Da, i moje srednje dijete je nešto sitnije...recimo... i uvijek sam se pitala jel to radi tandema.
a znam da nije.
Inače, mi već po drugi put imamo tandem i uvijek je funkcioniralo kako Maja kaže, prilagodi se novoj bebi. Ja sam si mislila kako će to meni mlijeko opet nadoći (ili kako da već kažem) kad nije ni nestalo, ali kao i prvi, tj. drugi put...par dana nakon poroda hiperprodukcija mlijeka u tolikoj mjeri da je starije dijete moralo doći spasiti situaciju
toliko sam im bila zahvalna na tome kad sam gledala one jadne žene kako muku muče s izdajanjem da ne dobiju mastitis.
također, starije cure su znale komentirati (kad bi došao kolostrum) - mmmmmmmm, kako ti je sad fino mlijekom, mama

Ono št mene zanima je slijedeće - kad je moje dijete imalo 9 mj, rodila mi je sestrična. Malo je muku mučila s dojenjem i ednom me zvala u pponoć, da što da radi, nema mlijeka, da idu kupiti adaptirano. Doletila sam k njoj i da pokušam spasiti situaciju, a na njenu zamolbu, podojila je tada i drugo jutro.
E sad... je li mlijeko za 9-mj bebu prejako za novorođenče? Ili je još uvijek bolja solucija od adaptiranog?