, imam vremena.

Nego, budući da namjeravate kuću graditi... jedan prijedlog... kupite staru drvenu kuću (vjerovatno toga ima u okolici), pa ju preselite na svoju zemlju. Pratila sam kako je to napravio jedan poznanik u Sošicama na Žumberku, izgleda mrak. A i love je bila nikakva, negdje kod Gvozda je za soma-dva eura kupio kuću, rastavili su je, natovarili na kamion i ponovno sastavili u Sošicama. Nanovo je impregnirao svu građu, napravio nove prozore i vrata, stavio biber crijep i izgleda ko iz priče. Ma pravi cukarin!