-
Vitamini bez aroma
Do je alergičan na salicilate dakle većin voća i povrća nam je out, na moju veliku žalost, barem na neko vrijeme. Dr mu je prepisala c vitamin plivin 50mg na dan. Mene ipak brine nedostatak i drugih vitamina i minerala. Da li je netko našao vitamine bez aroma igdje, makar i na madagaskaru. Naći ćemo načina da dođemo do njih. Kod nas su svi vitamini za djecu, pa čak i riblja ulja i probiotici u divnim okusima divlje naranče, jagode, vanilije itd. Dakle ništa od toga ne možemo. Da li postoji riblje ulje bez ičeg, d vitamin bez ičeg, E vitamin bez ičeg, probiotik bez inulina i fruktoligosaharida....? Išta od navedenog?
Do može papati rajčicu, luk, krumpir, delišes jabuku, poriluk doljni dio, zeleno tipa špinat sam zamrznutuo, grahorice i mahunarke kao i nuts & seeds većinom, žitarice osim kukuruza meso, mlijeko, riba i jaja apsolutno. Od ulja samo suncokret hladnoprešano.
Dakle dobro bi nam došao i netko tko bi od ovog znao sastaviti suvislu prehranu bez deficita, ali da nam ne izbaci životinjske elemente jer su nam stvarno baza.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma