Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Teško prihvaća moj povratak na posao-iskustva molim

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

cuba kad krene u jaslice krenite s postepenim odvajanjem znači prvi dan budi ti s njim sat vremena i onda ga uzmi doma, drugi dan ga pustiš pola sata i kući i tako postepeno povećavate vrijeme do ručka, ako se uspiješ tako sa odgajateljima dogovoriti. Moj mali je ostao sa bakom kad sam krenula raditi bez problema ali samo zato jer je navikao na njih, svaki dan ih je viđao po sat vremena tako da mu to nije bio šok inače se boji novih ljudi, i ne odvaja se od mene sigurno pola sata i da ih nije tako dobro upoznao bilo bi svega, a ovako jednu suzu nije pustio.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja bih recimo nastavila s praksom ostavljanja sina kod bake da ja nešto obavim (frizer, špeceraj, sport...) a obavezno djetetu naglasila mama ĆE SE vratiti, ti se fino igraj s bakom i smireno odeš-brzo, kratko i ekspresno odvajanje.

I lijepo kad se vratiš, opet ponoviš : Evo mama SE vratila!

cuba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Lili, nastojati cu to raditi kad budemo kod bake. Do tada, nista od treniranja, ali uz puno druzenja sa djecom kako idu topliji dani, te uz razgovor o vrticu, nadam se da ce i to nesto doprinjeti.
    Mislim da je vecini djece tesko odvojit se od roditelja, nadam se da su tete u jaslicama brizne i da uspiju oraspoloziti malene..

cuba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

Mali Mimi, proci cemo adaptaciju kako tete dozvole. Drago mi je da svaki dan setamo oko vrtica pa mu zgrada nece biti nepoznata.
    Vezan je uz moju mamu, ali mi smo kod nje ljeti i zimi za praznike, nije to svakodnevno druzenje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •