Jučer mi manja curkica zakuri i mi danas pedijatrici. streptokokna upala grla i dorica uplakana od pregleda odmah na cicu. i veli doktorica:koliko je stara?hmm skoro 14mj.,prekinite cicanje,previše je to, vući će vas na cesti za svaku sitnicu,umjesto da razmjenjujete pojmove ona je cicom vezana za vas, skače na cicu ko tromjesečno dojenče, usporavate joj neurološki razvoj.dosta je bilo.
i ja glupača velim,aha,ok,ko zadnja budala!pa može to biti njen osobni stav,ali da mi to kaže kao savjet pedijatrice je užas!!
ja to čujem 1. put u životu a bogme sam se informirala o produljenom dojenju,mia cicala do 3 i pametna sve u 16!!nikad ni u čemu nije bila usporena,ima riječnik predškolke,tete u vrtiću mi to uvijek govore, i sad meni moja cijenjena pedijatrica ovako uleti. da nismo već mijenjali pedicu zbog gužve sad bih otišla. a da ne kažem da je ženska sa autoritetom-savjetnica u onoj rodinoj knjižici..
pa luda sam,a reakciju MMa vam neću ni reći jer me sram ponoviti,skoro je ušao da joj on kaže..